- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
MrSealRD #4113 üzenetére
Ezt szakmaisággal kéne megtámogatni, hogy mitől számít profinak a magas hidratációval való foglalkozás. Erre vonatkozóan te sem írtál semmit. Az meg, hogy a folyékony állag kicsúszik a kezemből ha nem vagyok elég gyors...nos inkább fizika...
Épp, hogy nem a gyorsaság számít, hanem ez, hogy olyan feszültséget tudnak belevinni, amitől lesz tartása. És ehhez kell a gyakorlat, meg az ügyesség, meg a tudás.
Nem a magas hidratációval való foglalkozás a profizmus, hanem a képesség, hogy abból is jót hoz ki. Ezt asszem harmadszorra írom le.
De akkor tőled is kérdezem, hogy mitől tartasz profinak egy péket? Mert finomat süt? És ki szerint finomat?
Szerintem továbbra is attól, hogy képes olvasni a tésztát, tudja, érzi, hogy mikor mit kell csinálni vele és pontosan hogyan hogy abból jó minőségű végtermék szülessen. Ez persze alacsony és magas hidratációnál is fontos, de magas hidratációnál nehezebb, gyakorlottabbnak kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest