Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:36:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1701) Jumbozorz válasza Mike (#1700) üzenetére


Jumbozorz
senior tag

Pont az a profilom, mint neked. Barbara+Chongyun, ha akarom az ellenfél ki se jön a fagyasztasbol. Kényelmes.

45 shardot kapsz a második event részből amikor megcsinalod a nagy kristályos (20resin, en ugye a lvl 75 csinálom.) kuldiket amit Mona jelöl be a térképen.

(#1702) Mike válasza Jumbozorz (#1701) üzenetére


Mike
veterán

odáig még nem jutotam el. én most Bennettet preferálom Chongi helyett, de nagyobb ellenfelekre Chongi és Razor jobb páros (eddig a pajzsos szőrös dögökkel volt bajom, most Benettel már nincs, plusz baromi gyorsan töltődik az elementális energiája)
Szóval igen, cserélgetni kell, és minden ellenfélre van kényelmes megoldás

(#1703) Jumbozorz válasza Mike (#1702) üzenetére


Jumbozorz
senior tag

Jaja. kell nekem is GEO. Köv karakter közül Zhongli-t behúzom..nagyon tetszik.
...vagyis szétwishelem magamat , hogy megkapjam :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1704) Mike válasza Jumbozorz (#1703) üzenetére


Mike
veterán

mondjuk nálam a geo egy kakukktojás, nem látom különösebben előnyét eddig

és azt hiszem a következő havi talán Hold? akármit már nem veszem meg. nem akarom túljátszani a játékot akkor mit csinálok fél év múlva: mert a történet meg érdekel, szóval kiváncsi vagyok a végkifejletre, de az még 5 nép, 5 terület, 5 város
és ha van egy kis eszük lesz még valami befelyező nagy finálé is, szóval ez legalább 6 nagy frisstés, az eddigi általános tendencia szerint félévente adnak ki egy dlc-t, sűrűbben nem nagyon, tehát ez még 3 év.

[ Szerkesztve ]

(#1705) Jumbozorz válasza Mike (#1704) üzenetére


Jumbozorz
senior tag

Jaja. Egy két ellenfél miatt akarok Geot, meg tetszik is az említett karakter. Remélem, story update on kívül is lesz változás a hónapok során. Mechanizmus ilyesmi. En sem akarom túl játszani de nehéz:D

(#1706) wandor0930 válasza Jumbozorz (#1701) üzenetére


wandor0930
aktív tag

Én 570 körül járok, érdekes nekem amúgy csak 35-öt ad a legnehezebb szintért. Gondolom azért lehet mert magasabb lvl-en vagy.

Nekem Ningguang megy geoból 4-5ször wish-eltem és kellett egy távolsági kari szóval ő lett az. Sokkal változatosabb a játékmenet vele :)
Igazából a Geo nem gyenge semmi ellen, cserébe nem is erős. Valamint nekem úgytűnik a pajzsokat elégjól lelehet vele szedni.

(#1707) Mike válasza wandor0930 (#1706) üzenetére


Mike
veterán

szerencsére bármelyik karakterrel lehet boldogulni a játékban, sőt akár op-ra fejleszteni, még a 4*- osokat is. tényleg van aki azzal a csapattal nyomja amit a játék eleve adott?

(#1708) Sirandrish válasza Jumbozorz (#1699) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Megcsinalom a napit, meg megcsinalok pár meteor shardos cuccot és annyi. Meg varom a Fenix Risingot :D meg az ar50et :))

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1709) Yodamest válasza Mike (#1707) üzenetére


Yodamest
addikt

Az a baj, hogy az alap csapat tényleg elég fos.... mondogatják persze, hogy minden karakter egyenlő, meg stb de rohadtul nem így van. Sokszor jól el van rejtve az adott karakter gyengesége és emiatt első ránéznésre nem is tűnik gyengének, de aztán idővel mindig kibújik a szög a zsákból.

Most csak egy példa a Chongyun vs Kaeya, elsőre nem annyira nyilvánvaló a különbség, de pl. már eleve ha shatterre akar játszani valaki a greatsword miatt Chongyunnal mindjárt sokkal jobb helyzetben van, Kaeyával meg használni kell hozzá egy 3. karaktert. De lehet nézni a különbséget skill CD-ben, "jobb" karaktereknél rövidebbek a CD-k, több ideig van fenntartva az adott skill stb.

(#1710) Mike válasza Yodamest (#1709) üzenetére


Mike
veterán

én szoktam mondogatni. és tartom is. könnyű a játék, szóval lehet boldogulni alap karakterekkel is

persze akinek minél erősebb kell, hogy az erősebb világban ugyanolyan könnyen le tudja győzni ugyanazokat az ellenfeleket mint az első szinten, annak nem mindegy

[ Szerkesztve ]

(#1711) Yodamest válasza Mike (#1710) üzenetére


Yodamest
addikt

boldogulni bármivel lehet, nyilván... a lényeg az volt, hogy ugyan olyan erősek-e a kezdő karakterek is ;)

(#1712) Jumbozorz válasza Yodamest (#1711) üzenetére


Jumbozorz
senior tag

5 csillagos erősebb, nem hiába 5 csillagos. Ha alap karik és a megszerezhető karik ugyanolyan effektívek lennének nem lenne értelme a wishnek, mármint nem csábítana annyira. -> Üzleti modell

(#1713) Yodamest válasza Jumbozorz (#1712) üzenetére


Yodamest
addikt

Majd idővel arra leszek inkább kíváncsi, hogy a powercreep jelenség, ami a kártyajátékok rákfenéje jelentkezni fog-e itt is. Az ugyebár annyit tesz, hogy az eladhatóság miatt az újabb hősöknek/lapoknak erősebbnek kell lenniük mint az előzőeknek. Ez viszont nem lenne egészséges, ha így lenne majd.

(#1714) Mike válasza Yodamest (#1711) üzenetére


Mike
veterán

nem is írtam azt (most visszanéztem :)

(#1715) Yodamest válasza Mike (#1714) üzenetére


Yodamest
addikt

ne csessz fel :DDD azt írtad "alap karakterekkel is lehet boldogulni". Én erre írtam, hogy persze bármivel lehet (ilyen alapon). Most nyilván az alap karaktereknél gyengébb nemigen van, szóval amit én írtam és te az ugyan az, mivel ha az alapokkal lehet, akkor voltaképpen mindennel lehet. :))

(#1716) Mike válasza Yodamest (#1715) üzenetére


Mike
veterán

így van. na akkor ebben egyetértünk :)

(#1717) Ventur@


Ventur@
senior tag

Nem tudja valaki, hogy hol lehet megnézni a server status-t? Tehát hogy rendesen mennek-e a Genshin szerverek. Csak azért kérdem, mert megint az a gondom, hogy 28-999 ms pingek között ugrál a játék és így marhára nem lehet rendesen játszani :((( .

Példa: csapkodom az ellent és nem sebződik, majd 5-10 mp múlva kapom meg a sebzésértékeket, vagy éppen lootolnék és csak nyomkodom az F-et, mint süket a csengőt és másodpercekig nem történik semmi. Vagy 1 hónapja is volt ilyen, hogy kva magasak voltak a pingek, de a netemmel nincs gond, mert arra már ránéztem.

[ Szerkesztve ]

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#1718) Sz_Imre válasza Ventur@ (#1717) üzenetére


Sz_Imre
senior tag

Nálam ilyen probléma nincsen hála (telekom optika) egyébként. Max 70-80ms szokott felugrálni, mikor szerintem terhelteb a szerver. Kerestem szerver státuszt, de nem igazán találtam. Mindezt PC-n.

Más:
World level 4 szinten hányasok lvl a mobok és a boss-ok? Mert jelenleg AR35 vagyok, és most vannak átlagosan 60-as szinten a karaktereim és már 55ezer adv xp összegyűjtöttem már. :D
Oka: mert még nem éreztem erősnek a karaktereimet.

[ Szerkesztve ]

(#1719) Ventur@ válasza Sz_Imre (#1718) üzenetére


Ventur@
senior tag

Ne csináld ezt az xp gyűjtögetést. Saját tapasztalat, hogy kvára megszívtam. Szintén AR35-ön voltam, gondoltam majd farmolgatok, karakter szintezek meg ilyenek. Aztán összegyűlt kb. 63000 xp és megcsináltam a szintlépő küldetést - ami ugye AR35 után jön. Nos, az eredménye az lett, hogy AR 35-ből AR42 eleje lett és WL4 helyett WL5-be kerültem. Most meg szívom a fogamat, mert összesen két karakterem van lvl70-en, a többi 50-60 és szinte lófszra sem jók. Pl. valamelyik nap csináltam a 3 bounty-t, persze a 100-asokat. Csapat "összérték" 63 volt, erre betolja az arcomba a lvl75-ös boss-t....Hát én még ennyit nem szentségeltem a játék alatt, mint akkor :D .

Amúgy nem tudom hol lehet a gond. Most is beléptem és 34-999 ms ping között ugrált. Netem digi1000 és 2 ms-es pingem van (download/upload 800/400mbit).

[ Szerkesztve ]

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#1720) wierra válasza Ventur@ (#1719) üzenetére


wierra
senior tag

Így van. :DDD
Én is így nehezítettem meg a saját dolgaimat. :DDD :DDD
Így hát a meteoros disposal küldetéseken azóta torkos borz üzemmódba kapcsolok, van izgalom az 55-ös szintű csatáknál rendesen.

[ Szerkesztve ]

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#1721) Sz_Imre válasza Ventur@ (#1719) üzenetére


Sz_Imre
senior tag

Nem is gyűjtögetném, de sajnos a talentokhoz és a karakterek ascendeléshez kellet a nyersanyag és így vele együtt nőtt az adv xp..
Mert már átléptem volna, de nem voltak erősek a karaktereim, mintsem szívassam magamat nehéz ellenfelek ellen.
Most tartok ott, hogy 60-as a karaktereim és 2 híján nem tudtam ascendelni...

(#1722) Mike válasza Ventur@ (#1717) üzenetére


Mike
veterán

nálam tegnap azt csinálta hogy meteorit salvage alatt nem számolt semmit. idő sem volt. csak jöttek és jöttek

(#1723) Mike válasza Sz_Imre (#1721) üzenetére


Mike
veterán

hát igen, 38 vagyok, 60as asc karikkal, de csak 50es fegyverekkel, és már most elég sokáig kell püfölnöm minden ellenfelet, nem olyan kényelmes mint volt, és nyakamon az új world szint

[ Szerkesztve ]

(#1724) wandor0930 válasza Sz_Imre (#1721) üzenetére


wandor0930
aktív tag

Azt hiszem nemérted mit mondanak.
Ha túl sok XP-t halmozol fel akkor miután megcsinálod a szintlépős küldit egyszerre megugrod a 40es szintet ahol a világod újból AUTOMATIKUSAN szintet lép.
Tehet WL3-ból egyszerre WL5-be lépsz.

Azt hiszem kb 40-45e xp kell 35 -> 40-re ugráshoz, és te már 55ezret összegyűjtöttél, szóval ne lepődj majd meg ha még gyengébbnek fogod magad érezni.

(#1725) Mike válasza wandor0930 (#1724) üzenetére


Mike
veterán

amúgy szerintem túl gyors. még egy csomó mindent nem fedeztem fel, nem jártam helyeken, és ömlik be az xp akkor is ha még nem akarok world levelet váltani
amúgy meg az a megoldás, hogy soha nem csinálod meg a world level küldit, és így soha nem fog world levelt váltani, oké, nem leszel csak lvl60-as, de kit zavar, ettől még tudsz játszani, küldetéseket csinálni, csak kényelmesen, nem vagy belehajszolva az állandó fejlesztésbe, grindbe

(#1726) wierra válasza Mike (#1725) üzenetére


wierra
senior tag

Alacsonyabb WL-en a loot is vékonyabb. Egyébként igazad van, én is megbántam, hogy rámentem a WL szint ugrásra. Bár tagadhatatlan tény, hogy így ismét van izgalom a harcban.

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#1727) Ventur@ válasza Mike (#1725) üzenetére


Ventur@
senior tag

Küldetésekből max a napikat tudod megcsinálni, ha beragadsz egy AR szintre (pl. az említet 35) és ezzel kifújt. Napi küldetéseket meg, ha kicsit is ügyes vagy, akkor 30 perc alatt meg van. Emellett nem fogod tudni fejleszteni a fegyveredet sem, mert - ha jól emlékszem - lvl80-ra csak AR40-től engedi. Vagy a story quest-eket sem tudod folytatni. AR36-on adja Ventit, AR38-on Monat és AR40-en azt a fura nevű geo-s csajt (AR szintek nem biztos hogy stimmelnek, de Ventit csak AR36-on engedi, ez 100% :) ) . Pedig őket sem rossz megismerni, ha nincsenek meg ezek a karakterek :) . De ha meg is vannak, sem árt megismerni a karakterek történetét és hogy kik ők. Meg hát mindig kapsz valami cuccokat a story quest teljesítéséért (mora, primo, kristály stb stb).

Én már bánom, hogy elkezdtem farmolgatni és nem mertem a szintlépős domain-be bemenni, mert most így WL5-ön a térkép nagy részén csak szenvedek. Liyue részre szinte csak akkor merészkedek, ha oda visz napi küldetés. Meg max alapanyagokért (white iron, crystal), de egy harcba már nem nagyon bocsátkozom ott, mert kínszenvedés lvl60-as karakterekkel (jellemzően lvl60-as fegyverekkel).

[ Szerkesztve ]

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#1728) wandor0930 válasza Mike (#1725) üzenetére


wandor0930
aktív tag

Magasabb szinten is felfedezhetsz és járhatsz helyeken.

Én azért tartom csak kicsit hülyeségnek mert ha bejön egy új karakter akit felakarsz húzni akkor amíg összefarmolod a cuccait csomó XP-t gyűjtesz, de a jelenlegi csapatod nem fejlődik.
Szóval egyetértek Sirandrish-al hogy valamit kitalálhatnának, karakter resetet vagy valami más megoldást, mert ez már most is gondot okoz hát még ha jobban kinyitják a világot és feltolják a szinteket.
Nekik is érdekük mert ha nem lesz rá megoldás nem fognak az emberek wishelni mert úgysem tudják beépíteni a csapatukba a karaktereket.

Esetleg lehetne hogy bizonyos szint felett már nem 1-es karaktert nyitsz hanem mondjuk 50est.

(#1729) Sirandrish válasza Mike (#1725) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Nem kell betolni a napikat, és kb soha nem lépsz AR szintet...ennyire egyszerü a történet. A story meg a ládák nem adnak annyit hogy 40 legyél. :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1730) Sirandrish


Sirandrish
Topikgazda

Új redeem kód: GOLNXLAKC58

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1731) scyllafren


scyllafren
senior tag

A mostani eventben 600 kavicsert kapsz 150 20k-s xp cuccot, az legyen az elso, az kitart egy darabig :)

(#1732) Sirandrish válasza scyllafren (#1731) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Az egy karakter 80-ról olyan 88ra :)
De tény hogy elég durva mennyiség, ahhoz képest hogy milyen egyszerű megszerezni :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1733) Sirandrish


Sirandrish
Topikgazda

Egyébként le a kalappal. Remélem most már ez az event lesz a példa, és ennél már csak jobbakj várnak ránk. Nem elég hogy több napig tart, több fázis, ez az amaz, de még a rewardok is faszák :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1734) Mike válasza wierra (#1726) üzenetére


Mike
veterán

na de mihez vékonyabb? mindig olyan loot-ot kapsz ami a szintedhez kell. sőt ugyanazokat a szörnyeket ölöd mint lvl1-en, csak nem 80-at ütsz rá hanem 6000-et
egyébként tetszik, hogy mondhatod, nem akarsz world szintet lépni

(#1735) Mike válasza Ventur@ (#1727) üzenetére


Mike
veterán

ok, akkor felmész AR45-re, és ott szépen megállsz. persze csak aki akar

(#1736) Mike válasza wandor0930 (#1728) üzenetére


Mike
veterán

Azért Andrisnak csak sikerült karakter reset nélkül is felhúznia a kis kétszinű genyót (Childie) és nekem is Benettet 60-ra pillanatok alatt. Szóval szerintem jó ez így. De legalább 2-3 évig fog tartani mire kijön a teljes történet, szóval nem kell rohanni sehova.

[ Szerkesztve ]

(#1737) Mike válasza Sirandrish (#1729) üzenetére


Mike
veterán

:R
okos!

(#1738) Sirandrish válasza Mike (#1736) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Le is nulláztam magam teljesen :)
Még "jó" hogy AR50ig nem lehet karaktert fejleszteni, mert nem is lenne miből :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1739) Jumbozorz válasza Sirandrish (#1730) üzenetére


Jumbozorz
senior tag

Köszi!

(#1740) wandor0930 válasza Mike (#1736) üzenetére


wandor0930
aktív tag

Nem azt mondtam hogy nemlehet hanem hogy macerás.
És ha tényleg behoznak még minden elemnek egy új területet/várost akkor simán kikell tolniuk a szinthatárt is minimum duplájára. És minél messzebb jutsz, exponenciálisan fog nőni a fejlesztés igénye.

Illetve persze ott a lehetőség hogy megállj, de nemtudhatod hogy a jövőben mikor akarsz vagy leszel rákényszerítve hogy továbbmenj, viszont addig gyűlik az xp. Aztán mikor továbbmennél hirtelen ugrassz 10-15 szintet.
Bennem mondjuk fel sem merül a megállás, mert értelmétvesztené számomra a játék. Nekem kell az a kihívás ami WL lépéskor jön, mi a jó abban ha megállsz 35ön kifullozod magad amennyire lehet és mindenkin csak átsétálsz?

(#1741) Yodamest válasza wandor0930 (#1728) üzenetére


Yodamest
addikt

Valami karakter reset tényleg lehetne, ezen már én is gondolkoztam, hogy miért is nincsen? Ugyan az kéne, ami az artifktoknál is van, hogy pl. egy 60-as karakterből 15% veszteséggel bele tudsz szinteket olvasztani egy frissen nyitottba. Ily módon tegyük fel volt egy 60-as tüzes DPS karid, de nyitottál egy Dilucot ezért lecseréled rá, beleoszvasztasz Dilucba mondjuk 50 szintet ezáltal ő kapcsiból 40-es lesz. Ezzel a kiadó is jól járna, mert tényleges előrelépés nem történne csak 15% deficit az XP-ben, de a felhasználó is mert ha van egy karakter amiről biztosra tudja, hogy nem fog már vele játszani, nem kellene hogy benne álljanak a szintek.

(#1742) Sirandrish válasza wandor0930 (#1740) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Most őszintén. Egy játékban ahol a konkrét feljődést az AR és WL szint adja, ki akar megállni?? És legfőképpen minek? Akkor mi értelme az egésznek? Akkor tényleg csak végig kell szaladni a sztorin (mint egy filmen), aztán félretenni.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1743) Mike válasza wandor0930 (#1740) üzenetére


Mike
veterán

irl ér elég kihivás, én kikapcsolódni akarok egy játékkal :)
hát hogy 2 év alatt mi lesz?
ott van a summoners war, 3 évig toltam fix 50-es szint volt max. meg kell nézni, hogy másik mobil játékukban hogy van

[ Szerkesztve ]

(#1744) Yodamest válasza wandor0930 (#1740) üzenetére


Yodamest
addikt

A megállásnak (nem is értem hogy vetődhet fel ilyen) már csak azért sincsen értelme, mert egyszerűen gyenge maradsz. Az ABYSS pl. fix nehézségű, mit érsz vele ha megállsz 40-es karaktereknél, és nem tudsz továbbmenni abyss 2. szintről? vagy nem fogod tudni megcsinálni az ilyen küldetéseket, mint Fischl is, mert túl erősek a szörnyek?

(#1745) stuka20 válasza scyllafren (#1731) üzenetére


stuka20
aktív tag

Ez melyik event név szerint?

(#1746) Mike válasza Sirandrish (#1742) üzenetére


Mike
veterán

pl én :D
nem egy játék van ahol nincs szintezés

(#1747) Mike válasza Yodamest (#1744) üzenetére


Mike
veterán

a világhoz képest, amiben játszol, nem vagy gyenege
párszor írtam már, azért fejlesztesz, hogy ugyanúgy le tudd győzni ugyanazokat az ellenfeleket amiket már 10-es szinten is le tudtál győzni. abszolút öncélú a fejlesztés, semmivel nem ad többet ha 70-esen vered le mint 10-esen
persze más a loot, de az is csak arra kell, hogy még erősebb legyen a karaktered a még erősebb ellenfelekkel szemben.
és azért nem olyan mint a Gothic vagy a Zelda, mert nincs olyan ellenfél amit nem tudsz 10-es szinten legyőzni, és ezért kell 80-as szintre felmenni

[ Szerkesztve ]

(#1748) Yodamest válasza Mike (#1746) üzenetére


Yodamest
addikt

de akkor te nem dungeonozol meg nem abyssolsz? mert a legjobb jutalmak mindenhol magasabb szinteken esnek. Persze meglehet állni lvl1-en is, akkor legalább nincs olyan probléma, hogy egy nyitott karaktert fel kéne szintezni. :DDD

(#1749) Sirandrish válasza Mike (#1746) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Azzal tisztában vagyok, de azokban a játékokban másképp van a progresszió. Ennek meg pont az a lényege hogy minél feljebb menj, a lehető legnagyobb dögöket huntold, a lehető legjobb cuccokért.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1750) Sirandrish válasza Mike (#1747) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

De akkor minek könyvezel? Minek fejleszted a karaktert? Ha te fejlődsz, míg a világ meg nem, akkor a játék egyre unalmasabb lesz csak

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.