Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Szerinted az szabályos, hogy a vállalkozó a saját tervezhető hiányát az alkalmazotton veri le? Miféle jogalapon? Gondolom nem kapsz te sem több fizut, hogyha adott hónapban 3x annyi cuccot adsz el, mint amúgy.
Tudom, hogy a mostani gazdasági helyzetben aki ezen kekeckedik azt kirúgják és vesznek fel a sorbanálló 10 másik szerencsétlenből egyet helyette, de az egy szerencsétlen dolog.
És mint említettem, hiába velem vitatkozol, ez a jogszabály adta lehetőség.
Én eddig két kivételtől eltekintve mindig elfogadtam egy hasonló cserét. Akkor egyszer azért nem, mert büdös lekezelő bunkó volt az eladó és ráadásul még át is akart b@szni, mert szerinte a 400W-os táp az = 400W-os táp és be akarta magyarázni, hogy a vargányé 400W tökéletes lesz nekem a chieftek helyett és egyébként is hülye vagyok mert nem értek hozzá. Na akkor visszakértem az árát és vissza is kaptam... Másodszor meg azért, mert konkrétan egy ezüst DVD író kellett a boltból (akkoriban mikor még a DVD író nagy dolog volt), megvettem, tönkrement. javítani nem tudták, csere nem volt csak fehér vagy fekete. Viszont nem akartam egy amúgy jól kinéző ezüst házba belerakni egy randa fehér írót. Szerintem ez teljesen érthető indok.
A te szempontodból lehet, hogy DVD író = DVD író és a hülye bunkó miért nem fogadta el a cserét, viszont az én szempontomból direkt szürkét kértem és nem volt, a fehér meg randa lett volna. Ennyi.Gondolom te sem örülnél, ha megtörnéd a piros kocsid elejét és egy zöld, amúgy másik autóra való lököst tennének fel neked a szervízben, merthogy "hát az is összetartja a kocsit, funkcióban jó az..."
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest