Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

K82 őstag válasz  soleil_d_p

üzenetére soleil_d_p

üzenetéreA többséghez hasonlóan én is inkább a 9-est preferálnám, legfőképpen az újabb modem miatt. Nekem ugyan nem volt problémám a P7-tel (a 8-as szériában ugyanaz a modem lapul), de sok embernek okozott kellemetlen perceket, főleg dual SIM-es felállásban. A 9 nagyjából érzéketlen a hálózat típusára, az elődnél azért üzemidőben észrevenni ha 5G-n lóg. 
 Ujjlenyomat-olvasó: optikai vs. ultrahangos. Számomra nem kérdés hogy az ultrahangos fényévekkel jobb a Google-féle optikainál (direkt hangsúlyozom a Google-félét, mert Oneplus és Realme telefonok olvasójával nem volt gondom), sokszor a falhoz tudtam volna vágni a P7-et. Hiába a Made for Google kijelzővédő, a többször és különböző fényviszonyok között felvitt ujjlenyomat és a bekapcsolt képernyővédő mód, a feloldási arány nálam kb. 6/10 volt (két P7-nél is, míg ugyanezeknél a zasszony ujjával 9/10; és persze csak azt az ujjamat utálta amivel használtam); a 9XL-nél szinte hiba nélkül megy a feloldás.
 A garancia szintén inkább a 9 felé billenti a mérleg nyelvét (futár viszi-hozza), 8 Pro-t csak Alza-garanciával vennék.
- 

*RLaci* addikt válasz  soleil_d_p

üzenetére soleil_d_p

üzenetéreA hivatalosan nálunk forgalomba kerülő modelleket futár viszi, hozzá javítás esetén. A régebbi nálunk még hivatalosan nem megjelenő típusokat neked kell kijuttatnod a Googlehoz, külföldi csomagküldő, rokon, ismerős, által. 
- 

*RLaci* addikt válasz  soleil_d_p

üzenetére soleil_d_p

üzenetéreEz márka egyezéstől függetlenül eléggé kinek a pap, kinek a paplan kérdés. Én saját tapasztalat alapján a 9re voksolok, sokkal kényelmesebb méret(nekem), jobb üzemidő, egyszerűbb gariztatás. Persze ha kell a nagyobb, magasabb felbontású kijelző, a plusz kamera, akkor nincs kérdés. 
- 

bbendre őstag válasz  soleil_d_p

üzenetére soleil_d_p

üzenetéreEn a 8 pro-t valasztanam ha valasztanom kellene   
 Pl zoom kamera vagy ott van a thermometer ami csak a Pro modelleken elerheto
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- New World - az új Amazon MMORPG
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csepy
 Csepy