Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Tomiii258
üzenetére
nova launcher, es kov. telovaltaskor nem kell ujrakrealni
(azert irom mert en is csoportokat hasznalok a mindennapi app-okra, sot azon beluli sorrend is szamit idonkent, plusz a widgeteket is sajat gridre igazitja ha nincs is olyan merethez kiadva, plusz nem tudom van-e mar nativan, de 10+ eve az apex-szel tudtam csak direct call ikont kitenni a csaladtagokra, itt is van) -
Gabesz87
veterán
válasz
Tomiii258
üzenetére
Hát ezt én nem igazán értem, mert nekem az S21-en a gesztusok pont úgy vannak, ahogy azt Pixelre is írtad: visszalépés a képernyő (bal vagy jobb) széléről befelé söprés, alulról felfelé (tök mindegy hogy hol, középen, vagy széleken) söprés a home funkció, ugyanez csak felfelé söprésnél nyomva tartva az alkalmazás váltó. Szóval én itt nem látok különbséget. Lehetséges, hogy ezt is be lehet állítani hogy működjön? Most nem rémlik.
Summa summárum, úgy tűnik, a kezeléssel nem lesz gondom Pixelnél
-
gretzky77
veterán
válasz
Tomiii258
üzenetére
Köszi lehet akkor ez állítható vagy valami frissítéssel jött. Dehát különbözőek vagyunk ezt én biztos nem tudnám megszokni, ha egy kézzel használom és a jobb alsó sarokból kéne húzni sztem instant eldobnám a telefont, így hogy jobb széltől bárhonnan húzható számomra sokkal kézenfekvőbb és kényelmesebb!
-
Gabesz87
veterán
válasz
Tomiii258
üzenetére
Miért, mi az ami annyira eltér a gesztusvezérlésben? Kíváncsiságból megnéztem a Google support oldalon, de nekem egész hasonlónak tűnik. SAmsungnál nincs mondjuk ez a hátlapon koppintás. Legalább is az enyémen.
A betűrend meg ízlések és pofonok. Én is az ABC sorrendet preferálom. Másra meg ott az appkereső, amit rtak is, illetve lehet mappákba rendezgetni az appokat a képernyőn, tematikusan, ha tetszik.
Úgyhogy nekem ezek nem tűnnek olyan nagy negatívumoknak. De köszi attól a véleményt!
-
tomboy0013
veterán
válasz
Tomiii258
üzenetére
Beállítod, hogy az alkalmazás lista megnyitásánál felugorjon a billentyűzet, a keresett app kezdőbetűjét beütöd, és ott is van. Kb 1mp bármit megtalálni, legalábbis nekem eddig szokott tartani. Ez gyors kapcsolókat is behoz, sokszor azt is gyorsabb így elérni, ha valamelyik ritkábban használt kapcsolót akarod elérni ami nem az első oldalon van.
-
K82
őstag
válasz
Tomiii258
üzenetére
Ha nagyjából egyidős a SIM az S8-cal és ráadásul prepaid Vodafone, akkor szinte biztosan a kártya lesz a ludas; volt már rá példa hogy csak a kártyacsere oldotta meg az ilyen jellegű problémát.
Nagyon esetleg az APN beállításokra néznék rá hátha vmi régi Vodafone-os cucc maradt benne (szintén volt ilyenre példa, még vitamax-os APN volt). -
-
tomboy0013
veterán
válasz
Tomiii258
üzenetére
Nekem is ki van kapcsolva a biztonsági mentés, én manuálisan szoktam feltöltögetni a dolgaimat, de nem rémlik hogy bármikor is csak úgy tukmálta volna hogy kapcsoljam be (elképzelhető hogy volt ilyen, de ez annyira ritka lehet hogy nem is rémlik). Amikor adatot törlök mert túl nagyra hízik az app, akkor első indításnál jön be a figyelmeztetés, de ennyi. Nem tudom nálad miért csinálja.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Tomiii258
üzenetére
Iktassátok ki + használhjatok mást. ggg kb leírta. Ha nem teszitek akkor meg ne sírjatok x hszen keresztül hogy jaj szól.
"valahogy kibírtam, hogy nincsenek biztonsági mentéseim a képeimről (amiket amúgy is eszméletlen ritkán nézek vissza, egyszerűen nem vagyok egy fénykép-buzi, ez van)"
Fényképet alapvetően nem azért csinálunk, hogy a késöbbiekben visszanézzük?
-
g_g_g
őstag
válasz
Tomiii258
üzenetére
Én megértem ha valaki nem akarja használni a Google Photos alkalmazást, de azért ez mégiscsak a Google referencia telefonja, így tetszik, nem tetszik ezt fogja erőltetni.
De azért ha az ember fektet bele egy kis energiát, szerintem ki lehet annyira iktatni a rendszerből, hogy ne zavarjon.
- Frissítések eltávolítása
- Kényszerített leállítása
- Értesítések kikapcsolása
- Másik alapértelmezett galéria app beállítása
- Photos minden engedély elvételeHa egy egyszerű galéria appot szeretnél, kipróbálhatod a szintén Google által fejlesztett Gallery alkalmazást, kicsi, egyszerű és jó.
Gallery -
roseben
tag
válasz
Tomiii258
üzenetére
Én értesítést kaptam, hogy mentsem felhőbe a fotókat de nem a 'Fotók' app értesített mert az értesítése ki van és ki volt kapcsolva. Most letiltottam a 'Google' appot is hátha az volt a ludas. Csak azért volt engedélyezve pár napig mert a 'Gemini'-t mutogattam kollégáknak, családtagoknak. Már az is törölve van. Sőt az értesítések menüben mindent is kikapcsoltam amitől nem várok értesítést.
-
bbendre
őstag
válasz
Tomiii258
üzenetére
A helyzet az, hogy a Google évekkel ezelőtt tönkre rakta az at-a-glance widgetet és azóta sem lett vele semmi. Nem értem miért. Valamikor jön majd a Gemini Space de lehet sohasem ér ide vagy csak valami nagyon buta megoldást kapunk.
Ilyen szempontból a Google eljátszotta az én bizalmamat is.
A Samsung szuper lenne ha rendesen lehetne vele fényképezni embereket nem csak napfényes tájfotókat
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

Csepy