Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nekem még mindig nem.
Az IK meg ezt a választ adta arra telefonon hogy miért nem látszanak:
-a kérelmek elbírálása folyamatos
-utána küldik a tantárgyanként 10k-s csekket
-a befizetése után az évfolyamfelelős viszi fel a tárgyakat az etr-be.Így mivel előző héten adtam csak le valszeg. még nem bírálták el...
Akinek még hátra van a módszertan szigorlat az nem járt túl jól, ha jól láttam most már feladatmegoldás is van.
szerk.:
Nézegetem a lehetséges diplomamunka témákat, hát nem kecsegtetnek sok jóval:
Az Alap és Műszaki Tudományi Intézet témái közül egyedül azok között van érdekes számomra, ami a Dr. Berke Józsefhez kapcsolódik... Viszont az Infokommunikáció tárgyból kiindulva totál ízekre lenne szedve az egész, így kicsi az esélye hogy erről írjak.A Gazdaság és Társadalomtudományi Intézetnél rengeteg érdekes gazdasági téma van, viszont az nem gáz hogy vagy 5-6 éve informatikai területen dolgozom és gazdasági témából írom a diplomamunkámat? Ill. nem is szerepel a terveim között gazdasági területen elhelyezkedni.
Az Informatikai Intézet témái közül amik tetszenek:
-webes alkalmazások (itt a probléma, hogy rengeteg dolgot nem tanultam ami kellene a megvalósításhoz, szóval sok plusz munka lenne, de ez egy jó területnek tűnik. Az se mellékes, hogy ez egy folyamatosan fejlődő terület aminek van jövője)
-adatbázis kezelés (itt is az a gond, hogy a módszertan szigorlatomból kiindulva olyan szinten ízekre tudnak szedni elméleti téren még ha teljesen jó is a megvalósítás...)
- hálózatok tervezése (ez is érdekes téma, viszont wireless hálózatokról kb. egy betűt nem tanultam eddig a suli keretein belül, különösen ez tetszik : WLAN hálózatok biztonsága, kérdés hogy mennyire kell benne elmélyedni)
Így első blikkre ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest