Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz ady19 #1682 üzenetére

Nekem még mindig nem.
    Az IK meg ezt a választ adta arra telefonon hogy miért nem látszanak:
    -a kérelmek elbírálása folyamatos
    -utána küldik a tantárgyanként 10k-s csekket
    -a befizetése után az évfolyamfelelős viszi fel a tárgyakat az etr-be.

Így mivel előző héten adtam csak le valszeg. még nem bírálták el...

Akinek még hátra van a módszertan szigorlat az nem járt túl jól, ha jól láttam most már feladatmegoldás is van.

szerk.:

Nézegetem a lehetséges diplomamunka témákat, hát nem kecsegtetnek sok jóval:
    Az Alap és Műszaki Tudományi Intézet témái közül egyedül azok között van érdekes számomra, ami a Dr. Berke Józsefhez kapcsolódik... Viszont az Infokommunikáció tárgyból kiindulva totál ízekre lenne szedve az egész, így kicsi az esélye hogy erről írjak.

A Gazdaság és Társadalomtudományi Intézetnél rengeteg érdekes gazdasági téma van, viszont az nem gáz hogy vagy 5-6 éve informatikai területen dolgozom és gazdasági témából írom a diplomamunkámat? Ill. nem is szerepel a terveim között gazdasági területen elhelyezkedni.

Az Informatikai Intézet témái közül amik tetszenek:

-webes alkalmazások (itt a probléma, hogy rengeteg dolgot nem tanultam ami kellene a megvalósításhoz, szóval sok plusz munka lenne, de ez egy jó területnek tűnik. Az se mellékes, hogy ez egy folyamatosan fejlődő terület aminek van jövője)

-adatbázis kezelés (itt is az a gond, hogy a módszertan szigorlatomból kiindulva olyan szinten ízekre tudnak szedni elméleti téren még ha teljesen jó is a megvalósítás...)

- hálózatok tervezése (ez is érdekes téma, viszont wireless hálózatokról kb. egy betűt nem tanultam eddig a suli keretein belül, különösen ez tetszik : WLAN hálózatok biztonsága, kérdés hogy mennyire kell benne elmélyedni)

Így első blikkre ennyi...

Új hozzászólás Aktív témák