- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Nem gondoltam volna hogy manapság egy alapvetően műszaki főiskolán ezt még kézzel végzik...
A Neptunból letölthető Kreditátviteli kérelem kell hozzá, illetve hogy befizesd a díjat (eddig 5000Ft/kérelem volt); ha jól emlékszem beiratkozástól számított egy hónap a leadási határidő.
-
canniball
nagyúr
"a problémát a lekönyvelés jelenti..."
Milyen lekönyvelés?"felvett tárgyaknál nincs egy se..."
Gondolom még nem aktiváltak (vagy mifene), majd idővel ott lesznek, neked ezzel nincs dolgod."bmf-nik tárgyakkreditációról tud valaki infót?"
Mármint a BMF-n letett tantárgyaidat szeretnéd "beszámíttatni"? -
canniball
nagyúr
Igen, mára nekem is átért. Elutaltam a második felét is, kíváncsi leszek odaér-e időben... Lehet nekem túl nagyok az elvárásaim de bankon belül 3 napot kissé soknak tartok...
Azt írják a tájékoztatóban hogy be kell küldeni "a költségtérítés befizetésének igazolását" is, az mégis mi lenne jelen esetben? -
-
Gorneck
legenda
- Melyik konzultációs központról van szó? Mert tőlük függ mikor lesznek az órák.
Nekem még anno hétköznap voltak az óráim...szerda vagy csütörtök 14-től...
- Személyes és általában írásbeli, kivétel a szigorlatok, mert ott volt olyan ahol szóban is kellett. A beadandók nem nehezek, egy kis "gyűjtögetéssel" 1-2 óra alatt letudhatóak. Volt olyan vizsga is amire a beugró egy otthoni feladat volt.Röviden ennyi. 3 műszak mellett némi tanulással nem volt nagy kihívás, bár ez sokban függ milyen tanárokat fog ki az ember. Nekem pl a pár kredites semmi értelme tárgyak jelentették a főiskola legnagyobb kihívását...
Lényegében, ha tudsz rá fordítani elég időt és van kitartásod is, akkor nem lesz gond...
-
Chereek
csendes tag
Szia!
Távosoknak szombaton van tanítás!
Nem kötelező megjelenni (azaz nem kapsz semmit ha nem vagy ott), viszont javasolt (ahogy ez lenni szokott)!
Leginkább írásbeli vizsgák vannak, 1-2 tantárgyból van beadandó. (plusz vannak olyan tárgyak ahol ha beadsz házi készítésű dolgozatot, akkor emelik a Zh vagy vizsga eredményét!VALAKINEK van kontrolling 2 (eset tanulmány)-ból vmi emlékei, esetleg vmi anyaga???? vagy,h milyen a vizsgalap??
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest