Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoleeka
tag
Hali ALL!
Hát én is a GDF-re járok, mert elcsesztem a felvételim, aminek egy kicsit örülök is, mert az első félév utén átrepültem volna a Neumannról
De aki nem csak lógásból és azért. h legyen vmi diplomája van itt annak sztem sima ügy mivel egy keményebb fősulin 3 évig szivatnak és azzal sem biztos a tuti a meló!
Viszont, ha vki komyolan gondolja, az úgy is elmegy egy egyetemre ami már csak 2 év a GDF után és így csak 2 évig fogják szivatni! Vagy nem, ha tanul
Igazából én is ezt tervezem, de addig még van pár vizsga
Esetleg tud vki ötletet adni,h hová érdemes vagy hová lehet majd GDF után menni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest