Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Visszatértem! Még mielőtt belemegyünk: Nem a PH tiltott le, dobott ki. Én töröltem a fiókot, mert a sok munka, stb. miatt úgy gondoltam, baromira nem lesz kb. semennyi időm arra, hogy foglalkozzak ezzel a fiókkal (is). Tehát szortíroztam. Aztán persze van amit megbántam (pl. a PH), túl jól sikerült a szortírozás.
DE! Vissza a szokásos dilemmámhoz : Még mindig nem tudni, hogy mi lesz a H500 utódja. Leveleztem az Acershop-al, szeptember vége felé várhatók az új H500 + Triton 500 SE modellek. Ezeknek a hazai árát mindenképp meg akarom várni. Emellett persze az XMG Ultra is itt csücsül a pakliban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gergello #68617 üzenetére
Pont emiatt lesz számomra érdekes, mert bár minden tekintetben prémium minőség lesz az új H500, de ugyanannyi pénzért lazán kijön egy dagadt X.U17 is, nagyobb teljesítménnyel. Számomra még ez a vékonyka T500 SE is érdekes, bár ergonómiailag nekem ez ugyan megszokható, de kényelmetlen lenne, illetve a hűtésére is nagyon kíváncsi leszek. Mondjuk az ergonómiát meg ki tudom ütni azzal, hogy veszek egy külső billentyűzetet.
(ergonómia: Elég.. furcsán játszom. Mivel bal kézzel használom az egeret, így jobb kézzel a kurzor gombokat használom irányításra. Mivel pl. Dark Souls esetében szükség van pár gyorsan elérhető gombra, így a jobb Ctrl + jobb shift mellett a num 0, 1, 2 gombok is szükségesek. H500 esetében ezek pont baromi jó helyen vannak, és ahogy nézem az X.U17-nél is eléggé kényelmes lenne)
Egyébként ha jól emlékszem, 2018-ban a H500-at is ilyen szeptember vége körül vettem. Azt is májusban jelentették be és ilyen szeptember közepe-vége felé lehetett kapni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz grizlisandor #68625 üzenetére
Nagy szám.. az én gépemnek a háza sem esik szét gépelés közben, sőt játék alatt sem. Tudom, hogy velem van a baj, de továbbra sem értem, hogy miféle szépséget, eleganciát várunk egy játékos laptoptól (erről mindig az a régi sztori jut eszembe, amikor egy haver barátnője megkért, hogy nézzek neki egy mindenes laptopot, tehát lehessen rajta játszani, dolgozni, stb. Igények: Legyen vékony, könnyű és piros. Más igény nem volt...) Egyébként ezek a haza tesztek egészen elképesztőek.. szerintem maradok a Notebookcheck-nél.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Energie X #68762 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy nem néztem szét nagyon most, de olyan nagyon sok 11. generációs i5-el felszerelt tankot nem látok, főleg olyat, ami egy RTX 3050 Ti ágyúval is fel van szerelve. Egy Dell G15-öt látok a DigiPrime-nál 11. generációs i5-el (ha jól láttam 11400H volt annak a tanknak az elnevezése), viszont az 440k körül van. Jelenleg az i5-10300H féle harckocsik vannak, szintén RTX 3050 Ti-al. Holnap jobban szétnézek, hátha találok valami értelmeset. Azért azt megjegyzem, hogy ilyen Radium meg hozzá hasonló üzletekkel csak óvatosan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #68810 üzenetére
..és mikor kapunk végre normális hűtéssel kialakított, ASUS G703 féle gépeket és nem mindenféle ribanc masinát, amelyek csak arra jók, hogy egy szobában pótolják a lámpát? Bocsánat, ha megsértettem valaki ízlését.
-
törölt tag
válasz echterion #68851 üzenetére
Tudom, nekem semmi nem jó, de könyörgöm.. ott tartunk, hogy egy játékos laptop átlagosan 700-800k körül indul, ami nem a hulladék kategória. Persze ezen az árszinten is nyilván van. Ez addig nem is lenne probléma, amíg úgy érezném, hogy kapok is valamit a pénzemért. Ebből a szempontból a Clevo pl. csábító nagyon, mert bár az agyagminőségével kapcsolatban vannak kétségeim (a supportról nem is beszélve), viszont azt ha mondjuk leb***om egy asztalra, ne adj Isten, elviszem valahova, mert mondjuk játszani akarunk haverékkal, stb, akkor biztos, hogy semmiféle melegedési problémám nem lesz, mert kapott egy olyan hűtőrendszert, ami magas terhelés esetén (játékról beszélek, nem gép kínzásról: Furmark, hasonlók ugye...) is biztosít egy konstans teljesítményt. Ha a H500 több óra játék után is tudja produkálni, akkor az U17 is. Tehát? Kaptam valamit a pénzemért. Pont a lényeget: Egy teljes mértékben all-in-one laptopot. Az más kérdés, hogy ha valaki a géppel szembe ül hátulról, annak biztos a képébe okádja a hőt, és lefordul a székről a delikvens.
Komolyan mondom a mai napig visszasírom az ASUS G750JZ-t...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz echterion #68854 üzenetére
Egy kollégának írtam, de akkor az egyszerűség kedvéért nézzük meg. Mit kapunk 2021-ben a pénzünkért? Vagy mit várhatunk el?
- Van itt vékony, "szexi" ház, hogy még egy általános iskolás kislány is elbírja.
- Teljesen mindegy, hogy milyen anyagból van, lehet itt "fémnek" nevezett fémlemez, ami olyan vékony a műanyag házon, mintha egy papírlap lenne. Nagyjából annyit is ér.
- Van mellé egy lábujj méretű kis táp, ami arra elég, hogy éppen köhögjön kettőt a processzor és a videóvezérlő. majd közölje a processzor, hogy "na most én elfáradtam, elkezdek visszavenni az órajelből, mert baromi melegem lett".
- Kapunk gyönyörűen kialakított, nagyszerű hűtést, amit sokesetben olyan nagyszerűen oldanak meg, hogy a hűtőcsövek egymást keresztezik, egymáson fekszenek, és lehet, hogy ha lefekszek 3-4 órára pihenni, után se ment még ki a felgyülemlett hőmennyiség.
- Kapunk (általában) két ventilátort, amik a vékony ház miatt (is) épp annyit érnek amennyit.. semennyit.
- Van mellette lámpatesteket megszégyenítő fényáradat, amit ha mondjuk vörösre állítunk, akkor már csak egy kurvát kell hívni, és meglesz az esti program, de nem a gép előtt fogjuk tölteni.
- Van nekünk 144-300 Hz közti nagyszerű kijelzőnk, amit a komponensek köhögése miatt lehetetlen kihasználni, de jó szlogen és drágábban lehet eladni a gépet.
- Van mellett egy rakás hulladék terméktámogatás (driverek, szervíz).
- Adjuk el úgy, hogy az ára a csillagos eget is érje el a hosszú kezeivel.Lehet, hogy erős túlzások, ne ezen akadjunk fenn, értsük a lényeget.
És akkor a Windows 10 nevű rohadványt meg se említem, bár ez egyrészt másik topik, másrészt nem a gépek hibája. Egyszerűen csak: "Windóz". (De persze azért megbikázza a gép árát, mert azt még tegyük oda, kell ám az)2014-ben megvettem az első játékos masinát, ASUS G750JZ névvel keresztelték meg.
- Kaptam egy drabális gépet, ami akkor ugyan szokatlan volt, de eszméletlenül kényelmes, nem kellett túl sok idő, hogy hozzászokjak.
- Kaptam egy akkor nagyon komoly teljesítményt, amit mindvégig tartani tudott, és a hőmérsékletek is megfelelők voltak.
- Vettem úgy, hogy teljesen korrekt ára volt (akkor ha jól emlékszem ilyen 420 körül vettem meg, pont akkor, amikor a GTX 880M-es verzió megjelent).
- Kaptam egy masszív gépházat, ami azért egészen jól össze volt rakva, én speciel az anyaghasználatával is akkor elégedett voltam.És ez volt a lényeg. Hisztéria mode off.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Játék laptop: nem fogom tárgyaláshoz se egyéb "üzleti" célra használni, mert nem arra van kitalálva. Ha esetleg úgy adódna, hidd el nekem, lazán besétálnék egy tárgyalóterembe egy 5 kilós T-14 Armata szerű tankkal.
Másrészt kicsit elbeszélünk egymás mellett. Te kifejezetten kiragadtál egy darab szériát (Légió fantázia névvel látták el), és pont. Én általánosságban beszéltem, amelyben nyilván van(nak) kivétel(ek).
Windows 10 -> Az is baj, hogy szeretnék egy normálisan működő rendszert, amit nem csesznek el állandóan az új frissítések? Az baj, hogy lehessen választani, hogy rendszer nélkül (-30-40k) szeretném-e vagy sem? De igen, ezt akkor mellőzzük, valóban nem ide tartozik, valóban nem a gépek hibája.
-
törölt tag
Eltekintve mindentől, semmi extra nem volt: a melóhelyen ahol dolgozom, más osztályra és azon belül is elég magas pozícióba kerültem -> több lett a munka, és elkezdtem az accountok között szortírozni, aztán elégedetten veregettem meg a vállam, hogy milyen faszán ledaráltam párat. Túl jól sikerült, 2-3 accountot utána vissza is kellett csináljak.
-
törölt tag
Nem a fejlődés és a változás a bajom, hanem a kevés választék alapvetően. Azt is megértem, hogy a DTR vonal a mai átlag usernek eladhatatlan (vajh fel tudná emelni? ).
"Főleg mikor 7-800ezres gépekről megy a téma, ahhoz a 30ezres win "semmi" - Igen.. a 30k-ból pont veszek egy SSD-t, másrészt a gyári, előtelepített rendszer totál tele van szemetelve minden szenny szoftverrel. Most azért vegyek előtelepítettet és basszak ki 30k-t az ablakon, hogy letöröljem? Nem mindenhol lehet rendszer nélkül választani. Predatort pl. nem lehet, legalábbis a felsőbb kategóriában.
Ezért (is) szemezgetek és hajlom is egyre jobban a Clevo felé, mert jelen pillanatban azt látom az egyetlen lehetőségnek, ami számomra minden tekintetben megfelel (és legalább egy kezes súlyzónak sem utolsó ). Lenovo support milyen egyébként? Az ősidőkben (2013), még amikor volt egy Ideapad Z500-asom, voltak gondok.
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #69049 üzenetére
Ebben az a poén, hogy a Triton 500 SE meg úgy tudom, hogy megkapja, bár a T esetében meg a videokártya teljesítménye lesz valamennyire megnyírva. Hát ha dagadt lapost keres az ember, tényleg nem marad más, mint az X170. Én is erőteljesen hajlok afelé. Bár lehet, hogy elég lenne a T500 SE teljesítménye, arról is kell majd egy jól kiveséző teszt, meg persze az ára is kérdéses még.
Mikulásbá: Nem 330W?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gago1975 #69112 üzenetére
Szerintem engedjük el egymás marását, hagyjátok a fenébe. El lehetne szórakozni azon, hogy egymást ütitek napokon keresztül, de azzal a többi fórumtárs fog szívni, hiszen nagymértékben csak ezek a hozzászólások mennének a fórumban, másrészt Muerte nagymesternek sok dolga lenne.
-
törölt tag
válasz Chumlee #69116 üzenetére
Én így használom: Csak rendszernek egy 250 gigás Samsung 980 PRO üzemel, illetve játékoknak egy 500 gigás Kingston KC2500-as. Eddig egyik esetben sem tapasztaltam túlzottan nagy melegedést. Az is igaz, hogy semmiféle brutális tesztprogramnak nem tettem ki, de nem is arra valók, hanem, hogy használjam.
-
törölt tag
Egyik ismerősöm egy szolidabb játékos masinát nézett ki, kb. 400k körül.
Az alábbiról mi a véleményetek? -
törölt tag
válasz Chaladys #69292 üzenetére
Őszintén megmondom, én ennyi pénzért semmilyen normális gépezetet nem tudnék ajánlani. Ha a minimumra csökkentünk mindent (8 GB RAM, OS nélkül), akkor is kevés az a maximum 250k. A memória + operációs rendszer alapvetően is másodlagos, ezeket később bármikor be tudod szerezni, viszont azok az idők elmúltak, amikor 250k-ért normális laptopot lehetett kapni. Szerintem ez még használt gépek esetében is alacsony. Ha annyira nem sürgős, én a helyedben gyűjtenék még.
-
törölt tag
válasz Chaladys #69302 üzenetére
Van nekünk itt olyan, hogy Dell G15 5511 (i5-11400H + RTX 3050 Ti párossal, 512 GB-os SSD-vel, Linux-al, 8 GB RAM-al). Van mellette Acer oldalon Nitro 5 fantázianévvel ellátott gépezet is hasonló konfigurációval. Van még Acer oldalon, Aspire 5 féle harckocsi i5-1135G7 és MX350-es konfigurációval. Hirtelen ezeket találtam.
Első kettő kb. 380k körül mozog. Utóbbi jóval olcsóbb, viszont a konfiguráció tekintetében én nem merném megvenni azzal az MX350-el. Mindegyikre igaz viszont, hogy megbízható, 3 év garanciával adják. Ami tény szintén, hogy csodát egyiktől se várj, de előbbi kettő a célnak megfelel, azzal a 3050 Ti-vel magabiztosan lehet játszadozni MMO-kkal.
Ami számodra még érdekes lehet:
Nitro 5 esetében ha jól emlékszem 2 db M.2-es slot van, Dell G15 5511 esetében akadnak gondok a bővíthetőséggel, hogy azt mondja (19:00-tól):
Jelen esetben ugye most olyan harckocsit keresünk, ami egy lövéstől nem robban fel (tehát gondolom nem szeretnél jövőre új laptopot vásárolni), ehhez viszont pénz kell. Alacsony összegből mindenáron ne akarj vásárolni, mert sírás lesz a vége.
-
törölt tag
válasz vakablak93 #69381 üzenetére
Bár régen játszottam vele, de emlékeim szerint az Assassin's Creed: Odyssey is elég komolyan terheli a processzort. Egyébként meg de igen, a kifejezetten gamer laptopok arra vannak kitalálva, hogy kipattintsd belőle a maxiumomot, már a nevében is benne van, hogy konkrétan játékra való, sokan (mint ahogy én is) kifejezetten asztali PC helyett (is) használják. Az megint más kérdés, hogy sok laptop ennek nem tud megfelelni.
Xerath404: Én úgy tudom, hogy 2 db M.2-es slot van benne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz choosen #69391 üzenetére
Konkrétumokat kérünk (közbe látom, hogy Maxx mester pár kérdést bedobott, azokat legyél szíves végigbogarászni). Ha erre a random kérdésre én azt a sablon választ adom, hogy "semmit", előrébb leszel vele? Ha már segítséget kérünk, ráadásul játékos laptop kategóriáról beszélünk, ahol igen keményen röpködnek a százezrek, akkor tiszteljük is meg a fórumtársakat, hogy alap igényeket/konkrétumokat tisztázunk. Megszüljük helyetted, hogy te mennyit szánsz a gépre? Megszüljük az igényeidet is, hogy pl. milyen anyagminőséget vársz el, milyen játékokkal, milyen felbántáson szeretnél játszani, stb.? Azzal, hogy belinkelsz egy darab laptopot, még nem lettünk előrébb.
(elnézést ha kicsit hevesen írtam, de nemegy hasonló formában felrakott kérdést látok mostanság)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként én nem értem, hogy most komolyan ezzel b***uk el az időt, hogy folyamatosan össze-vissza méregetünk? Mondja már meg nekem valaki, hogy mire jó ez? Játszani kell, tervezni kell, használni kell. Arra vettük, nem? Terhelés alatt, reális környezetben úgyis kijönnek majd a problémék (pl. hőfokok). Megvárom az új Acer laposok Magyarországi megjelenését, és amikor majd valamilyen új masinát veszek, hát én biztos, hogy nem fogok mindenféle teszteket végezni. Kap egy raklap játék általi terhelést, ott kiderül mit tud majd az új gépezet.
Ez nem szól senki használati szokásai ellen, csak tényleg nem érti a régimódi irányítóközpontom, hogy ez miért jó.
-
törölt tag
válasz Mikulásbá #69422 üzenetére
Engem is érdekelne, de nem tudok semmit.
Ma délelőtt írtam is az Acershop-nak, hogy mely modellek lesznek elérhetőek, mikor, és az árukról tudunk-e már valamit?Pár hete még arról beszéltek, hogy ilyen tájban, szeptember vége/október eleje felé lesznek elérhetőek.
Egyébként a germánoknál.. bocsánat, németeknél tegnap már láttam elérhető modelleket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mikulásbá #69450 üzenetére
Meg is érkezett a válasz az Acer Shop-tól:
"Az említett két modell várhatóan december környékén érkezik üzleteinkbe.
Helios 500-ból i7, i9 processzorral, 1TB illetve 2TB SSD-vel, 32GB memóriával, 17"-os UHD, QHD kijelzőkkel 120 illetve 165Hz képfrissítéssel, RTX 3070 (8GB) és 3080 (16GB)-al fog érkezni.
Triton 500 SE-ből i7 processzorral, 16 és 32GB memóriával, 1TB illetve 2 TB SSD-vel, 16"-os WQXGA 165HZ-es képernyővel, RTX 3060 (6GB), 3070 (8GB), 3080 (8GB)-al lesznek szerelve.
Előzetes árukról sajnos nem tudunk semmit."Helios 500 esetében úgy tudom, hogy a G-Sync kuka, a Triton 500 SE viszont megkapja, viszont ennél a modellnél meg megnyírják a GPU teljesítményt.
Mondjuk ettől még őszintén megmondom, hogy egyre csábítóbb ez a Triton 500-as. Tudom, hogy ez nem egy DTR dög, de tulajdonságait tekintve, az eddigi infók alapján kifejezetten tetszetős. A nagyteszt jó lenne már róla Notebookcheck-en.
Elden Ring megjelenéséig meglesz az új masina, ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Miért furcsa? Rengeteg játék tökéletesen működik Linux alatt. Én pl. anno a Dark Souls részek mindegyikét és a Sekiro-t Linux alatt vittem végig. Stabilitás és biztonság szempontjából köröket ver a Windows-ra, ráadásul teljesen ingyenes és nyílt forráskódú. Windows alatt tudjuk mi értendő "ingyenes" címszó alatt.
Természetesen azzal tisztában vagyok, hogy nem minden játék futtatható, de baromi sok igen, amit egyébként itt lehet megnézni:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mikulásbá #69551 üzenetére
Kolléga, há' nemrég írtam, hogy mit válaszoltak.
Meg is érkezett a válasz az Acer Shop-tól:
"Az említett két modell várhatóan december környékén érkezik üzleteinkbe.
Helios 500-ból i7, i9 processzorral, 1TB illetve 2TB SSD-vel, 32GB memóriával, 17"-os UHD, QHD kijelzőkkel 120 illetve 165Hz képfrissítéssel, RTX 3070 (8GB) és 3080 (16GB)-al fog érkezni.
Triton 500 SE-ből i7 processzorral, 16 és 32GB memóriával, 1TB illetve 2 TB SSD-vel, 16"-os WQXGA 165HZ-es képernyővel, RTX 3060 (6GB), 3070 (8GB), 3080 (8GB)-al lesznek szerelve.
Előzetes árukról sajnos nem tudunk semmit."
Azóta nem látok sehol friss infót. De ez azért nem volt olyan régen. -
törölt tag
válasz Mikulásbá #69558 üzenetére
Egyébként érdekes, hogy míg a Triton 500 SE-ről már a magyar Predator oldalon vannak konkrétumok, addig a H500-ról semmi.
[link] Triton 500 SE.
H500-ból egyelőre csak két verziót látok bár az is a germán haversrácéknál van [link]
Frozen: Egyébként valóban.. lassan odáig húzzák, hogy tényleg eljutunk addig a pillanatig. Mindenki kidobja a piacra a SUPER version + 12. generációs procival megpakolt vasdarabokat, majd betrollkodik az ACER, hogy "hurrá megjöttünk a...! A francba.. elcsesztük".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mikulásbá #69577 üzenetére
Anno volt hasonló eset, ha jól emlékszem az ASUS G751JY-nál. Az első modellek nem kapták meg a G-Sync támogatást ha jól emlékszem. Ment is a hiszti rendesen. Én pl. már olyat vettem (igaz bőven a megjelenése után, lassan már érkezett a G752 ) ami megkapta. Elképzelhető, hogy a "Észerék" is belátják, hogy baromságot csináltak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mikulásbá #69581 üzenetére
Alapvetően én is ezt gondolom. Azért lássuk be (én legalábbis belátom), hogy DTR masinát ma piacra dobni alapból sem túl.. könnyű, mert nem biztos, hogy akkora tömeget fog tudni megszólítani, mint amekkorát régen lehetett ilyen vassal. Teljesen mindegy, hogy milyen iszonyat, csúcs szuper. Ráadásul ha valaki körültekintő akkor ugyanennyi pénzért ott az XMG Ultra. A G-Sync támogatás főleg játékos körökbe fájó pont, ráadásul azért nyilván mindenki tudja, hogy nem 500k lesz az új H500. Ha még ezt a tábort is megnyírják, akkor végképp nem tudom, hogy ki fogja megvenni. Gondoljunk bele: jön mellé egy vékonyabb, totál kompakt masina Triton 500 SE néven, valószínűleg kedvezőbb árral. Az senkit nem fog érdekelni, hogy ott meg a GPU teljesítménye fogja bánni valamennyire, de ettől még mindig sokkal vonzóbb lesz. Én úgy gondolom, hogy ezt mindenképpen orvosolni kell.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #69589 üzenetére
Ezért volt anno a G751JY féle balhé.
