Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104751 üzenetére
Mostanában nem tettem, le is álltál.
hat igen, nincs presszio, hetvegen sutit vettunk csajommal, mondtam is neki, hogy remelem pítör nem látja
de mindig ilyen februar-marcius tajan szoktam ujra elkezdeni, mert az evvege a hideg + karacsony miatt mindig elbukik.
azok a combok dolgoznak a 70km-en (80?), az ironmanen meg a hasonlo kis builjaidon
hat hajra, te tudod. de szerintem nem a futas miatt akarod ledobni, hanem hogy latszodjon a hasizom es a strandon megnezzenek a csajok
Minap AY-ról az extra kuponos akció során rendeltem nyolc darab farmert, négy már az előselejtezőből (vádli) sem jutott tovább, a másik négyből három combtájékon vérzett el.
ezen futokent nem tudom miert csodalkozol
azok az izmok nap mint nap kemenyen dolgoznak, fejlodnek. ne fuss ket honapig, lecsoffadnak majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest