Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Bakkke...mióta nem lehet átvenni a diplomát időpont egyeztetés után (1-2 napon belül)?
Lassan két éve államvizsgáztam, nov 4dikén sikeresen levizsgáztam angol közép szóbeliből. Gondoltam él a dolog, hogy felcsörgöm a TO-t és majd jól megkapom a diplomám a héten, ha már tegnap átvettem a nyelvvizsgám. Mivel volt egy régebbi levelezésem így inkább mailt írtam.
Erre a mai válasz kicsit ledöbbentett, hogy 30 napos átfutási idő van...a nyelvpapper bemutatásától számolva. WTF?
Államvizsga után kicsit mást mondtak nekem.Nahh mind1, holnap jöhet egy kis kocsikázás, vagyis nem teljesen, majd rokon felviszi nekik, olcsóbb, mintha közjegyzőzöm és postázom...és szabit se kell kérnem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Vivobook 18 Ryzen 7 / 16GB / 1TB SSD / Win 11 hibátlan
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest