- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Durrogtass
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Köszi mindenkinek az útvonaltippeket! Összegyúrtam belőlük egyet, de nagyjából a Hello Pilis Trail legrövidebb útvonalát követtem. Nagyon tetszett, szuper helyeken vezetett. A Vörös-kőtől egészen zseniális a panoráma. De legyen is az, mert amilyen "úton" vezetett oda fel ez a trail, na az nem volt semmi. Szinte négykézláb, itt-ott a gyökerekbe kapaszkodva, az jó volt. Az órámon bekapcsolt az autopause, közben meg 170 volt a pulzus. Meg kell küzdeni a látványért, na. A végén még beleraktam egy kis kört a településen, hogy biztos, ami tuti mászással fejezzem be. Persze rövid a táv, de ennyi szinttel elég is volt. A szúnyogok nem is engedtek nagyon nézelődni, ácsorogni. strava
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Projektor topic
- Gitáros topic
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- League of Legends
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest