Hirdetés

Aktív témák

• Rick4

félisten

szevasztok. tegnap vettem DS-3as lapot, rev 3.3ast. olyan problémába ütköztem, hogy meg kell osztanom veletek, magamtól nem találok rá megoldást. a hanggal van gondom, először a rendszertelepítés után borzasztóan recsegett, még ok nélkül is, kodek és audiodriverből megkapta a legfrissebbet, kicsit jobb lett. egy crative 2.1es szettem van hozzá, a hátsó kimeneten a zöld csativa dugva egy jack, onnan a monitor mellé egy poti ( hangerő) én onnan a mély bemenetére. namost el sem hiszem, ha valaki mondja, de ha lehalkítom a rendszert, előjön a magas, ha feltekerem, a mély nyomul, szal nem együtt megy a kettő, hanem külön külön, pedig ez nem lehetne így... :W mi lehet a megoldás? a másik az, hogy a driverfrissítés előtt ment az előlapi csatlakozóból a fejhallgató, most meg sem makkan..

átdugtam hátra a fejhallgatót, nem túl frankón szól, ha a csúszkát fél hangerőnél feljebb tolom, szinte teljesen elmegy a hang, de szinte 100%, hogy az előlapi némító rugós rész adta meg magát, most próbálgatom, ha ott mozgatok egy dugót, bizonyos állásban egyszer csak jó...uff..

[Szerkesztve]

Aktív témák