Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ady19
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Írásbelire jelentkeztem, bár sokan mondták hogy jelentkezzek szóbelire, de úgy vagyok most vele hogy inkább megpróbálom az írásbelit aztán legfeljebb legközelebb (amit már csak a következő félévben tehetek meg
) megpróbálom a szóbelit, akkor több időm is lesz, mert hogy most is csak 1 napom volt rá készülni mert tegnap még más tárgyból vizsgáztam, ráadásul holnap gazd.töri vizsga után állhatók neki a következő tárgynak, számvitelnek, szóval pihenni sincs idő nem hogy napokig gazd. törit tanuljak...

Szóval ha van valaki akinek van jó anyaga, az kérem küldje az emailcímemre, előre is nagyon szépen köszönöm, ha lesz ilyen ember...
Amúgy látom neked is állati sűrű a napi programod

Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) megpróbálom a szóbelit, akkor több időm is lesz, mert hogy most is csak 1 napom volt rá készülni mert tegnap még más tárgyból vizsgáztam, ráadásul holnap gazd.töri vizsga után állhatók neki a következő tárgynak, számvitelnek, szóval pihenni sincs idő nem hogy napokig gazd. törit tanuljak...