Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
Bile Demon
üzenetére
ja csak a 400-as FSB-nél már rég vége van a proccnak. szerintem úgy 320 a max 1.4 V-on sajnos. nade mindegy. így is 50%-os a tuning ami már nem rossz. hozza egy 6700-as teljesítményét
-
SLYM
veterán
a core tempnél mi ez a Tjunction? nekem ez 85 fokos

-
SLYM
veterán
válasz
Bile Demon
üzenetére
kösz a progit.
na megnéztem nekem most F10-as BIOS-om van. az jó? amúgy van ez a ram visszaosztós cucc. adtam neki 300-as FSB-t és valami 2.66-os ram visszaosztást, meg 1.325 helyett 1.4 v-ot. így megy 2700-on. plusz fesz nélkül CMOS reset kellett. amúgy érdekes, mert a CPU-Z szerint csak 1.360v-on megy. a BIOS-nak kell itt hinni vagy a CPU-Z-nek? mi az a fesz ami még hosszútávon se olyan veszélyes a proccnak? [link]
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
tudtok mondani egy olyan progit ami biztos, hogy a normális hűmérsékleteket mutatja? everest csak a vinyó a lap és valami AUX-ét mutatja (az mi egyébként?). ja és van a biosban valami nemtommi ami megfelezi a ramoknak az órajelét. talán ez az a visszaosztás? mikor és mennyin érdemes ezt hagyni?
-
SLYM
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
ja bassza meg! 2 napot szaroztam. adjak neki +02 voltot. á az sok. mondom magamban előtte. a végén megmár najó leszarom... és akkor lett jó. hogy baszná meg az aki ezt ilyen szarul állította be. auto-n is alulfeszeli. hihetetlen. komolyan aki nem ért hozzá, soha nem installálja fel a wint. se manualun, se auton nemlehet rá felinstallálni semmi, mert alulfeszeli a ramokat (tehát minden lefagy). ilyenkor az idegbaj kerülget, hogy ezt egy nagy nevű cég, hogy engedheti meg magának. nade mostmár mindegy. holnap vár a proci és a vidkari tuningolása. remélem azzal nem lesz ennyi szopás

[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
na végre műxik minden. 0.2 V-al meg kelett növelni a ram feszét, mert addig mindig lefagyott telepítésnél a win. még annyit, hogy hol lehet beállítani a hangot? mert most az 5.1-es hangfalaim 2.1-be szólnak Gigabyte GA-965P-DS3 lapom van
-
SLYM
veterán
ohh. ezt nem tudtam. köszi

ok akkor 1. vinyó 2. CD/DVD 3. Floppy
és hogy van ez az F12-es váltás? tudom, hogy ez ilyen fasz kérdés, de mire átkötöm a tápot az új gépre lemegy a nap. ezért addig kérdezősködök míg ki nem derül mi is volt a baj. 2-re már meg is kaptam a választ
legközelebb már remélem nem lesz vele gond. és akkor szerinted nem kell a feszeket birizgálni? nem kell akkor se procinak se memnek se PCI E-nek se plusz feszkó? -
SLYM
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
és utána mikor teszem vissza?
-
SLYM
veterán
tegnap megérkezett Giannitól az új konfig:
Gigabyte GA-965P-DS3 V3.3 DDR2 800, Sata2, GLan, Core2
Intel Core2 Duo E4300 dobozos gyári hűtővel
Samsung 500/SATA2/16 M (HD501LJ)
PQI 1 GB/800 MHz DDR2 x2
Asus X1950Pro 256 DDR3 Heatpipe
örülök mint állat. régi gépet kikaptam a házból ment bele az új. persze már a 4300 szar gyári hűtőjével is baszakodtam 20 percet, de sebaj. azóta műxik rendesen. sajnos elfelejtettem, hogy a SATA-s vinyónak másfajta tápdugasz kell, mint minden másnak így mivel tegnap amikor eljutottam odaáig, hogy bekössem a vinyót, már zárva volt a helyi számtekbolt, (már 5-kor zár bassza meg
) így nem tudtam venni átalakítót. nade ma reggel végre sikerült.
már tegnap gyanús volt, hogy olyan érdekesen kezeli a lap a feszeket (szerintem a procifeszt, meg a memóriák feszét is, mint később kiderült) so-so nem nagyon akaródzott neki semmit se csinálnia, még a BIOS-ig is nehezen jutott el. tehát reggel megjön a cucc amivel végre működhet a vinyó is, mondom zsír akkor nekiállok feltelepíteni a wint. nade az nem ám olyan egyszerű! a BIOS-ig is nehezen jutottem el, ígyhát gondoltam adok egy kis feszt a procinak. adtam neki 1.325 helyett 1.450-et de semmi. jó akkor mennyen egy kis plusz fesz a memóknak is. +0.1 ment. nem sok, de félek többet adni. valamivel jobb a helyzet, már minden 3. alkalommal eljutok a BIOS-ig. szenvedtem még vele egy darabig, de nem lett jobb, így összeraktam a másik gépet (itt van a székem alatt
) és elkezdtem olvasgatni a topicot. itt olvastam, hogy nem teccik neki ha 2 mem van bent egyszerre(vagy legalábbis ezt vettem le pár postból) jó akkor kikaptam az egyik memet és láss csodát, mostmár mindig eljutok a BIOS-ig (de nehogymár ne bírjon el 2 mem-et bassza meg
), de amikor nekiállok telepíteni a wint, amikor először újra kéne neki indítania a rendszert, akkor nem folytatja a telepítést, hanem kezdi előről. 2 win CD-m is van mindkettőnél ez van, néha még előtte is megáll hibaüzenettel. soso itt valami gebasz van, valszeg a lappal. mi a baja? minek és mennyi plusz feszt kell adni? mennyire feszeli alul a cuccokat a lap?
más. alul van a F-panel(asszem ez a neve). az ahol a be/kikapcs, reset és egyéb ledeket rá lehet kötni a lapra.(ugye a házból jönnek ki) namost itt nekem csak a reset és a be/kikapcs gomb van bekötve. remélem nincs ennek semmi köze az előbb leírt gebaszhoz. so-so segítsetek, mert lövésem nincs mi a baja -
SLYM
veterán
Gigabyte GA-965P-DS3 V3.3 DDR2 800, Sata2, GLan, Core2 3 év gar: 25.900
a V3.3-assal mik a tapasztalatok? többen mondták, hogy ennyiért ez a lagjobb választás...
Aktív témák
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

itt a start-ben nincs so-so lehet, hogy nem
na majd holnap megnézem. ma már vár az ágyikó, holnap is leszn nap