Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
DeadMeat
üzenetére
Nos, direkt utánaolvasgattam a hivatalos intel fórumokon ennek a tjunction ügynek. Az egyik válasz az, hogy semmi mód nincs a tjunction kiolvasására az intel prociknál, ami azt eredményezi, hogy egyetlen hőmérséklet leolvasó programnak sem lehet hinni (hiszen nem konkrét hőfokot lehet kiolvasni, hanem a tjuncion-höz mért különbséget). A másik válasz szerinte meg ki lehet olvasni. Na most erre volt is aki kiakadt, hogy az intelnél ködösítenek a témában.
Egyenlőre nem tudjuk, hogy mely hőfokok valósak. -
péter007
senior tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
az tény hogy sokat eszik a proci, már ideje lenne lecserélni egy core2 duo-ra
az lehet hogy van összefüggés a tekercsekből jövő hang és a feszingadozás között?
ezzel arra akarok kilyukadni hogy egy esetleges procicsere megoldaná a csikorgó hang és fesz drop problémáját? -
válasz
DeadMeat
üzenetére
Mindegy, nem akartam azt állítani, hogy ezek rossz lapok, sőt. Meg vagyok vele elégedve, elvégre csak egy videokari csere után voltak poblémáim, és az is lehet, hogy szoftveres. Viszont úgy néz ki, hogy a bios és eprom frissítések (meg talán Raid driver) segítettek megoldani a problémát.
Egyedül a nagyon gagyi integrált hangkarival nem vagyok most kibékülve, de ez annyira nem számít, mert ott virít az Audigy a gépben. -
Rick4
félisten
válasz
DeadMeat
üzenetére
ha már valaki általánosítani készül, gondoltam én is melléteszem a magam kis történetét a DS3ról ( rev 3.3), mindenki döntes el, ez pro vagy kontra... Megvettem, összeraktam, minden feltelepít, megy, gyors, stb. 3DMark feltesz, elindít, kiakad, matrix not invertible felirattal. flatout 2 feltelepít, játék hasít. 3DMark csak nem megy. Minden újrarak, közben egyszer indul, egyszer meg nem. Semmi húzás, alapon ha beindul, minden frankó, ha nincs kedve, nem indul. Akitől vettem, visszaküldtem április 4én, 5én megkapta, azóta elvileg a nagyker ül rajta...érdekes...nekik ha elsőre sem ment, miért nem mondták ki, hogy nem megy, és dtak másikat, ha meg ment, miért nem küldték vissza, hogy oké vele minden. (bár ez utóbi nyilvánvalóan nem fog megtörténni, mivel 4 nap volt mire rájöttem, hogy a lap a hibás, mindent kicseréltem, minden jól működött másik laőpban, még többen is...ebben meg a csere dolgok sem akarták a jó irányt)

-
Rick4
félisten
válasz
DeadMeat
üzenetére
nekem is ez a gáz, 1 hónapja vettem egy DS3at 27.9K-ért, meg egy E6300at 41K-ért, az alaplap szarakodott, mire kiderült, hogy az a rossz, természetesen letelt a 3 nap, április 4én küldtem vissza, 5.-e óta gariban van, azóta a proci 36K-ba kerül, a lap 25.9K-ba, szal nekem is ugrott egy 7es....amivel nem is lenne gond, ha közben használtam volna...

-
Rick4
félisten
válasz
DeadMeat
üzenetére
ha véled, ha nem, nem magára a márkára vonatkozik a hsz, mivel nekem is inno 7600GST-m, és 7300GT-m van, tökéletesen elégedett vagyok velük, sőt, a 7300GT topicban én ösztökéltem többeket, hogy vegyék csak meg, több pénzért csak másik márkanevet vehetnek, de nagyobb teljesítményt nem... magával az inno cd-n található 93.71es driverrel van bajom, ha azt raktam fel, nekem is prüncögött az asus p5nd2sli lapomban, azóta nem azt teszem fel, és nincs vele gond.

[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
DeadMeat
üzenetére
4300 vs 6300 csatáról beszélek...ahogy elnézem őket jobb még mindig a 6300. Az más kérdés, hogy nem mennek már olyan jól, mint az elődök, de kit érdekel, ha tudják a 400as FSB-t alapfeszen. 1-2 darabbal találkoztam a fórumon ami nem vitte, de az se biztos a proci hibája volt...de 4300-mal viszont elég sokkal.
-
Gorneck
legenda
válasz
DeadMeat
üzenetére
Hááát nemtom,
story: 1024 800as goodram kit, 400 felett mint a szög úgy megállt (3 lapba is), oszt gyütt a Geil Ultra és láss csodát 470en se volt akadály...ram és ram között is van különbség...nem is kicsit. Anno a Veritech pl nekem még gyári órajelen se akart menni...kingmax meg szárnyalt... -
Draut_HeV
tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Hehe... kábeleket nem akartam kihúzgálni, hogy kivegyem a gépházat, ezért cmos cleart úgy csináltam legutóbb, hogy az ujjam köré csavartam egy kis alufóliát, aztán ujjal már könnyű megtalálni a jumpert.

Sztem én kivezetem majd valami vezetékkel előlap-tájékra, mert ez így nem túl praktikus. (Elleshették volna az MSI megoldását, ott egy kis gombbal lehetett resetelni, és ha le van véve szemből nézve a gépházad jobb oldala, akkor lazán el is éred.)
-
bim
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
mondjuk nekem más a tapasztalatom.
nekem 2x volt hyperx-em és most a g-skill-en is van borda.és mindegyiknél tökéletesen érintkeznek mivel ugyanaz a gumis hővezető van a csipeken mint pl. a DS4 fetborda alatt.
szoval nem értem .ha pedig tökéletesen érintkezik akkor miért s főzné meg?
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PlayStation 5
- Temu
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- ASUS ROG Strix X570-F Gaming Alaplap
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Byski Áramláskijelző.
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez van. Jobb ma egy vdroopos lap, mint holnap egy instabil droop nélküli