- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
inf3rno #99476 üzenetére
inf3rno: szimpatikus versenyző vagy nekem itt a fórumon, de akkor is az maradsz ha nem versenyzel csak edzést végzel
Tudom, hiányzik odapörkölni és tempóval menni, de türelem. Tom is mindig azt tanácsolja türelem, türelem, türelem. Nekem is a covid utóhatás még rántja felfelé a pulzust + szédelgés érzetet is okoz. Hiányzik a régi tempó, de eljön az, amikor itt az ideje.
El vagyok szokva a fizikai munkától. Tegnap 12 órát fát hordtam, estére beestem az ágyba. Hajnalban ma össze is szarta magát a terminátor 40 perc erős után kanyarodtam is haza. Sajnos senki nem volt a pályán, pedig szeretem ha többen vagyunk. Motivál a többi futó, akármilyen tempót megy.fateless: a történetemet régebben itt leírtam a koraszülött lányunkról ezért már nem megyek bele jobban ( 26. hét 580g ), azt hittem kilövöm magam az űrbe a fáradtságtól. Megtapasztaltam az alvásmegvonás, mint kínzási eszköz széles spektrumát is. Megdöbbentett, amit írtál, hogy mennyi minden fordulhat elő és milyen fiatalon. Kitartást kívánok
A 6 éves lányom oldala is beszúrt már kétszer is. 1000m versenyen 800m-nél, 400m versenyen 300m-nél. Ilyenkor pityizik kicsit, de a csokit a célban már boldogan veszi átINTELligent: külső talpél közepén nekem már durrant tapadási pont. Vigyázz vele ha érzékeny, mert ha tovább durran, akkor levesz a futásról!. Nagyon laza pisztolyozás és a derékmagasságban előre feltett nyújtott láb + befelé fordítod a bokád épp ott nyújt. Nekem ezek kombinációja megoldotta. Plusz érdemes megvizsgálni mi okozza. Túlterhelés vagy kitaposott cipő vagy nem megfelelő tartást adó cipő! További jó edzést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest