- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bjergerking #30294 üzenetére
FT-n a szállítás 20-a körül lesz.
-
válasz
bjergerking #30291 üzenetére
jóval $43 alatt van, így nem
Egyszerű kiszámolni: 22 EUR lenne az áfamentesség határa, ám enyhítésként amíg a kiszabott áfa nem éri el a 10 EUR-t, nem kell megfizetni.
Vagyis t: mi az az összeg, aminek a 27%-a 10 EUR?
10 / 27 * 100 = 37 EUR tehát a limit
Ezt át kell számolni $-ra, vagy €-ra kell állítani a webshop-ot, és akkor tuti biztos
-
válasz
bjergerking #30289 üzenetére
szállításnál válaszd a Hungary Express ePacket , így szállítással együtt lesz $34.62, és 1-2 hét alatt megérkezik
-
bjergerking
tag
válasz
Dluinet #30288 üzenetére
Igazából nem cigizek olyan sokat, csak fájna egy ilyen készüléket 15 körül megrendeleni, amikor anno 9 ezerért rendeltem és nem vámolták meg meg semmi ilyesmi..itt elvekről van szó
Gearbesten nincs valami olyan opció, hogy warehouse szerint böngészek? És akkor csak az EU-s cuccokat nézegetem, aztán összerakok valami életképes vapet.
A fenti kép alapján nézem, most a pl.: CN-006/CN-001 azok EU-s raktárak? link
-
válasz
bjergerking #30287 üzenetére
csak azért írtam, hogy az árba számold bele, hogy amíg megérkezik, addig naponta egy ezrest eldohányzol, így számolva már nem olcsó
-
bjergerking
tag
válasz
Silent77 #30284 üzenetére
Sajnos az összes iStick piconál csak az az egyetlen opció, pedig amikor anno rendeltem, volt a 30 napos 1 dolláros opció is..nem tudom honnan rendelhetném meg. Nyilván dohányboltban 20+ ezerért nem fogom
Dluinet: nem, nem az első. Volt már egy ugyanilyenem, csak sajnos leejtettem és eltört.
Csak ez az egy opció van: LINK
Esetleg valami más megbízható oldal, ahonan tudok rendelni eu raktárból vagy nem fogják megvámolni?
Edit: még ILYENT találtam, ez a Registered Air mail ami nekünk kellene? Vagy mi a különbség a három között? Melyikkel érdemes rendelni?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Silent77 #30283 üzenetére
kuponcsájnáról kopizva:
Warehouse Location Warehouse Name
AUSTRALIA AU-1
CHINA China, CN-2, CN-MI
CZECH/GERMANY G-W-5/CN-023, G-W-19
ENGLAND G-W-3/CN-027, UK-W, G-W-2/CN-001, G-W-15
FRANCE G-W-6/CN-030, G-W-9/CN-028
GERMANY G-W-24, G-W-21
HONGKONG HK, HK-2, HK-4, HK-5, HK-6
ITALY G-W-8/CN-010
JAPAN JP, JPN
POLAND G-W-4/CN-008, G-W-10/CN-026
PORTUGAL G-W-25
RUSSIA RU-EST, RU-1, RU-2, RU-3
SPAIN G-W-16/CN-029, G-W-12, G-W-7
US US-5, US-LA, US-NYC, US-NY,US-1, US-2, US-3, US-4 -
válasz
bjergerking #30281 üzenetére
Vámolós, felejtsd el.
Eu express, vagy EU priority line, de ecigire nem biztos, hogy lesz. -
-
válasz
bjergerking #30281 üzenetére
ez első e-cigid?
-
válasz
bjergerking #30279 üzenetére
ha mod, akkor vegyed meg itthon
1-3 nap alatt a kezedben van
van rajta garancia
nincs izgalom
nem sokkal drágább -
bjergerking
tag
Sziasztok!
Szeretnek rendelni egy ecigit gearbestrol. Par honapja ismerosom rendelt az oldalrol 30 ezer forint ertekben ecigit es vam illetve afa mentes volt (a leglassabb egy dollaros szallitast valasztotta es kb egy honap volt mire megjott), viszont maga a termek 9500 ft ami nem sok, de a szallitasi modoknal csak olyan van, hogy ‘EU expedited shipping’ (4-7 nap), ami kb +1500ft, nem is lenne vele baj de ezt megfogjak a vamon es kell fizetnem plusz koltsegeket is? Mert ugy mar nem eri meg annyira es lehet megveszem itthon. Pontosan mi az az EU expedited shipping?! Valaki segitsen
(A cucc csak hongkongi warehouseban van)
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
erre létezik kupon, vagy warehouse móka?
Tronxy X1 Desktop 3D Printer - GUN METAL EU PLUG 199489103
147$ priority-vel perpill...
-
benfolds
őstag
egy jó kis csúzli appból 1 dollárért?
-
madstunt
addikt
G-W 16 AlKan store. Csak ha esetleg másnak egyszer kell az infó.
Látszólag Madridból jön GLS-sel -
Dinter
addikt
EU Priority Line-nál a Split delivery amikor Kínából adták fel, a Product Dispatch amikor meg már újra Európából, vagy mást jelent?
-
cidalain
veterán
Review írás után 10 perccel már meg is kaptam a pontokat az egyik termékért. (nem, nem az 5 pontot, hanem tényleg a sokat a termékért)
(más kérdés, hogy amit az előtt értékeltem, azért nem kaptam, most még) -
-
DeFranco
nagyúr
srácok most akkor pontozható vagy nem pontozható a flash sale? most rákerestem és az utolsó infó szerint az de akkor ezt hol kellene pontoznom?
-
madstunt
addikt
Sziasztok
GW16-ból rendelnék, EU-ból, a szállításnál ezt írja:
Hungary Via Registered Air Mail
Ship between: Jul 13 - Jul 14, Estimated Shipping Time: 3-7 business days
Ezt mi kézbesíti majd itthon? M.kir.posta, MPL, GLS, vagy valami más? -
5hat7
tag
Sziasztok!
Most először rendeltem a GB-ről és kellemesen csalódtam!
Kevesebb mint 1 hónap alatt ide is ért a csomag ami Svédországon keresztül jött.
Telefontok fólia és egy Roidmi 3S,ezt az FM transmittert ajánlom mindenkinek! -
zzz03
őstag
sziasztok! rendeltem egy tv boxot 32.49$- volt a vegosszeg. ez elvileg mindenfele trefa nelkul meg fog erkezni? europe registred szallitassal.
-
MuNy3Z
csendes tag
válasz
CactuS #30230 üzenetére
Nekem FanJu FJ3365 [link] van. Kicsit drágább, mint amit linkeltél, viszont abszolút ajánlom.
A kijelzője élénk, a képekkel majdnem megegyező színt és képet produkál. Van kültéri egységes is, így ez valódi "Weather station" és a mért/mutatott adatok is viszonylag valósak. -
viktorhu
veterán
válasz
meridaharcos #30256 üzenetére
Nekem amazonos rendelésnél volt ilyenem. A futár fel is hívott, és megkért, hogy mondjam el neki a pontos címet, mert az amazon hiányosan adta meg. Érdekes módon a csomagon pontosan rajta volt a címem, gondolom, hogy a kísérőpapíron nem volt rendesen kitöltve valami. Szerintem hívd fel őket.
-
meridaharcos
senior tag
Segítséget kérnék, járt már valaki így ?
"Vecses, Hungary, The company or receiver name is incorrect. This will delay delivery. We're attempting to update this information. / We're attempting to contact the receiver to request additional information."
Utolsó tracking bejegyzés, németországból hozza a UPS.
Tidok tenni valamit ?
A cím rendben van, már jópárszor ide találtak... -
cidalain
veterán
Nektek is ugralnak a daily sign in-ben a csomagok osszevissza?
Bejelentkezek, es minden lathato csomag olyankor egy nappal arrebbugrik.
Azt vettem eszre higy magyar ido szerint reggel 7-kor van napvaltas. Elotte mindig azt irja, hogy ma mar bejelentkeztem, es utana huzza be az adott napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Hálózati / IP kamera
- Android szakmai topik
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest