- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
„Született pesti gyerek vagyok.
Boldogult ifjúkoromban nyaranta szombat esténként bátyámmal néha elsétáltunk a November 7-e (ma ismét Oktogon) tér közelében, a Lenin (ma ismét Erzsébet) körúton fekvő egyik tánciskolához. Ha jól emlékezem, ez volt a Horizont tánciskola. Na persze nem táncolni mentünk, hanem zenét hallgatni. A tánciskola az első emeleten működött, s a nyári meleg miatt az ablakok mindig nyitva voltak. A körúton pedig rengetegen álltunk, hogy egy tehetséges gitáros játékát hallgassuk. Radics Béla Shadows, Spotniks, Ventures számokat játszott, ahogy ma mondanánk: egy az egyben.
Béla 1950-ben született, és 1982-ben halt meg.
Szerencsésnek érzem magam, hogy több ízben láthattam és hallhattam őt.
Vele kapcsolatos egy másik, meghatározó élményem. A KISZ (Kommunista Ifjúsági Szövetség) egyik lapja, az Ifjúsági Magazin minden évben megválasztotta az év zenészeit.
Béla természetesen soha nem lett az év szólógitárosa. Ő nem, de egyszer Zorán Sztevanovity volt az év szólógitárosa. És Zorán ezt a címet elfogadta.
Azóta, ha Zoránt hallom, vagy látom, mindig nyomást érzek a gyomromban.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 6 A15 (2021) 64GB karcmentes - 100%-os akku
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest