Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Picco
addikt
jo kerdes hogy itt javitjak e, en felhivnam lenovot a helyedben vagy meginkabb emailbe erdeklodnek, hogy legyen irasos nyoma a dolognak.
#71422: ezen hangosan felrohogtem
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
DonDragonka
őstag
????
Oszt akkor mi van ha a lapos csak 3.0-t támogat? Lefelé kompatibilis az ssd csatolója, max nem hajtod ki a maxon, hidd el az is bőven elég amit 3.0-n tudAmúgy Sabrent most hozott ki egy full PS5 kompatibilis hűtőt és NVMe SSD-t, nekem két Sbarent (Rocket 4 PCIe 4.0, de a lapos csak 3.0-ban játszik velük) van a masinában és ugyan nem egy ismert márka, de profin hozza több mint egy éve azt amit hoznia kell egy ilyen cuccnak...
A régebbin 48TB írás mentén jár 96%-nál a másik 31TB írás mentén jár 97%-nál és Win11 alatt (ahol nem százas még minden gyárilag, pontosabban az OS hibája miatt a rendszer SSD-n a write ) ezt tudják:Melegszenek? Igen. Mennyire? Nagyon... masszív terhelés mentén(párhuzamosan 4 CDM futott PEAK_MIX módban) mértem már 81 fokot is AIDA-val, de ez megoldja, ezzel még az 50-et se éri el soha, tök mind1 mit kap, terhelés nélkül meg 36-38 fokosak:
Win10 alatt meg ezt mértem még korábban:
[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Speedy007
őstag
Itt is ajánlották párszor a Deepcool CoreX6&X8 meg az árukeresőn is meg vannak elégedve vele amint megjelenik valamelyik webáruházban egyből elkapkodják... Szerintem a hangja nem vészes nekem a sima Legion 5 van de jóval halkabb mint a Predator i5-9300H és GTX 1660TI-vel a párom szerint olyan hangja van mint mikor a csapot nyitod meg szerintem a tied egy picivel halkabb is lehet mint a sima 5 mivel jobb hűtéssel rendelkezik... Nekem is hasonlóan van elrendezve az asztalon de érdemben különbséget nem vettem észre a hőmérsékletben
-
echterion
nagyúr
Nem nagyon van időm vele foglalkozni, egy-két tesztet már lefuttattam, de kb. ennyi, nem állítgatom túl most a dolgokat.
Tegnap este gyorsan összedobtam egy testsetup-ot mindkét gépre, lent az eredmény (a káoszt a gépek körül ne tessék nézni, ez most ilyen lett ). A monitoron a L5 képe van, ugyanúgy 2k felbontással, mint a L5Pro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest