Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Hun'reeth #811 üzenetére

Uezt mondtam.
    a példámban az volt hogy főlémész a max értéknek cuccal mondjuk +6-l, akkor azt ugye nem látod..és nem is használja a prog.
    Igen onnan ha arra a tulajdonságra raksz pontot, akkor term. felszabadítja a nem használt de meglévő pontokat.....Na de, az minden alkalommal igen sok arany, és közben nem hajt hasznot..pl. nekem egy erőponthoz 3000valamennyi aranyat kellene elköltenem,..csak azért hogy kiszedjem végre a cuccból amit nem használ.
    Sztem ez teljesen felesleges, ne legyen nem használt pont, mindig úgy legyen a cucc hogy a legtöbb hasznot hajtsa a karateren.

Pl. én most adtam le a fele cuccomat 2db Pain-s gyűrűt (+1 sérülés,+5erő,+6fürgeség és +3 erő) és 1 db Pain-s amulettet (azaz összesen +3sérülés, +15erő, +18fürgeség, +9erő), mert át kell variálni az egészet, az új szinttel jönnek az új cuccok,..brutality gyűrűk (+3sérülés, +6erő alapból), és az ..Of Return cuccok a +200hp, +valamivel, az Of Belief cuccok a +100páncél, +100Hp.-val...és lassan jönnek az Of Terror cuccok :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák