Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
probáltam már más proccal (nem az enyémmel) a dlx es lapot és hát nemtom kb ua az lehet mind a ds4 amugy q6 az milyen olyat még nem probáltam 40k simán nem olyan drága....
amugy meg már annyira nincskedvem tesztelgetni meguntam és nincs kedvem szét szedni a gépem
szeretem jó igy -
válasz
Gorneck
üzenetére
tudom hogy nincs sok, de poén mint maga az egész számítástechnika, elvégre ezért is forumozgatunk itten .....
amugy a +2mb, ami a bajom a melegedés .Én igysem mondanám hogy hüvős a core hát, még +2mb al . Össze raktam ismerősnek amd-s confit az új 65nm procival ,minden alapfeszen 295*9,5 (alapfesz 1,35v bios szerint 1,32v kapott) ment, valszeg a lap halt el mivel asrock és ennyit tudott, amugy sem lehett seminek se feszt adni
8óra prime 9 piority stabil volt .... és ami komoly hogy gyári venti 45 fok !!!!! vagy szarul mér vagy tényleg hüvősebb mint a core mondjuk csak 2×512 cache de szerintem igy is durva és ami vicces hogy szintetikus tesztek alapján kb 6600 core szintet hozta igy 15k -s proci
és 11k -s asrock alaplap!
[Szerkesztve] -
válasz
Gorneck
üzenetére
Amugy amit most kiprobálnék és csurog a nyálam a 6420as és 6320 as core duok
kár hogy mind dobozos
igy esélyem sincs , kiváncsi vok mit tud tuningba és menyire érné meg megvenni, teljesítményben ua azon a mhz en ami most hazsnálom mennyivel nyujtana többet stb.... szoval eléggé érdekel..... Elvileg ua az a magos szoval tuningba ua az csak teljesítményben lenne ''sokkal'' jobb.
Vakegérke :'' jár'' szora vissza térve mondtam hogy lehet szarul fogalmaztam ,bocsánatot is kértem érte ollitol , és tényleg mindenkitől bocs akit ezzel megbántottam
de mentségemre szolgáljon 4 órát aludtam (nők

)nem igazán vagyok toppon, amugy is mindig szar voltam fogalmazásból és helyesírásbol
szoval holnap korán kelek ,megyek dolgozni és még mindig fent vagyok azt hiszem gép függő vagyok ...jah és ez haragudás téma
vicces én senkire nemtok haragudni
[Szerkesztve] -
válasz
Gorneck
üzenetére
nálunk csak gigasus van (asus meg giga
) az összes féle p5b-t végig probáltam hát az kész szerintem ,mind szar továbbra is utálom az asust.... a gigák közül az s3 széria katasztrofa 10 ből 9 et vissza küldtünk hogy hogy el sem lett adva ds3 ds4 ek bírják de ds3 bol is hoztak vissza egy párat eddig a ds4 nek a legjob a stat ja tuningba is.... most hoztak msi kb 3 hete nemvolt se erőm se energiám kiprobálni a mostani szorakozásom is csak ugy jött kiakartam végre probálni hogy megy e 500s fsb-t és amugy is lusta vagyok gépet tesztelni cserélni szerelni egésznap ezzel foglalkozom örülök hogy az enyémhez nem nyulok hozzá
Időzítésekkel nagyon sokat szorakoztam ami fura ha biosba ''high speed dll setting'' -et 2 opcioba rakom ,azt nagyon nem szereti nem is tudom mire jó (tudom mi van rá írva ) de nálam semmi értelme nem volt idáig.....
amugy ramidőzítésekről annyit hogy p5b be minden alapon sokkal gyorsabb a ram kezelés viszont sokkal válogatosabb is csak a márkás ramokat eszi
P5B vel kapcsolatban meg lehet hogy én vok láma de idáig akármelyiket is probáltam egyik sem jeleskedett nálam tuningba sőt szar volt ..... egyedül a deluxos változat hozta a ''papírformát'' (amiket forumon olvasgat az ember) szoval szerintem az egész p5b cirkusz nagy reklám fogás kiprobáltam vagy 5 db ot de egyel sem ment
Ebből kifolyolag a Ph!-s tesztet sem értettem igazán amiért olyan jól értékelték:S Nekem fura.....
[Szerkesztve] -
válasz
Vakegérke
üzenetére
Szerintem itt aki félre érti a másikat az te vagy ,olvasd el a hsz emet amit válaszoltam ollinak de ha gondolod ismétlem magamat .Feszemelés nélkül használom a gépemet , amire most kiváncsi voltam az az ,hogy miért nem bírja az 500fsb-t egyszer probáltam sok fesszel nem ment ennyi . Azt meg még hozzá tenném hogy ha a tervezők nem számolnának tunigal akkor nem raknának bele ilyen opciót és nem ez alapján hírdetnék termékeiket idézek neked a ds4 dobozáról ''supports perfomance tuning facility and over-clocking capality of both hardware and software'' Szerinted miért írták rá? amugy meg én ahol dolgozom olyan termékeket nem cserélnek ki vagy gariztatnak le ahol egyértelműen fizikai sérülés van lsd: égés winyo leejtése stb ami jogos aki fasz az megérdemli ha leégetem a lapomat még én sem tudnám kicserélni (de ez szerintem egyértelmű) nagyker nem veszi vissza, szoval alapból hülyeség az állításod. Sőt amugy nálunk minden vevőnek minden szart kicserélnek én szigorubb lennék.... ugyhogy nem mondanám azt hogy ''Mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek!'' Az állításod ezen szituációban nem helytálló , szerintem te most nem rólam beszélsz....
Amugy vissza térve még azt is állítottam hogy szeretem a pc-met!!!! magyarul nem szeretném tönkre tenni!!! és azt is mondtam hogy még életembe nem tettem tönkre pc-s alaktrészemet, egyet sem pedig volt amit már átforasztottam pl vga és egy lap ,szoval ugy érzem értek hozzá tudom mit csinálok és nincs szükségem hogy kioktassanak.....
és a végszó kb egy éve nem forumozok mert kedves ph-s társaim arra mennek rá hogy másikba bele kössenek ahelyett hogy szakmai hsz ekkel gazdagítanák az oldalt játszhatjuk ezt hogy kioktatjuk a másikat de szerintem nem erről szol ez a szakmai oldal ,az én kérdésem továbbra is az hogy Miért nem bírja a lapom az 500 fsb-t, ha minden adott hozzá ? -
amugy meg fura nekem az egész , tényleg úgy tünik mindta fsb lockos lenne a cucc vagy nemtom .....475 alatt ugymond nem bootol be teljessen a bios ha fejre állok akkor sem , mindtha annandtech en olvsatam volna hasonló fejtegetést az új nforcos chippekről (kiprobálták 3 féle procival )
-
-
miért lenne az? most nem arrol van szó hogy tönkre is akarom tenni a cuccaimat annál jobban szeretem, hanem arról ,hogy kiderítsem miért nem megy 500on , aztán meg azt sem hinném hogy 1 -2 perc proba alatt egyből elszállna a cucc és azt is hozzá tenném hogy még semmimet sem tettem tönkre tunnigal megy egyébként sem......
[Szerkesztve] -
Tuningrol csak annyit hogy 475 a vége 1mhz el sem több
1mhz már újra indul nem behibázik stb hanem újra indul mindig mikor a ramot ellenőrizné a bios
lol ennyi lol és semmi több
akár adok feszt akár nem..... olyan mintha fsb lockos lenne a lapom
GreatGodzi mint írtam hogy probáltam egy pár biossal de semmi egyik sem bírta
[Szerkesztve] -
Segítséget szeretnék kérni ,mégpedig a következő lenne a kérdésem:
van a rendszerem ugyebár
DS4 rev1.0
6300 core
2×1giga ram geil 800mhz
nah szoval
akármit probáltam 400*7 proc ,ram igy 1000mhz en 5-5-5-18-auto 2,2v on stabil a gép
magyarul a ramok bírják az 1000mhz et
nah most jön az érdekes része a dolognak 6*500 on és 7*500 on is elhal a lap (szerintem a lap)
akármit probálta tökig adtam feszt a lapnak , ramnak ,procinak (procnak max 1,5 volt lapnak +4 és +3,5 fsb ) 7 szorzoval mindig mikor ellenőrizné a ramokat újra indul és vissza állítja az eredeti értékeket magyarul sehogy se tom elérni az 500fsb-t
Szerintetek ennyit bírna a lapom????? Vagy én vagyok tök láma , mert ennyit bír akkor tök szomorú vagyok
eddig 475*7 ig jutottam az volt a vége amig stabil
(1,38v fesszel a procnak) viszont a ram jobban szerepel mint gondoltam 950 en 4-4-4-12-auto bírja
, de a lap vagy proc szerintem lap elhal

Van valakinek valami érdemleges jó ötlete az ügyel kapcsolatban? mit hogy állítsak hogy bírja az 500fsb-t
Jah és oda írnám még hogy végig probáltam f8 -tol az f9beta D ig az összes biost
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
szeretem jó igy
amugy a +2mb, ami a bajom a melegedés .Én igysem mondanám hogy hüvős a core hát, még +2mb al . Össze raktam ismerősnek amd-s confit az új 65nm procival ,minden alapfeszen 295*9,5 (alapfesz 1,35v bios szerint 1,32v kapott) ment, valszeg a lap halt el mivel asrock és ennyit tudott, amugy sem lehett seminek se feszt adni
8óra prime 9 piority stabil volt .... és ami komoly hogy gyári venti 45 fok !!!!! vagy szarul mér vagy tényleg hüvősebb mint a core mondjuk csak 2×512 cache de szerintem igy is durva és ami vicces hogy szintetikus tesztek alapján kb 6600 core szintet hozta igy 15k -s proci
biztos megbántottam szegényt hiszem hogy a gépemnek lelke van
igy esélyem sincs , kiváncsi vok mit tud tuningba és menyire érné meg megvenni, teljesítményben ua azon a mhz en ami most hazsnálom mennyivel nyujtana többet stb.... szoval eléggé érdekel..... Elvileg ua az a magos szoval tuningba ua az csak teljesítményben lenne ''sokkal'' jobb.
szoval holnap korán kelek ,megyek dolgozni és még mindig fent vagyok azt hiszem gép függő vagyok ...jah és ez haragudás téma
akkor nekem ennyi a vége azt csáááá
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)