-
törölt tag
válasz Diák66 #69594 üzenetére
"1. olcsóbb külön megvenni a Win-t rá, mint az előtelepített verzióban.
2. nekem van hozzáférésem win-hez, így minek vegyem meg előtelepítetten?
Egyébként egy win10 pro-t 40-80 ezer között vesztegetnek legálisan, de ha előtelepítve kéred jó esetben is 70 ezres a felár."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Diák66 #69600 üzenetére
Tisztában vagyok vele, ezért írtam, hogy -> . Jól mondod. Én is egyrészt emiatt próbálok mindig OS nélkül laptopot vásárolni, másrészt meg azt az összeget simán el tudom költeni + RAM-ra vagy SSD-re, vagy bármi másra, ráadásul minek használjak egy gyári OS-t, ami ígyis tele van szemetelve mindenféle bloatware szenny szoftverrel. És igen, a több 100k-s laptopok esetében is számít az a +50-60k. Bakker, ebből még egy brutál jó Hanwag cipő is kijön.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #69862 üzenetére
Hát.. nosztalgia miatt csapj le az aprón kínált G703-ra (i7-7700HQ + GTX 1080) és lesz. Más kérdés, hogy feleslegesen. Egyébként jó lenne ha ASUS ismét előállna valami dagadt masinával, de erre kevés esélyt látok. Acer esetében is kérdéses, hogy meddig fogják még feljeszteni. Ott megint az a baj, hogy ha már odajut valaki, hogy DTR gép, és kicsit tájékozottabb, akkor ugyannyi pénzből kijön egy XMG Ultra is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz echterion #69873 üzenetére
Én meg hangosan (tényleg hangosan) szeretném megjegyezni, hogy Crysis Remastered framerate-et szívesen látnék ultra beállítások mellett, természetesen élsimítással, stb.. Aztán rájövök, hogy felesleges, mert szarul van optimalizálva.
k-adi: Acer "próbálkozások" alatt mit értünk? Mire gondolsz? Jelenleg egy új DTR gépük van, az új Helios 500. Azzal mi a gond? A korábbi DTR masinái ütősek voltak. De egyébként én is vacilálok még mindig. Itt most már nem is a DTR vonal nekem a kérdés, hanem, ahhoz kell igazítani az igényt, hogy mikkel játszom. Pl. a Souls-like játékoknak nem kell atomreaktor, és nagyrészt azokkal játszom. Az ilyen Little Nightmares 2 féle indie cuccokhoz meg hőerőmű se kell. Elég egy konvektor, tehát ha mondjuk végre kijönne már az a k**va Triton 500 SE a MO-i Acershop-ba, arra valószínűleg rávetném magam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mikulásbá #69941 üzenetére
Ettől +20k-t ér a gép... végül is teljesen logikus, hogy figyelmeztessük a felhasználót, magától biztos nem jön rá. Mint a Windows telepítés "kattintson a tovább gomra.. hablabla". Magamtól rá nem jövök. De biztosan én vagyok megint negatív. Legközelebb azt is írják valahova figyelmeztetésnek, hogyan kell felnyitni egy laptopot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mikulásbá #70168 üzenetére
Valahol megértem, viszont akkor ennyi erővel a németek és az oroszok is sírhatnának, hiszen állandóan őket gyepáljuk, szinte minden modern környezetben játszódó Battlefield vagy Call of Duty-ban. Ha jól emlékszem a Call of Duty Modern Warfare 2-nél volt valami balhé egy repülőteres pálya miatt, ahol civilekre kellett lőni.
Ugyanígy lehetne balhézni pl. a Succubus vagy az Agony 1-1 brutálisan perverz jelenetei, vagy a DOOM 3 sátánista jelképei miatt...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Lovro Joe #70232 üzenetére
Nehéz erre választ adni. Alapvetően én azt gondolom, hogy legalább 600k egy normálisabb gépezet, amit már harckocsinak nevezek. Ezt pontosítsuk:
"Full HD-ban futtat viszonylag jól mostani játékokat"
Mit értünk ezalatt? A "viszonylag jól" azt jelenti, hogy mondjuk közepes beállításokkal eldöcög egy új játék 30-40 FPS-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest