- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nekem még mindig nem.
Az IK meg ezt a választ adta arra telefonon hogy miért nem látszanak:
-a kérelmek elbírálása folyamatos
-utána küldik a tantárgyanként 10k-s csekket
-a befizetése után az évfolyamfelelős viszi fel a tárgyakat az etr-be.Így mivel előző héten adtam csak le valszeg. még nem bírálták el...
Akinek még hátra van a módszertan szigorlat az nem járt túl jól, ha jól láttam most már feladatmegoldás is van.
szerk.:
Nézegetem a lehetséges diplomamunka témákat, hát nem kecsegtetnek sok jóval:
Az Alap és Műszaki Tudományi Intézet témái közül egyedül azok között van érdekes számomra, ami a Dr. Berke Józsefhez kapcsolódik... Viszont az Infokommunikáció tárgyból kiindulva totál ízekre lenne szedve az egész, így kicsi az esélye hogy erről írjak.A Gazdaság és Társadalomtudományi Intézetnél rengeteg érdekes gazdasági téma van, viszont az nem gáz hogy vagy 5-6 éve informatikai területen dolgozom és gazdasági témából írom a diplomamunkámat? Ill. nem is szerepel a terveim között gazdasági területen elhelyezkedni.
Az Informatikai Intézet témái közül amik tetszenek:
-webes alkalmazások (itt a probléma, hogy rengeteg dolgot nem tanultam ami kellene a megvalósításhoz, szóval sok plusz munka lenne, de ez egy jó területnek tűnik. Az se mellékes, hogy ez egy folyamatosan fejlődő terület aminek van jövője)
-adatbázis kezelés (itt is az a gond, hogy a módszertan szigorlatomból kiindulva olyan szinten ízekre tudnak szedni elméleti téren még ha teljesen jó is a megvalósítás...)
- hálózatok tervezése (ez is érdekes téma, viszont wireless hálózatokról kb. egy betűt nem tanultam eddig a suli keretein belül, különösen ez tetszik : WLAN hálózatok biztonsága, kérdés hogy mennyire kell benne elmélyedni)
Így első blikkre ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs