- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
válasz
GERIlla83 #5508 üzenetére
Lehetséges. Nálam elég sok érdekesség van: nem tudok építeni, csak pickaxe és skillek vannak, földről felszedett 60 körüli pisztoly random jön elő.
Esetleg arra tudok még gondolni, hogy túl sok itemet gyűjtöttem össze, és nem kezeli a játék. Lootoláshoz craftolnom kellett csapdákat, hogy elférjek. Azért is írtam be többször, hogy alapanyagos és fegyvert is adok. -
Sefneni
őstag
válasz
GERIlla83 #5465 üzenetére
A hype pontok alapján kerülhetsz fel a ranglistára. Magasabb pont = Magasabb helyezés.
Ha jól tudom, 10 játékot lehet menni egy ilyen válogató alkalmával. A 10 játék alatt kell minel több pontot összegyűjteni. A játékban talán írják is, hogy mire mennyi pont jár (pl. 1-5-10 kill = x pont; top 50-25-10 y pont, stb.)
Remélem nem mondtam hülyeséget. Nem nagyon szoktam ebben a módban jatszani.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
elder troll
őstag
válasz
GERIlla83 #5247 üzenetére
Kétféle módon tudod növelni a power level-t (villámos szint a bal felső sarokban):
survivor squad
researchÉrtelemszerűen survivor-ökkel kell felölteni a squad-okat, és külön tudsz minden egyes túlélőt fejleszteni magasabb szintre, amivel növelik a power level-t. Ha az elején jársz, akkor érdemes a heti shopból megvenni a két lilát minden héten, mert idővel lesz mivel kombinálni.
A survivor rendelkezik 3 tulajdonsággal (az első kettőt lehet kombinálni):
personality/személyiség (ha passzol a squad leader-ével, akkor plusz pontokat kap)
skill (ha két vagy három egyformát raksz a squad-ba, akkor kaphatsz hp-t, pajzsot, sebzést, stb)
szint (amit külön növelhetsz)[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
válasz
GERIlla83 #5195 üzenetére
Szia!
Nálam a legutóbbi nagy frissítés óta csinálja ezt kb. Ha lámát nyitok, ott sem tudok choice-ok között választani
Reméljük hamarosan orvosolják ezt a hibát.Amúgy még élek, nyugodjon meg mindenki!
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
GEIL
addikt
válasz
GERIlla83 #5192 üzenetére
Szia!
Fiam kapott Xbox one S- et, de PC- n is játszik.
Mikrofon- t nem tudom neki beállitani Xbox- on....őt se hallják és ő se hall senkit....minden beállitás elvileg jó....conttollerbe dugva a headsetet felismeri stb. 🧐🤐🤔😒------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
zolee06
tag
válasz
GERIlla83 #4892 üzenetére
Szia! Ha STW-gondolsz akkor igen, gyüjthető! Nem minden nap ad, kivéve ha megcsinálod a napi küldetést ami 50 v-buck , de kell a napi bejelentkezés hogy arányosan megkapd! Az összefoglalóban megtalálod a napi bejelentkezésekért járó jutalmakat!
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendszergazda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Corel Draw topic