Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
w.miki
üzenetére
Pedig Pay-pal nélkül max 10$-ig, az a védelem amit nyújt, az pont kell. A Pay-pal topikban V/ nem tud segíteni?
-
azbest
félisten
válasz
w.miki
üzenetére
Nem szerepel benne paypal. Szerintem a gb walletről visszautalásra mondja, hogy nem megy valamiért. Ezért kérdi, hogy a gb wallet egyenleged nem visszatérítésből van e.
A költség nélküli pp refund csak ugyanarra a ppvel fizetett tranzakcióra lehetséges, amivel eredetileg befizetted. Ha ppvel vettél valamit, amire aztán refundot kaptál walletra, az már nem tud refundként visszamenni ppre.
-
sepsi0
őstag
válasz
w.miki
üzenetére
Én simán csináltam 2db paypal fiókot. Multkor nem engedte a biztonsági adatokat módosítani kb egy hónapig, ezért csináltam egy másikat, még a régi is él. Ha lejár a 180 nap védelem, akkor megszüntetem a régi paypalt.
Elvileg nem lehet, de működik, nem az én hibám miatt volt szar a paypal.... mielőtt megköveznétek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Beni2360
félisten
válasz
w.miki
üzenetére
Nem tudom mi a rendelet Kínában, de itt pl 5 évig lehet tartozást követelni és a dokumentumokat meg a 11.évtől lehet megsemmisíteni. Gondolj bele a büntető kodexbe és egy átvilágításból eredően visszamenően le tudnak csekkolni, hogy esetleg miket rendeltél a cégtől. Nem fogják törölni a vásárlásaidat, szvsz.
-
spammer
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
Belföldön nem követhető, sajnos a postán széttárják a karjukat (személyes tapasztalat). Azonban ettől még egy próbát megér a kérdezősködés (a városod, illetve területed szerinti központi postán), mert mikor nekem ilyen volt, nekem sem találták, erre mit ad Isten, másnap várt az értesítő, hogy pont aznap érkezett meg és ballagjak el érte.
Mondjuk nekem csak 1-2 hét telt el, nem pedig több, mint másfél hónap. Elképzelhető, hogy a vámon akadt meg, lehet, hogy érdemes lenne a vámosokat megkeresni valahogyan. Én is ezen filózom most, mert egy másik, nem GB-s csomagom több mint 1 hónapja megérkezett az országba, de azóta sem ért ide, és nem tudom, hogy a vámon ülnek rajta vagy már valaki lenyúlta, vagy a postához került-e egyáltalán... -
mgergo76
tag
válasz
w.miki
üzenetére
Én 2 hete váltottam be 30 dodónyi GB pontot egy okosórára, aminek éppen akkor levitték az árát és EU raktárból érkezik. Ma már meg is érkezett NL registered postával. Örö-bódottá.
Én azt szoktam csinálni, hogy ami érdekes lehet számomra azt berakom a kedvencek közé és naponta rápillantok. Ott egyből látom, ha valami akciós, vagy "csak" leviszik az árát és akkor meg tudok GB pontozni is.
Úgyhogy türelem és kitartás.
-
FingR86
őstag
válasz
w.miki
üzenetére
de van rengeteg olyan "akció", hogy egy-egy terméknek flash sale nélkül is leviszik az árát hirtelen.
azokat simán lehet pontozni.itt van pl ez:
Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 English Version - ENGLISH VERSION WHITEmost flash sale-ben 8.39$
tegnap flash sale nélkül lement az ára 7.22$-ra
vettem is kettőt pontozvaki lehet azért fogni még jó dolgokat, csak oda kell figyelni.
annyi, hogy most már nem akkor veszel meg vmit amikor épp szükséged van rá, hanem amikor jó áron van
mondjuk én eddig is így tettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk nekem csak 1-2 hét telt el, nem pedig több, mint másfél hónap. Elképzelhető, hogy a vámon akadt meg, lehet, hogy érdemes lenne a vámosokat megkeresni valahogyan. Én is ezen filózom most, mert egy másik, nem GB-s csomagom több mint 1 hónapja megérkezett az országba, de azóta sem ért ide, és nem tudom, hogy a vámon ülnek rajta vagy már valaki lenyúlta, vagy a postához került-e egyáltalán...