Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Jó kérdés...vmi IC7 effektre gondolok...ez a turbo izére lett volna válasz...de nem volt ilyen kérdés...

Az sajna nemtom, de tuti nem gyorsul tőle a ram...vmi optimalizálásról olvastam 1000mhz felett...én nem vettem észre semmi ilyet!
Melyik slotba megy most a ramod?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Igen. Asus.
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Teljesen jó...én is azt használok...

-
Gorneck
legenda
Kirahhhh...
Annyira nem...olyan, mintha egy felnőttek számára nyitott oviba lennék...értelmi szintjük még azt se haladja meg...kb ebihal szinten lehet sacc per kb. Néha rohadt fárasztó tud lenni...
Még, ha tudnád, hogy bim-nél is voltam ramot tesztelni miközben, bent a cégnél ment a termelés!
Amógy meg radmin/dameware rulz...meg se kell mozdulni...néha sajna igen, de a mozgás az kell...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
ballington
üzenetére
AB9-en nincs soros, ha jól emléxem...
Sztem ezzel el is dőlt a buli... -
Gorneck
legenda
válasz
ballington
üzenetére
Volt mindkettőm...elsőnek mindenképp tudnom kéne a többi beleszánt HW-ről...második sorba felszereltebb és szebb hangú lapnak tartom az AB9-et. DS3 viszont mindenképp kezelhetőbb és jobb tuningba...elrendezésben mind2 lap hagy maga után kívánnivalót...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
robekri
üzenetére
Miért? Szépen elmented a tuning profilt és kedved szerint állítod, ez azé elég jó kis opsön...
Egyébként nálam egyszer csinálja...de mivel tudom a ram határait így van, hogy nem is csinálja ezt, mert legtöbb esetben a ram bazirgálása miatt van ez...ismerni kell a lapot és nincs gond.
Szal sztem nem gáz...alapon és 460on használom a gépet ugyanazon a ram beállításon...ilyenkor természetesen csak feltolom az FSB-t és beállítom a ram szorzót oszt csók...nincs dupla start.
Én így használom és nincs semmi gond...ésszel tudod ésszel nem minden indításnál állítgatni!

[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Oldalamon még kép is van...ehhh te még mindig nem olvastad át!!!!!
-
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Vegyél azt...mivel más már nagyon nem kapható...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Strangerpro
üzenetére
9*300 igaz? Sztem 2,5-es vagy 3-as ram szorzó mellett 5-5-5-15-Auto (fentről lefele). Jahh és persze +0,2V mellett. Pcie: 100 legyen.
-
Gorneck
legenda
válasz
Strangerpro
üzenetére
Leht kéne adni feszt, pl a ramnak és a cpunak is...de inkább rám lesz a ludas. Szal mehet neki +0,2V.
-
Gorneck
legenda
válasz
Strangerpro
üzenetére
Milyen ram? Mekkora tuning? Milyen beállítások?
-
Gorneck
legenda
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az mi?
CR az AMD-nél van, no meg ABIT lapnál...sokat egyébként se vesztettél... -
Gorneck
legenda
Érdekes a téma...
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Míg akadnak bios szintű hibák amik javításra szorulnak...az új revek hoztak 1-2 olyan hibát ami miatt adnak ki bios, arról nem is beszélve, hogy jelent meg pár új proci is. Szal nem kell izgulni, hogy ez az uccsó bios.
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Mármint mikó lesz végleges 11?
-
Gorneck
legenda
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ezzel még nincs is baj illetve én nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget...de vannak egyéb húzások amikkel egyes eladó simán élnek kihasználva a vevő ''tudatlanságát''. Persze vannak kivételek, de egy szűkösen megfizetett kiskeres eladó simán eljátsza. Nahh ez engem inkább felbőszít, mert Én nem tudnék ilyen gerinctelen lenni...
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Pedig van..ott van pl windows, office és még sorolhatnám, ami kifejezetten örül az őrült mhz-nek. Tudom hüle példa, de igaz.
Aktív témák
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Miattad a bundám egy része az ajtóm+keret martaléka lett!

Mondjuk van ennél sokkal rosszabb is...

![[kép] [kép]](http://www.fantasylands.net/assets/images/gol51_311.gif)
![[kép] [kép]](http://www.fantasylands.net/assets/images/lt1501.jpg)