Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Gorneck
üzenetére
esetleg még annyi, hogy van egy pinnacle pci-os tvtunerem, egy tp-link pci-os wifi karim, meg most a hang miatt egy sb audigy 2-m, de a hang eleve xar volt....250es sata1es maxtor maxline 16Mb cache vinyó, pio 111D dvd, FSP 350W táp....Ez sem lehet kevés, mert az előző konfig egy D805ös proci P5nd2sli lappal, 7300GT-vel, hibátlanul ment 3.8GHz-en is, nem produkált semmit eltekintve attól, hogy fél évig kifogástalanul működött....ja, 3DM03 is megakadt.....szal nem a progiban van a hiba...
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
válasz
Gorneck
üzenetére
a milyen szoft alatt mit értesz? win xp sp2, az összes driver, 93.71WHQL vga driver, 3DM06, a saját dx9ével. teljesen szűz rendszerrel néztem, a sokadik gépösszerakásom ebben a hónapban, eddig egyikkel sem volt ilyen gond. hasonló szintű alaplap-vga párosítások az uccsó 2 hétből: Asus P5ND2SLI- 7300GT DDR3, ECS 915P- 7300GT DDR3, az asusból kivettem a karit, ott hibátlan, ebben ugyanolyan, mint a másik, szal elvileg a lap rosszalkodik. megnéztem a karit, a másik lapban jól működik, annak nincs baja. de ennél próbáltam a rhtdribl- t is, ott is megvoltak a problámák... rángatózott az egész, nem volt folyamatos a kép, meg ott volt a recsegő hang a kezdetektől...

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Warships
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi