Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Valaki csinált esetleg adatbázis-kezelés diplomamunkát? Ugyanis a lehetséges dm tervek között csak pár darab téma van felsorolva, de a megvalósításról semmit nem írnak, ezek szerint mindegy hogy milyen adatbázis-kezelő rendszerben valósítod meg a kiírást? (gondoltam így 2 évvel abszolutórium megszerzése után újból előveszem a dm témát
). Ezen kívül kb. gazdasági területen láttam érdekes témákat amiket megvalósíthatónak tartok (mármint záros határidőn belül), de arrafelé nem akarok orientálódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ezen kívül kb. gazdasági területen láttam érdekes témákat amiket megvalósíthatónak tartok (mármint záros határidőn belül), de arrafelé nem akarok orientálódni.