Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
motifator
üzenetére
Razer eseten 2 kulon VC van a proci es a GPU hutesere.
Latszolag egyben vannak, de KH szerint 2 kulon darab.Azaz nem futik egymast, egyenkent is kepesek a kello ho elvezetesere.
A tobbi az a teljesitmeny elektronikan mulik - hogy van-e eleg tartalek a tap aramkorben.
Arrol nincs infom - ilyen melysegben nem mentem bele. De latszoleg eleg combos FET-ek vannak a cpu/gpu kornyeken. Mar amennyire en a tanult ismereteim alapjan ranezesre meg tudom allapitani. -
-
Frozen
addikt
válasz
kdavid23
üzenetére
azért az intel proci kicsit más mint az amd
nekem is a 11 genes ugy elővi magát 90-100 fokig mint a húzat hiába vasalom én akár hova. Annyit dob a vasalás,hogy játékok alatt húvősebb és minden magon hoz kb +300Mhz et és ezt tartani is tudja. Viszont amint ráengedek egy 100% kihasználó progit mint írtam 95-100 fokig elővi a 11800h nem tudom másnál ,hogy van és mit tud belőle kihozni illetve milyen gépen. De nekem ezt sikerült és max -67mv enged levenni eddig stabil. -
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Oda is csak azért jelentkeztem be, mert kipróbáltam egy PS-t
-
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Helló!
Dolgozom, jobbára csak olvasom a kommenteket. Igazából frankó beszélgetések mennek, nem akartam beleokoskodni, azért nem kommenteltem
Ja! Meg a lényeg, hogy most volt a Mondocon és kint voltam a lányommal:

A cosplay megcsinálása meg elvitte az életem, 3 hete már csak azt a bazi nagy kardot faragtam
A becses nevén: Katsuragikimi Nagamasa, Sayu kartja a Genshin Impact-ból! -
válasz
Bluesummers
üzenetére
Ez kb 350 Watt. Szerintem alig fogod hallani a ventilátorokat
-
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
azt tudja az nvidia gyári felülete is

-
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
látom a winyó hőfokot nem mutatja
meg hát neked 600 sor van a kenyérpirítón
-
-
motifator
senior tag
válasz
Bluesummers
üzenetére
Az intel mobil csúcs i9 egy kazán a legtöbb laptopban. GizmoSlipTech tesztelte, csak cpu intenzív terhelés mellett 115W - 9x °C. Kérdés, hogy mennyire szeretné kiaknázni a user a CPU-ban rejlő potenciált, mert hiába az unlock proci, nem lehet elengedni, mert lefő a kávé. Játék közben max. 50 W mellett kb. 8x °C. Ez enyhén kicsitnek számít?
Szerintem nem éri meg az i9 felára, mert egy 11. gen i7 is tudja ugyanezt a teljesítményt. -
kdavid23
aktív tag
válasz
Bluesummers
üzenetére
Ha le van vasalva, csak egészségesen melegszik. (3080+5900hx)
-
Gyerekek!
Legion 7-be az i9-11980HK-s proci és a 16GB-os RTX 3080-as 165W mennyire melegszik?
Csak kicsit, vagy csak enyhén kicsit? -
Petikusz
tag
Sziasztok melyik a legjobb pc monitorozós program. sok képen, videóban látom, hogy az egyik sarokban játék közben mutatja a cpu, gpu hőfokot meg használatot. ez melyik program?
-
Mintha a felső sor vram moduljai nem lennének a helyükön, ott üres lenne az a rész.

Meglehet rossz a szemem. Lehet nagyon le van kopva ahogy jobban megnézem. Furcsán lehetett a hűtése megpakolva.#76940 Smithy87:
Szerintem nem rossz a maga kategóriájában, de kell még neki + áramcsati a tetején. A Clevo laptopoknál így van. Nagyobb az áram igénye(TDP) és így a teljesítménye is a társaihoz képest, már ahol ez nincs. -
Frozen
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
egyenlőre értelmes proci és videokártya sincs amiért megérné venni ezeket a laptopokat
Első körben szerintem a következő generációs procit és gpu kell megvárni ,addigra lesz jobb ddr5 memoria modul is.
Volt szó róla hogy játékokban nem ez a legjobb választás viszont még nagyon az elején vagyunk. egy cl16 os 3600 vagy 3800 körüli ram nyilván jobban muzsikál és laptopba ha vlaki vesz egy ilyet az tuti nagyon kemény ,de drága.Ddr5 ből is lesz jobb idő kérdése -
Smithy87
senior tag
Ez mennyire lehet rossz vétel? [link]
-
motifator
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nincs ez a ram kérdés picit túlmisztifikálva? Persze, az egyik picit jobb, játékoknál azért olyan nagy különbségek nem voltak.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
LeventeV
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget
-
[link] Ez aztán a durva árazás. Erre még rámegy a szokásos és...
csak figyelem az árakat, mi hogy alakul ezen a területen. 350-ért rtx 3070-es vga kapható vagy komplett gaming lapos.
Vajon mennyit fogyaszthat?
[link] Ez se semmi. De úgy egyébként szinte az összes hasonló termék árazása.
Erre kíváncsi leszek hogyan zárul, még most egész jó. [link] Mert itt is lehet kakaót adni neki, nagyobb szint mint amit használtam. -
LeventeV
őstag
Sziasztok!
Gamer laptopot szeretnék vásárolni, az alábbi paraméterekkel:
i7 vagy ekvivalens Ryzen CPU, RTX 3050Ti GPU.
Keret: 400kVan ebben az árkategóriában és ezekkel a paraméterekkel valami jobb model, vagy ez így felejtős?
-
FőDudu
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha azt nezzuk, hogy a Legion 7 lement a Razer Blade 15 Advanced fele vekonysagra, valamint a Razer nem igazan megy akkora TGP kozelbe sem az evtizedes VC gyakorlataval..... nos van nemi ketseg bennem a megvalosithatosagrol.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ne reménykedj a csihi-puhi mellé a covid is visszatér. Jó pénz az egyeseknek nem hagyják veszni hagyni, sőt, ha sokan tudnák mi készül itt globálisan.
Persze ettől még a jó fiúkáknak és szófogadó kislányoknak lesz 40xx széria.
-
-
Smithy87
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A kérdés remek
Cp2077 meg valhalla elfut rajta akkor a régebbiek is. -
-
Speedy007
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
Hát egy kicsit furán fog tűnni amit mondok.. Power Plan esetén balanced és a teljesítmény mód között 12 pont a differencia (6777-6789) 1080P Extreme. De ha kiegyensúlyozott módban variálok a balanced-telejsímény között 15 pont a különbség (6778-6793) 1080P Extreme. Ha a windows alapértelmezett módjában variálok a Balanced-telejsítmény móddal akkor stabil görbét kapok AIDA64 stabilitás teszt alatt de ha Legion féle megoldást hasunálom egyedüliként akkor hullámos görbét kapok
-
cyberkind
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Talán pár nap és jön, na nem az asztali, hanem az abszolút csúcs.
Viszont, ha jön is az asztali, a lapos verzió kb fél év, szóval, hiába várod, nem kapod meg egyből.
-
Speedy007
addikt
Legion-nál hogy lehet módosítani az energia sémát? Ami korábban itt keringet Legion Power Plan nem működik csak ki egyensúlyozott üzemmód van alapértelmezetten hiába állítgatom a csúszkát az akkumulátoron
-
2018
senior tag
Na most azt hiszem jól lőttem be a gépet. Egyedi venti profil a gpu-hoz, undervolt 1500 mhz-ig boost a 3080-nak, és a második mentett profil a cpu ventinek. Így a legdurvábban terhelő játék a metro exodus enhanced 75 fokos cpu+ vga párossal megáll a melegedés.
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Dock WD19 USB-C 130W dokkoló, ezzel szeretnék használni egy még meg nem vásárolt Dell gépet úgy hogy a dokkolón töltsön, ne kelljen külön a töltőt is cipelni hozzá. Kompatibilitási listában latitude/vostro/precision gépek vannak csak. Van olyan g-s gép amivel ez megoldható, vagy csak a dokkolón a minden egyéb/saját töltő fog menni?
-
-
Frozen
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igazad ,van majd kiderül,de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy minden fejlődik és ajelenlegiből is még ki lehet hozzni elég sokat minden nagy változtatás nélkül. Szóval erre még pár évig nem lesz gond.
#76893Jakuu
Rengeteg tesztett láttam olvastam ,nekem is van egyik sem ér semmit.
Maga ami ér valamit az,hogy megemeli a gépet és így több levegőhőz jutt ,de maga a ventilátorok nem tesznek hozzá semmit max több port koszt nyomnak a résekhez..
Ami ér valamit az erősebb ventire modósítás aminek van légszállítása és légnyomása.
Ezzel nyerni lehet valóban pár fokot de drága és cserébe kb 10% megemeli a venti fordulatott mivel azok ki könnyebbülnek és ez miatt hangos is lesz. -
válasz
MetalTegla
üzenetére
Én meguntam ezeket a vacakolásokat. A vbios lehet akármilyen gyártótól csak egy inf fájlt kell keresni amiben van a kártyának megfelelő azonos hardver (section) és annak a végét, kulcsát átírni, majd mentés, bios beállítás, install. Ha ezek után fekete képernyő fogad betöltéskor akkor az a vbios tartalom miatt van. Valaki mondta ez nem véletlen az nvidia zárja be a kiskapukat a driveren belül ezúton a felhasználók elől. Egy jó régi driver még esetleg működhet ez az újak esetén egyre reménytelenebb.
Én szerencsére már nem szorulok ilyen buhera játékra, az új adapterem és mellé az asztali vga-m a lehető legjobb választás lett. Igaz hogy már vagy 2 éve terveztem ezt a helyzetet, de nem volt elérhető opció akkor a számomra. Erre mondják ami késik nem múlik. Az új mxm asztali vga adapter kiküszöböli a képernyő problémákat....egyfajta asztali működés emulálását végzi ahol ugye nincsenek olyan megkötő szabályok mint laptop hardver esetén, gondolom üzleti szempontok miatt. Bárki élhet vele, megveheti és használhatja és a legjobb ár + teljesítményt kapja. Szóval jelenleg én így játszom ki a dolgokat. A legutóbbi mxm vga vásárlásom is csak a szerencse miatt nem futott vakvágányra (1 vbios változat miatt)....viszont a technikai problémák leküzdése közben balesetet szenvedett általam, mint komoly tanulópénzt fizetve a jövőben inkább mellőzöm ezt a vonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) m15 AW-d? Vagy melyik gépállat ez?

Muerte