Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lomas

tag

válasz Rick4 #33308 üzenetére

Nem hinném, hogy nem tűnt fel nekik... Én 5 emberről tudok, aki ebben az időszakban így járt. (Elvileg a GB-nek van egy e-mail címe- support@gearbest.com - talán lehetne ott csoportos tájékoztatást adni-kérni.) Azon agyalok, hogy valahogy, csoportosan nem lennénk-e hatékonyabbak... Én konkrétan azt sem tudom, hogy ki a ludas. Feucht- ban feladták - ez az utolsó bejegyzés - a MKP meg már nem vette át. A Deutche Post (DHL) száálította tovább elvileg Feucht-ból. Nem tudom, hogy ott már nem került fel a kocsira ténylegesen, Ahmed, a DHL-es sofőr tüntette el az autóból, avagy a reptéren, postánál bevágta valaki egy poros sarokba, hogy majd januárban foglalkoznak vele... De ez szerintem a gearbestnek sem jó. Az én esetemben az a gáz, hogy bankkártyával fizettem ugyanakor volt boztosításom tehát a GB-t sem érte elvileg kár, hiszen a biztosító térít, a GB meg felém. Emiatt bízom benne, hogy korrektek lesznek a kis ferdeszeműek. Elvileg a bank is tud ilyen ügyekben eljárni, kicsit macerásabb mint a paypal. Erről tud valaki valami közelebbit, hogy hogy működik?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés