Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

válasz xy.zsolt #88773 üzenetére

:) Háááát, érem akkor se lett volna, ha PB-t futok. De a tegnapi nap nem rólam szólt, ilyen is kell néha. Fiam is a mezőny végén végzett, de bevállalta, eljött, odatette magát, nagyon büszkék voltunk rá.
    Főleg, hogy már 8-10 évesek egyesületi göncökben, meg 575 mezekben feszítettek, néhány kisgyereknek olyan futócipője volt, hogy én éreztem magam kellemetlenül az AY-ról, BS-ről lőtt akciós cipőink miatt.

Nem maradt erőm (kedvem) a délutáni görgőzésre, reggeli súlyzós edzés után szokásos 11.11km kocogással zártam az évet.
    2053km lett a vége. Ahhoz képest, hogy tavasszal egy hónapig vért pisilve futottam, június eleje óta meg a hasammal szenvedek (és azóta sem sokkal jobb a helyzet), nem rossz.
    De jövőre jobb lesz!
    Főleg, ha végre valahára meggyógyulok :) Célok vannak, dolgozom értük becsülettel, már amennyire a körülmények lehetővé teszik.

Boldog új esztendőt kívánok magam is, s én is köszönöm az egész éves támogatásotokat, engem elviseléseteket. Még mindig ez az egész PH legjobb topicja :R

Új hozzászólás Aktív témák