Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
péter007
senior tag
igazad van, de igazán nem is akrtam olna lecserélni a cuccot
inkább megrendelem a 2*1 giga geil ramot 30K-ért és egy darabig megint nem kell piszkálni a gépet
a 7600gt-n még egy jódarabig mennek majd a játékok és talán karácsonyra veszek egy nagy vga-t
majd ha annyi pénzem lesz vga-ra hogy majd a d805-ös nem tudja kihajtani akkor veszek mellé egy coreduot is -
10mp-vel? Ne vicceljünk, a procim alafrekin (1800MHz), magonként kétszer olyan gyors, mint a régi NW magos, 3GHz-s P4-em volt. Tudom, leteszteltem, és érezhető is rajta. Egyébként meg még netezésre is jobb egy ilyen proci, mert jóval kevesebbet fogyaszt, és kevésbé melegszik, és az ára sem borsos (25k, E4300).
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
Akkor legyen egy PRO is: nekem a DS3 rev 3.3 kezdetektől fogva hibátlanul és stabilan megy, kék halállal csak akkor találkoztam, amikor a tuning-al már a processzor végét karcolgattam. A legtöbb esetben elcseszett beállitások után is elég volt egy hosszú reset, hogy alapbeállitásokkal újrainduljon. Tuningban 3.2 Ghz-ig jutottam, ami gyári hűtővel nem rossz teljesitmény, és még igy sem a lap fogta meg, hanem a proci birt ennyit (azóta kipróbáltam egy másik lapban).
-
icons
addikt
hello, látom nem csak tvknél vagy

és az mien volt? egyébként 800asat akarok, de 667alatt fog futni sztem, vagy max addig, tehát jó kis időzítései lehetnek
(és haveromnak kell, úgyh nem PH!-n, hanem rendes kiskerben
, ezer bocs)
egyébként Mhz-ben télleg 533, 667 vagy 800Mhz es, mind1, csak majd az időzítésekben lesz különbség... -
DeadMeat
nagyúr
egy hdd meg 1 dvd iro-t nem akartak legarizni,avval az indokkal,h nem rendeltetesszeruen lettek hasznalva
Parszor kiabaltam,asztalt veregettem,aztan vittem haver faterjat,aki mellesleg a fogyvedelemnel dolgozott,es lerendezte.Azota szo nelkul csereltek meg 1 dvd iromat,es most is ''elore koszontek'' a szervizes kollegak 
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Nálam is 1,325 az alapfesz, de ha auton hagyod a feszt és húzod felveszi magától 1,425-re. Beállítottam 1,35V-ra bios-ban akkor CPU-Z szerint kevesebbet ad (1,2XV ha jól emlékszem) de kifagy Orthos sec-perc alatt. Ha bios-ban adok neki 1,375V-ot akkor Cpu-z szerint kap 1,36V-ot. Ott viszont stabil. Alapból így 48 fok 1órás Orthos blend után/alatt (prio 1-ben) max 78 fokosak voltak a procimagok. Cortemp 0.94 + gyárihűtővel.
Szerintetek a ram-nak nem sok a +0,3V? Vagy próbálkozzak inkább +0,2V-al? -
tlac
nagyúr

egy részlet kimaradt:
létezik rev1 is
és itt már nagyobb különbéség van az újabbakhoz viszonyítva
de, hogy még nagyobb legyen a káosz
rev1-es lapból is van C1 és C2-es is
a rev1 feletti lapokban elvileg már C2 van
tehát rev1 a rev2 között sokkal több különbség van, mint a rev2 és rev3.3 között -
tlac
nagyúr
lehet, hogy már ezelőtt leírtad, de azóta változhatott is, meg nem volt kedvem keresgélni

arra gondoltam, hogy véletlen vmit nem úgy állítasz be, mint ahogy az a teszthez szükséges
Az eddigi eredmények láttán úgy tűnik, hogy semmivel nem gyorsabb az új rev-es, C2-es lapok memóriakezelése. Tehát mindenki becsülje meg a rev1-es lapját, mert jó az, és kár lenne lecserélni újabbra.
Persze még várok teszteket! [link]
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
kösz!
jobb lett volna, ha képeket is csinálsz, de kb. olyan eredményeket adtál meg, mint, ami nekem is kijött, így elhiszem, hogy jól teszteltél
még 1-2 kérdés:
milyen opredszer alatt teszteltél?
milyen rev-es a lapod?
melyik bios-t használod?
és ugye nem a cache & memory bechamark-os tesztet, hanem a simát használtad? (a késleltetésekből erre következtetek) -
tlac
nagyúr
arra gondoltam, hogy a videókártya órajelét nézd meg everestben, de elég esélytelen, hogy eltérjen a gyáritól
a videokártya ramja másik gépben visszaállna alapra?
igen, kivéve ha a biosában is át van írva
vizsgáld még meg a pci-e slotot, nincs-e vmi probléma vmelyik lábbal, stb.
még ezekre is válaszolj:
sima pci-os videókártyád nincs véletlen?
a monitorkábeled jó?
több ötletem már nem igazán lesz, így is már szétoffoltuk a topicot
kicsit még próbálkozz, aztán vidd vissza lapot -
tlac
nagyúr
-
Gorneck
legenda
Elég idős ahhoz hogy igaza legyen...borda inkább reklám, hővezető és egyben felület is amire rá lehet pakolni a cég logo-ját. Nem abból a célból készült, hogy jobban húzható legyen a ram...
TR féle új borda, már nem marketing, hanem tényleg értelmes dolog tuningerek számára...de itt is főképp a hőelvezetés a lényeg... -
bim
veterán
nem vagyok csitri ha erre célzol.
nyilván nem maga a gumi vezeti a hőt hanem át van itatva (be van kenve)hővezetővel.Ez csupáán azt szolgálja hogy ne sértse meg a borda a csipet.
senki nem mondta hogy a bordával magasabb orajelre és alacsonyabb időzitésre lesz képes egy adott csip.
én csupán annyit mondtam hogy nem marketing.
megjegyzem azt megnézném mondjuk hogy melyik PH-s cikkben irták azt hogy ez marketing.
gondolom az OCZ is csupán marketingből dobott piacra gyárilag vizesblokkal készitett modult,mert amugy semmi értelme.
-
Siriusb
veterán
Szerintem nem járunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy ők pénzt akarnak csinálni, nem egy egyszerű, ám jól működő op.rendszert.
Igaz, a felhasználók nagy részének a ''parasztvakítás'' opció kell, nem a stabilitás és gyorsaság.
És azt senki nem tagadhatja, hogy marketingben nagyon otthon vannak. Illetve a monopolizációban.
Ennyit az off topicról...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Háztartási gépek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 16GB (25-30k) / 32GB (50-55k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Volt 1 kis gubanc a nagykerben a garikat intezo arcal,da mar megoldodott.Nem van masik lapom,bar az ertekebol kozben szepen vesztett brutto 4K-t azota 
csak nekem meg is allt a lap 1 het utan.

Majd akkor nem kap csak 1,4-et érje be ennyivel.