Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz Peterhappy #92328 üzenetére
A válaszokat erre majd én is figyelem. Fele annyiba kerül ha jól látom, mint a gél, és ugyanannyi CH egy adag. Nyilván nem lehet mindig egy félliteres kulaccsal szaladni, pláne versenyen, az világos.
Én eddig csak a bioteches energy shotot próbáltam néhányszor. Hogy mit adott, adott-e, nem tudom megmondani. Abban mondjuk CH jóval kevesebb van, de cserébe tartalmaz néhány extrát (mg, aminosav, guarana, zöldtea).A választ nem fogom megtudni, de kíváncsi lennék, hogy a májusi félmaratonon, amikor ledobtam a vasmacskát az utolsó km-eken, segített-e volna bármi ilyen frissítés, vagy csak egyszerűen nem volt reális a tempó, amin pár gramm cukor sem lendít túl... Csak egy kevés víz ment frissítés gyanánt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest