Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz ady19 #1567 üzenetére

Hello!

Ha szóbeli vizsgára mész akkor annyira nem gáz, nekünk 2 csoportra osztotta a társaságot a tanárnő, kiadott 2 témát ami a könyvben is szerepel, az első csoport elkezdett erről a témáról beszélni, addig mi a második csoport kidolgozta, utána mi is elkezdtünk a témáról beszélni. Így csoportosan nem volt egy nagy valami, senkit nem buktatott meg emlékeim szerint. Ha írásbeli akkor ötletem sincs.

KrenAtesz : kösz, át is jött... Így felkészülés nélkül elég kínainak néz ki... Egyelőre mondjuk még ott tartok hogy írtam mailt a tanárnak hogy hagyj vizsgázzak már le valahogy mert már nincs időpont belőle, de még nem írt vissza. :(

Filozófiából meg fel is került a jegy az etr-be, ez elég gyors volt! Mondjuk nem lehetett nehéz kijavítani... A poén hogy 2 db 15-ös kérdés volt a vizsgalapon. :)

Na most a munkavédelem házit csinálom éppen, holnap meg csak 4 vizsgám lesz. :Y
    Munkavédelemből ha tesztes akkor talán átmegyek, infokommunikációt reggel tervezem még megtanulni, biztonságszervezői menedzs.-ből munkavédelem vizsga után fogok készülni, a térinfót még nem tudom hogy lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés