Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
AtG
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Rámegy a Zalman 7000 simán, nekem a 7700 is ráfért, pedig kicsit méretesebb.
-
AtG
aktív tag
Meg olyan se, hogy kulonseg, max. különbség.

-
AtG
aktív tag
Nekem S3-ra még mindig az F7-es bios az ász.
-
AtG
aktív tag
Na megleptem magam a memóriaárcsökkentés áldásos hatásaként újabb 2GB Geil kit-tel. Szerencsére megy a 4x1GB RAM dual-ban
, igaz a chipset feszt 0,1V-tal emelni kellett, mert anélkül instabil volt. -
AtG
aktív tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Köszi! Majd ha kipörköltem azt a kb. 400GB cumót, ami a vinyókon van, lehet megint megnézem. Bár nem reménykedek, mert nem emlékszem, hogy az eszközkezelőben sárga felkiáltójeles bejegyzést láttam volna.
-
AtG
aktív tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
A Samsungokat sem szereti. Már túltettem magam rajta, de baromira idegesített. Engem úgy szopatott, hogy raid0-ba bevágtam a 2 Samu vincsit, és win alatt frankón eltűntek az optikai tárak. Nem találtam megoldást, úgyhogy maradok raid nélkül.
-
AtG
aktív tag
Hát nekem az F8-as bios baromira nem jött be az S3-as laphoz. Majd megőrültem, hogy frissítettem rá, és nem ment 3400-at a proci holott az F6-tal lazán ment. Utána vissza F6, az sem vitte utána a 3400-at. Na, mondom, ekkora szívást. Szerencsére az F7-es biosszal minden frankó megint.
-
AtG
aktív tag
Amit írt a panelben (asszem 1.10a volt), annál újabb verzió volt, amit használtam, emiatt bátorkodtam folytatni az update-et.
-
AtG
aktív tag
Köszi szépen, de szerencsére az eladóval jóban vagyok, mondtam neki, mi történt, megpróbálja elintézni csütörtökön a nagykerben. De ez a Q-Bios akkor is egy tetű elme szüleménye (olvastam, de sajnos későn, hogy a bios írhatóságát engedélyezni kell - csak tudtam volna, hol, meg a nyomoronc kézikönyv is írhatta volna - ). Amúgy a lap tényleg korrekt, de ez az update???
-
AtG
aktív tag
Képzeljétek, hogy jártam. Sok szépet hallottam az F8-as bios-ról, gondolom lecserélem az F6-osat. A Q-Bios-szal Windows alól elvégeztem az update-et állítólag sikeresen, újra kellett indítanom a gépet, és azóta se kép se hang. A lap a ventik felpörgetésén kívül meg sem nyikkan. Próbáltam CMOS Cleart, elemet ki, tápot le, alkatrészeket ki megoldásokat, de semmi. Kiábrándító!!!
-
AtG
aktív tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Nekem S3-as van, csak javasolni tudom.
Még nem volt időm jobban megnyúzni a masinát, de 3,4GHz-n úgy megy benne az E6400, mint a kisangyal. Kondikban tér el, állítólag nem húzza ki addig, mint a DS3. De magamat ismerve, amúgy is cserélve lesz annyi időn belül, ameddig nem bírná (gondolom nem 1 év az élettartama
).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ezek után engem baromira nem érdekel az energiatakarékosság, így is jóval kevesebbet fogyaszt mint a Pentya D-k.
Ha a technika bírja, és a memó is megy 930-on, akkor menne a proci 3255MHz-en. Én olyan 3-3,2GHz-et jósolok stabilan.

, igaz a chipset feszt 0,1V-tal emelni kellett, mert anélkül instabil volt.

Most vittem be a boltba a lapot, holnap hoznak helyette vadiújat. (Netről töltötte a drága - mármint a q-bios)