- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Devil Smile #23786 üzenetére
Én már korábban írtam ide, hogy kicsit nehézkesen akart az EU express csomagom Kínából UK-ba átutazni. Ami azt jelenti, hogy Október 31.-én feladott csomag, november 29.-én jelentkezett be Angliában. De másnak ennél csak rövidebb szállítási ideje volt. Innentől viszont már nekem is felgyorsultak az események. November 1-én már az látszott, hogy Budapesten van, ma reggel meg meglepetésre csengetett a DPD
. Igaz se SMS nem jött se telefon, hogy ma érkezik a csomag, de szerencsére párom pont otthon volt!
Viszont most a karácsonyi dömping miatt szerintem te se számíts rekord szállítási időre, 3-5 hét tuti lesz mire UK-ba ér.( Apró "érdekes" porszem a DPD gépezetében - azon kívül, hogy nem értesítettek - a DPD (UK) oldalán az szerepel, hogy Siófokon vette át a párom, közben meg Székesfehérváron
és ez a magyar DPD-nél jól is van regisztrálva... igaz ott meg az nem látszik, hogy ki vette át
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest