Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ha elérhető a termékhez az EU Express, akkor tapasztalatok alapján abszolút működik még jelenleg is. Kérdés, hogy a vásárolni kívánt termékhez lehet-e választani, mert az utóbbi hetekben több termékcsoportnál is visszavonták ezt a szállítást. Néha lehet trükközni, hogy ha 2 kiló alatti termékhez mást is rendelsz, akkor előjön a szállítási mód, de ez sem mindig 100%-os. Ha viszont van EU Express, akkor minden ok, csak egy kis türelem kell, bár nekem az utolsó ilyen csomagom kicsit több mint 3 hetet futott, az meg már egész tűrhető szerintem.
Szerk: Kupon helyett meg lehet jobban jársz ha simán beszámítod a pontjaid.
-
spiky03
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Én soha nem írok oda annyit. Csak, hogy Good

És kaptam pontokat. -
válasz
2thletme2day
üzenetére

-
13rainiaC
csendes tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Mikor adták fel? Nekem az okt 19-én feladott luxemburgos csomagról 17trackbe nov 9-én került bejegyzés. Viszont utána 1 héttel, nov 16-án (tegnap) meg is kaptam.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
17-én postázták és nov.9-én jelent meg a követésben.
(#22288) secler07 ez nem igazán normális. az LVS-nél nekem így szokott kinézni általában:
2017-10-21 14:15 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2017-10-21 07:51 Departure to country of destination
2017-10-21 03:00 Parcel is handled
2017-10-18 13:00 Arrival at export hub
2017-10-17 09:33 Item is ready for transport
2017-10-17 08:33 Item is announced / bpost received the informationÉs az utolsó bejegyzés után szokott eltelni 1-2 hét mire kézbe kapom.
-
UHHH
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
walletra kapod, arra költöd, amire akarod
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
"Ez egy egyszeri kivétel számodra csak erre az egy rendelésre."
Egyébként milyen termék és mennyi volt?
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
F60 4K 30fps 16MP WiFi Action Sports Camera
szintén Lux. post.... tracking sehol nem látható Okt.13. rendelés...eddig én emailt nem kaptam
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Mondjuk ez nem nyugtat meg, hogy te is a 3gvel küzdesz
remélem nem felejtették el feladni. -
Sanki
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nem a dollár - euró átváltás miatt?

-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Holnap nálad lesz valószínű.
-
bazsimano
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
a valasz...hogy mar tovabbment...nem akadt meg a vamon!
-
goop
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
4-10 napos feladási időt írtak, volt egy dispatch fater fícsör, arra rányomtam, így gyorsabb lesz talán a feladás?

Upsz, új akart lenni, nem válasz. -
Hurkafej
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Az apró betűs rész: Ships between Nov 18 - Nov 24
Mikor én rendeltem még Nov 11-12 volt, de még azt sem adták fel.
-
206 cc
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Hmmmm...igazából azt írják hozzávetőleg bír 24órát....szóval valószínű annyit sem. Az 1500mAh akku is lehet hibás ,meg az sem valami acélos talán....lehet cserélni kellene benne...,mennyi ideje használod?.( némi apróértvátveszem,ha nem vagy elégednett vele...)
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Véletlen nem rock mubox?
Nálam is ilyen, igaz nem egy nap alatt, de pár nap alatt használat nélkül is lemerül.Szerk: Épp leírtad.

-
Beni2360
félisten
válasz
2thletme2day
üzenetére
használom de nem merítem le csak kikapcsolom a készüléket - ez egy olyan tág fogalom. Mivel függ, hogy meddig és mekkora aksit? Minden aksinak van merülése állásban, főleg ilyen akármilyen cuccokban.
-
206 cc
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Szia! Ez melyik hangszóro?....mellesleg ha a készenléti ideje 24 óra akkor igazuk van...tölteni kell! Vagy rossz vagy nagyon kicsi az akku benne......
-
DJGABI
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
készenléti módban (tehát ha csatlakoztatva van mobilhoz, géphez, akármihez), de nem megy rajta adat (zene) akkor ennyit bír.
-
0021666
tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ha jól emlékszem te linkelted a lámpát kb 1 hónapja, én is rendeltem egyet. Nekem tegnap jott meg, ugyanugy más színű a vége és ugyanott van a két lyuk, de nagyon erősen világit, szerintem eredeti.
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nem fake, lehet véletlen az erősebb változatot kaptad. [link]
-
Black Phone
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
dolgoznak,de leráztak hogy várjak 5-7 napot
-
hevizms
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Na akkor ez kicsit érthetetlen számomra hogy a másik az miért Processing még mindig.
Holland posta fogalmma sincs milyen,most először küldik azzal.
Egyelőre még nincs a rendszerben,szóval fizikailag még nem adhatták fel vagy a nyomkövető késik. -
sambenez
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nekem 11 nap alatt jött meg vele a csomagom.
-
bazsimano
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
ezek szerint en kimaradtam...

-
Vertigo18
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ha jól látom, a "Deal begins..." fül alatt van három termék, amelyik makacskodott és nem aktiválódott a "Buy now" gomb alattuk, hanem kitart a "Coming soon"!

Ez a három termék lesz 18.00-kor, az tuti...
-
Vertigo18
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Már jobban felfedeztem, valóban igazad van.
Érdekes, hogy az "Akció kezdődik" fül alatt megy egy számláló, lehet, hogy én vagyok nagyon "halandó", de úgy gondolnám, hogy akkor fog indulni...
Nameg így nem nagyon értem a másik fület sem... mindegy, elég nagy katyvasz most ez az egész...
-
elszabi
tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Igen. Azt mondjuk sajnálom, hogy 140 pont a maximum. Mert a múltkor direkt csináltam egy 3-4 perces videót az egyik termékről. Gondoltam, adnak érte legalább duplát a részletezés miatt vagy vmi.. De nem... Annyit ért, mint egy 20 másodperces felvétel, amin kibontják a csomagot és kész. Szóval azóta nem erőltetem meg magam.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Akciósan 109$ szokott lenni, alatta nem láttam még soha. GB-n jó is lenne ennyiért, pontokkal jó ár lenne érte

Bornie127 Igen, kivéve a 20 pont az érkezés dátumáért.
-
zsolti72837
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Szerintem eddig is tudták.

App-ból nincs plusz költség. -
DJGABI
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
azigen, egy az egyben everbuyingos ár. már nem is éri meg onnan venni.
-
maestro87
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Persze. Az nem lenne jó senkinek ha a Xiaomi powerbank teszt videója helyett a South Park egyik része kerülne ki egyből a termék oldalra.

Vagy te nem ellenőriztetnéd a videókat ha a te boltod lenne? -
maestro87
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ellenőrzés után adják csak meg. 3 nap után szerintem már írhatsz nekik, hogy miért nem adtak rá pontot.
-
ithuriel
csendes tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Köszi, akkor már csak jövőhéten érkezik meg a boxom, ha nem döntenek úgy, hogy ülnek még rajta egy kicsit.
Reménykedtem, hogy hétvégén már ki tudom próbálni. -
ithuriel
csendes tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Neked miután a magyar postás tracking-nél átment "Célországba megérkezett / Arrived in the destination country" státuszba, mennyi idő kellett, hogy kivigyék? Én júl 18-án rendeltem egy csomit, és szerda este érkezett meg Mo.-ra elvileg, de azóta semmi.

-
Beni2360
félisten
válasz
2thletme2day
üzenetére
Na vettem én is egy színes kukacizét-ami állítólag amivel telefon fülest kell össze rögzíteni.
De az érdekes dolog, hogy a fizetés után két perccel vettem egy másik terméket és egyből kihagyta a paypalt és klikk után máris fizetett oldalra ugrott. Se bejelentkezés se SMS se biztonsági számok a fizetés előtt.
És már feldolgozás alatt.
A paypal-tól is megjött a vissza igazolás a 2. termék fizetéséről is. -
petipetya
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
70 Forintért nem is gondolkoztam, csak megrendeltem.

-
schawo
titán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Begyűjtve, macskának jó lesz. -
válasz
2thletme2day
üzenetére
Utána pár nap múlva megkapod.
A tracking, nem a gyorsaságra utal.
Van, hogy tn nélkül hamarabb megjön.Álltalában 2-8 nap, de lehet több is.
Nekem eddig 1-3 nap volt, egynél volt 4. -
dave0
csendes tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Amúgy itt jár a csomagod jelenleg:
2016-07-21 16:30:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-07-22 16:00:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-07-23 03:00:00 Parcel is leaving Hong Kong AirportItt követni lehet a Csehországba érkezésig a csomagot.
-
dave0
csendes tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Cseh posta (Česká pošta): A TN-el a Csehországból történő feladástól egészen a Magyar Posta által történő kézbesítésig tudod követni a csomagodat (Ez nem azt jelenti, hogy innen jön a csomag, ugyan úgy Kínából jön, csupán ekkor kezd el élni (feladás után kb. 7-10 nap) a TN). A TN R-el kezdődik, ezt egy betű követi, majd 9 szám, majd egy CZ betűkombináció. Pl.: RR123456789CZ. Hivatalos TN, Magyar Posta rendszerében is látszódik.
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
10 nap múlva kb élni fog.
-
dave0
csendes tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Milyen TN-t kaptál?
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Szerintem csapj le a Rock-ra ennyiért. Nekem a nagyobbik Xiaomi van, szvsz azzal van egy kategóriában (felépítésre és az eredeti ár alapján is), és az nagyon pöpec, sokkal jobb hangja van a közepes Xiaominál (amit linkeltél).
-
Pogika
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Xiaomi van itthon nagyon jòl szòl, kb 4 -5 òrát megy egy feltöltèssel (bár mèg csak egyszer töltöttem, lehet tudna több időt is.).
-
Zoty4
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ez is jonak tunik
[link]
Jo lenne ezeket valahol kiprobalni, sajnos videokbol nem derul ki hogy szolnak -
cidalain
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Koszi a jelzest.
Na a helikopter pont pl nem erdekel
-
bul07
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
Még ha le is járta a kupon érdemes megvenni ha hosszú távra tervezel mert legrosszabb esetben is jön 80pont, ami ugye olyan 1.6$ levonás (jobb esetben 20+10+70)
Bár nekem van egy 0,5$ határom a felett csak ezért nem veszem meg semmit, így is van pontom jelenleg, és szerintem jön majd az beiskolázási akció hátha lesz megint
Tanács ha megjön valami egyből csináljatok képet videót, mert most van két dolgom amihez nincs videóm , és nem tudom hogy mi legyen lehet megint segítséget kell kérjek (eladtam a cuccot drónal együtt és most vettem észre hogy nincs videó)
-
-
bul07
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
Hopp akkor elfogyott, biztos mert 2db volt hátra , de már akkor is 2db jelzett mikkor megvettem és nem változott
Új hozzászólás Aktív témák
- Guild Wars 2 (GW2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...