- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Megfigyeltem egy dolgot. Akik állandóan vitaminokat szednek azok a betegek.
Én semmit nem szedek, cserébe igyekszem odafigyelni mit eszem, normális szénhidrátokat, zab, lenmag, tojás, akár szalonnával, kolbásszal, túró, csirkemell.
Narancsot vagy almát is kb 3-4 hónapja ettem utoljára, semmi bajom, hála istennek évek óta.
Ezt csak azért írom, mert sokan a vitaminoktól várják a csodát, pedig nem szabadna.
Ja és a szobámban fűtés sincs, az egész házban nappal 18 éjjel 16 fok van, de nekem néha még ez is sok.Más...
Kaptam karácsonyra egy alcor move pulzusmérős karpántot, kb semmire nem jó, az idő mutatásán kivül.
Pulzust nem mér, nem is voltak ilyen ábrándjaim, hogy mutat valami normálisat, de még a megtett távomnak is kb a 2/3-át számolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest