Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATISoft
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Visszagondolva én sokkal jobban féltem a vizsgától mint amennyire nehéz volt.
Közel két és fél hétig tanultam rá, volt, hogy reggel 8-tól este 9-ig kisebb megszakításokkal. Egyik pillanatban úgy éreztem jól sikerült felkészülnöm, másikban pedig úgy, hogy nem tudok semmit és biztos megbukok... Esténként úgy aludtam el, hogy közben azon gondolkodtam mi van ha ezt, vagy azt a tételt húzom ki, el tudom-e mondani. És elkezdtem magamban mondani.
Utolsó éjszaka aludni sem nagyon tudtam.
(Így utólag csak mosolygok rajta)Erre sikerült belehúznom egy olyan tételbe ami nem nagyon ment.
(infósokkal nem volt különösebb bajom, a gazdasági utolsó két tétele volt necces)Ennek ellenére nagyon segítőkészek voltak, egy rossz szavam nem lehet.
12-en voltunk aznap, mindenki átment. Állítólag előző nap volt két bukás, de olyanok buktak akik visszaadták a tételt.Nyugi.
Itt már nem cél a buktatás.
Annyi a lényeg, hogy legyen fogalmad mindegyik tételről, tudd, hogy eszik-e vagy isszák.
(Hacsak nem az ötös a célod
Menni fog ez. De tanulj csak, mert így tiszta lesz a lelkiismereted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Asztalos klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Elektromos cigaretta 🔞
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utolsó éjszaka aludni sem nagyon tudtam.