Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Bakkke...mióta nem lehet átvenni a diplomát időpont egyeztetés után (1-2 napon belül)?
Lassan két éve államvizsgáztam, nov 4dikén sikeresen levizsgáztam angol közép szóbeliből. Gondoltam él a dolog, hogy felcsörgöm a TO-t és majd jól megkapom a diplomám a héten, ha már tegnap átvettem a nyelvvizsgám. Mivel volt egy régebbi levelezésem így inkább mailt írtam.
Erre a mai válasz kicsit ledöbbentett, hogy 30 napos átfutási idő van...a nyelvpapper bemutatásától számolva. WTF?
Államvizsga után kicsit mást mondtak nekem.Nahh mind1, holnap jöhet egy kis kocsikázás, vagyis nem teljesen, majd rokon felviszi nekik, olcsóbb, mintha közjegyzőzöm és postázom...és szabit se kell kérnem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest