Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
És ez téged miért zavar? Nem neked írtam! Én megosztottam vele a véleményem. Ő az ő stílusában, én meg az enyémben. Azért mert házigazda? És? Ugyan olyan ember mit te meg én. Hidd el, rang, iskola, stb. stb. stb,nem jelent semmit. Ha értelmes akkor felfogja, hogy mit írtam, ha nem, akkor bannol a nyavalyába. Volt már rá példa régebben, aztán újból bereggeltem. Mint láthatod elég régóta vagyok itt ( és nem "pontvadász" vagyok ), és néha eléggé csípi a szemem az a "számomra" sok ordenáré hülyeség amit néha itt összehord Abu. Hülyítik őket a piárosok elég rendesben és nem tud jól szelektálni közte. Néha így fakadok ki, de énszerintem semmi olyat nem írtam ami bántó lenne! Ezt ő is tudta azért reagálta le így. Ha neked meg nem tetszik, vagy másoknak sem, az kit érdekel! Azért van OFF-ban, mert nem a témához tartozik! A témát zártam, privben ha akarod eldiskurálok veled.
Ha SLI mellé még bedobok egy Geforce-ot, akkor tudom használni úgy az SLI-t, hogy a 3. kari a fizikát számolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hardcore café
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest