Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
gaborbol #811 üzenetére
Szerintem bennem volt még egy kör ilyen sebességgel. Gondolkodtam is rajta, hogy ha nem kellett volna sietnem haza, akkor megfutottam volna ott helyben a félmaratont. 12 környéknén volt egy kisebb holtpont, ahol azt éreztem, hogy a térdemet meg a combomat nem nagyon tudom hajlítani, de változtattam a tempón és a mozgáson 1km-re és elmúlt. Lehet egyébként, hogy egyébként is jó taktika gyorsabb kiliket beiktatni valahol középtájon, hogy ne unja meg az ember és biztos, hogy az sem tesz jót, hogy monotonul ugyanazt a mozgást végzi a lábunk végig.
Versenyen ráadásul lesz frissítés is, úgyhogy talán valamennyivel egyszerűbb, ha nem futom el az elejét.
Viszont a ruhától kicsit aggódok. Vettem technikai hosszúgatyát és alsót is (felsőm volt), mindkettőből csavarni lehetett a vizet a végén (mondjuk belül nem maradt, kivezette frankón), ez most még 4-5 fokban oké volt, de Balatonon ha beszívok egy kis szelet, esetleg esőt, hóesést, akkor ott fagyok meg amint megállok a célban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- RAM topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest