Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko
üzenetére
De megérte volna, inkább fizettem volna ki 5k-t, mint most ismét tanárhoz járkáljak (vagyonokat költeni, mert manapság az) olyan nyelvből ami helyett mást kéne nyomnom...de ez volt a leggyorsabb, mint majdnem nulláról kezdeni (bár annyira nem vagyok nulla angolból, de azé lenne még mit tanulni) egy másikat és vizsga szintre hozni magam.
De sajna nem lehetett, mert 2008ban hoztak egy törvényt miszerint a 2000 január előtti vizsgát lehet kukázni. Erről információt nemtom miért nem közöltek vagy ha közölték hol publikálták...persze én vagyok a ludas, megtehettem volna a honosítást előbb is...de mikor 2006-2007-ben pezsegtem ennek ügyében mindenki hülének nézett és aszonták nem kell foglalkoznom ezzel el fogják fogadni...hááát nem...
De illet is kb ebben az országban tehetnek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs