- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
És ez téged miért zavar? Nem neked írtam! Én megosztottam vele a véleményem. Ő az ő stílusában, én meg az enyémben. Azért mert házigazda? És? Ugyan olyan ember mit te meg én. Hidd el, rang, iskola, stb. stb. stb,nem jelent semmit. Ha értelmes akkor felfogja, hogy mit írtam, ha nem, akkor bannol a nyavalyába. Volt már rá példa régebben, aztán újból bereggeltem. Mint láthatod elég régóta vagyok itt ( és nem "pontvadász" vagyok ), és néha eléggé csípi a szemem az a "számomra" sok ordenáré hülyeség amit néha itt összehord Abu. Hülyítik őket a piárosok elég rendesben és nem tud jól szelektálni közte. Néha így fakadok ki, de énszerintem semmi olyat nem írtam ami bántó lenne! Ezt ő is tudta azért reagálta le így. Ha neked meg nem tetszik, vagy másoknak sem, az kit érdekel! Azért van OFF-ban, mert nem a témához tartozik! A témát zártam, privben ha akarod eldiskurálok veled.
Ha SLI mellé még bedobok egy Geforce-ot, akkor tudom használni úgy az SLI-t, hogy a 3. kari a fizikát számolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kompakt vízhűtés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest