- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Bakkke...mióta nem lehet átvenni a diplomát időpont egyeztetés után (1-2 napon belül)?
Lassan két éve államvizsgáztam, nov 4dikén sikeresen levizsgáztam angol közép szóbeliből. Gondoltam él a dolog, hogy felcsörgöm a TO-t és majd jól megkapom a diplomám a héten, ha már tegnap átvettem a nyelvvizsgám. Mivel volt egy régebbi levelezésem így inkább mailt írtam.
Erre a mai válasz kicsit ledöbbentett, hogy 30 napos átfutási idő van...a nyelvpapper bemutatásától számolva. WTF?
Államvizsga után kicsit mást mondtak nekem.Nahh mind1, holnap jöhet egy kis kocsikázás, vagyis nem teljesen, majd rokon felviszi nekik, olcsóbb, mintha közjegyzőzöm és postázom...és szabit se kell kérnem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest