Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
hat nem passziv a radim,szal kell ra a venti.Elmenne 1-el is ,csak rajta maradt a 3,lusta vgyok egyaltalan hozza nyulni is.A hazban meg elol-hatul egy-egy 12-es artic cooling L szerias venti 5 volton,a radin is azok vannak szinten 5V-rol.Hazmam chieftec dragon,kicsit korbehangszigetelve.Egyedulamit kihallasz a hazbol az a hdd-k seekelese,esa tapom, hangja (meghogy halk a hiper tipe-R 480)
Ha a hazbol meg kiveszem a ventiket,megfolnek bent a cuccaim,nem megy a gep napi 1-2 oranal tobbet uresjaratban,es mar igy is tobb mint 1 hete nem volt kikapcsolva.
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
Nekem is bekell vallanom,h egyaltalan nincs hangja a lapomnak.Sot!Van 3 venti a hazban,2 12-es es 1 8-as,nameg 3 venti a radin is
de mind-mind 5V-rol jaratva,szal ha hozzateszem a fulem a hazhoz akkor talan hallom,de inkabb a szivattyu mormogasat erzem.
Szo ami szo nekem nem ciripel sipol ect a lap egyaltalan. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
a tobbit tudod allitani:a bios fomenuben ctrl+f1 aaztan dot menuben lesznek az idozitesek.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
sehol nem tudod allitani sajna.
-
DeadMeat
nagyúr
JOVVANMA ebasztuk
nemkicsit.... 
-
DeadMeat
nagyúr
mert nehany 3.3-as halokartyajaval gond volt,giga honlapjan is az van,h elofordulhat vistanal nemi gubanc vele.De nem mindnel,amugymeg a javitassal orvosolhato 2 perc alatt.Szoval se lehuzni,se altalanositani nem kellene a 3.3-as rev. lapokat.
Nekem pl se ennek,se az elozo lapnak a halokartyajaval nem volt/van gond. -
DeadMeat
nagyúr
van uj hivatalos beta s3 lapokhoz! f9D vagy miaszosz a neve:6320,6420 support only a honlap allitasa szerint.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
semmi ne foglalkozz vele
az osszes p965 dual ddr2-es -
DeadMeat
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jo lap,a szerelhetosegen kivul nekem nincsen vele gondom.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
csodalatos

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hat ize
1333 fsb-s intel cucc meg nincs,azok meg csak most jonnek.A mostaniak 1066-osak mind.Szal majd csak fogjak tamogatni a procik.Ramoknal meg sztem mind1 minden orajelu fog vele mukodni. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nem.A ds3 rev 3.3 mar tamogatja az 1333-as fsb-t,a ds3p csak 2 db 16x pci-e slottal tobb.Meg 1 sima pci-val kevesebb
-
DeadMeat
nagyúr
''The new DS3 3.3 is *much* different than the version 1. For one thing it has 6 phase power regulation vs (this is from memory) 3 for the version 1 DS3. Huge difference there. The 3.3 is marketed as being QUAD core compatible all over the box so I figure that is where the extra 3 regulators come from''
kb ennyi a lenyeges kul. -
DeadMeat
nagyúr
![[kép] [kép]](http://img237.imageshack.us/img237/5766/mainboard3216ai6.png)
hehe.Ki lat valami furcsat a kepen? -
DeadMeat
nagyúr
Szia
A giga honlapjarol letoltod a @bios nevu progit [link]
aztan letoltod hozza az f10-es biost pl,vagy amelyik mar tamogatja a 4magos rocikat.Kicsomizod a bios fajlt,es megadod a .bin kiterjesztes helyet a proginak.
Mindent tegyel elotte alapra,szal tuning ne legyen.
Vagy ha van kislemezmeghajtod,arra teszed fel a biost,es a bios post kozben megnyomkodod a megfelelo gombot,a tobbit csinalja a lap
(a gomb nem jut eszembe
)
vagy a mit a kollega ajanl 2vel lejjebb
[Szerkesztve] -
-
DeadMeat
nagyúr
Valaki nemtudja veletlen,h milyen fsb-nel van strap valtas?1066-rol 1333-ra?
Es azt esetleg,h a lapon hol merem meg a valos vcore erteket? -
DeadMeat
nagyúr
![[kép] [kép]](http://www.microdirect.co.uk/images/normal/memory/ddr2/memelix1024mb25c.jpg)
2V sok lenne ezeknek az ekixirr ramoknak 24/7-ben?Melegedni nem melegszenek,langyosak a modulok terheles alatt. -
DeadMeat
nagyúr
egy hdd meg 1 dvd iro-t nem akartak legarizni,avval az indokkal,h nem rendeltetesszeruen lettek hasznalva
Parszor kiabaltam,asztalt veregettem,aztan vittem haver faterjat,aki mellesleg a fogyvedelemnel dolgozott,es lerendezte.Azota szo nelkul csereltek meg 1 dvd iromat,es most is ''elore koszontek'' a szervizes kollegak 
[Szerkesztve] -
-
DeadMeat
nagyúr
hehe sikerult rabirnom a rencert h menjen 400-as fsbn

Vettem bele tegnap este 2*1gb 800-as elixir ramocskat es ezekkel megy
ami eddig el sem indult.... Nem tul jo tuningramok,de szep kekek es olcsok
Mar megerte a dolog 
Aktív témák
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de mind-mind 5V-rol jaratva,szal ha hozzateszem a fulem a hazhoz akkor talan hallom,de inkabb a szivattyu mormogasat erzem.
Kicsit sokat eszik akkor a procid
De valoszinuleg valamelyik tekercs adja ki magabol azt a hangot.

Mak kulonseg
rev 3.3 bug. De 1.55V volt a procinak beallitva amikor teszteltem venti nelkul a radin

ami eddig el sem indult.... Nem tul jo tuningramok,de szep kekek es olcsok