- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Gyereknek add oda a 2070-et....legyen elég a 1050ti neked
.
Szerintem ő többet játszik mint te.Aláirásomban lévő konfigot adtam fiamnak, de még idén kap bele egy jobb videokártyát (gtx1660 super/ti vagy rtx2060)......úgy, hogy egy esetleges következő konfigjába is jó legyen még..,....nekem meg visszajön a "régi"
-
GEIL
addikt
Tévedés......akinek már a tegnapi frissités előtt megvolt az STW, az továbbra is farmolhatja belőle a Vbucks-ot......jönnek a napi 50 vbucks-os küldetések is és a napio belépésekért is kapja továbbra is a 150 / 300 / 800 stb mennyiségű vbucks-ot "hetente".
A Vbucks farmolás nélküli játék az új STW tulajoknak lesz...akik tegnapi frissités után szerzik majd be a játékot.
-
törölt tag
Nem vádolt, csak árnyaltan utalt rá. Vagy segítséget akart kérni, lövésem sincs, de aztán az is lehet, hogy csak magamra vettem. Hülyén jött ki, mert csak segítettem. Meg akarták venni a gépem, de lebeszéltem őket az 1 év kontrollerre vonatkozó gar miatt, aztán találtam nekik 60e körül 2 kontrolleres gépet újonnan.
-
GEIL
addikt
Értem....teljesen világos.
Alap netes dolgokra ( Office, Email, online rádió, youtube, böngészés, online filmek...stb ) én egy régebbi gépet használok (Core2Duo E6600, 4 GB DDR2, nVidia Quadro FX1800).
Aláirásomban szereplő konfig volt az "erősebb" gépem, azt adtam oda fiamnak mert ő jobban ki tudja használni játékra.....abba maximum kerül jövőre egy GTX1660Ti vagy egy RTX2060 és pont....arra többet nem tervezek költeni........nekem a játékra egyenlőre ott a PS4.
-
orc88
őstag
Semmit nem lehet már tenni ilyenkor...
Supportnak is értelmetlen írni, mert a shop-ba pontosan az ilyen esetek miatt hozták be azt a változtatást, hogy ha valamit megvásárolunk, akkor vissza tudjuk kérni az árát mindaddig amíg el nem hagyjuk az adott shop képernyőjét.
Innentől kezdve nem lehet "véletlen" vásárlásként beszélni róla, mert több lehetőség is adott volt a visszatérítésre. -
30z.Samu
félisten
Lesz az jobb is.
(#4451) markknight: Van, hogy én is így nyomom. Keresek egy távoli helyet, attól függ hova megy a busz (már van 1-2 bevált hely, ahova szoktam menni), amikor kinyitom az ernyőt akkor körbenézek, hogy jönnek-e még, ha igen hányan. Ha mondjuk egy ember jön, akkor próbálok kb oda landolni, ahova Ő és rámegyek, akár csákánnyal.
Aztán jön a loot, ahogy sikerül, közben próbálok leskelődni meg hallgatózni, hogy jönnek-e. Ha végeztem elindulok a kör felé, de nem mindig megyek be egyből, van hogy várok egy kicsit, had menjenek és irtsák egymást a többiek.
Aztán jön a helyezkedés, ha esetleg látok valakit, akkor kedv vagy loot függő, hogy rámegyek-e vagy nem, van hogy bejön, van hogy nem.
Aztán a Top 25 körül már nem igen harcolok, csak ha muszáj. Top 10 fele pedig próbálom úgy csinálni, hogy ne velem legyenek elfoglalva, közben próbálok infót szerezni a többiek pozíciójáról. Általában így a Top 5 megvan, igaz nem sok killes, de véleményem szerint nem is ez a lényege ennek a játéknak, hanem a túlélés. De így is elég izgi tud lenni néha...
A végjátékon kell még csiszolni, mert többször utólag jövök rá, hogy az adott szituációt meg lehetett volna oldani kicsit másképpen is és akkor nagyobb eséllyel nyertem is volna.
Viszont azt látom magamon, hogy harc terén kicsit fejlődtem. Ugyan nem építek úgy, mint az állat, sokszor le is építenek, de próbálom felmérni a lehetőségeimet és aszerint cselekedni, egyre többször van olyan, hogy én jövök ki győztesen annak ellenére hogy nem nagyon vagyok jó építésben.
-
Hunbeast87
senior tag
Nem sok frissítés van benne, leginkább visszatérő eventek. Nem is csodálkozok...
Megvetted a PvE-t, újra nem fogod megvenni, így abból nekik nem lesz több pénz. Minek is igazán foglalkozni vele?
Arról semmi info nem volt, hogy a játék, ami megvettél, miért elérhetetlen. 200€-t szántál rá? Sebaj, már nem vagy fizetős, akkor egyszer jó volt a pénzed... Offline és kész, semmi közöd hozzá, majd kiderül. Kompenzáció? Mire fel? Fizettem érte talán azért... Nem értem mire volt ez jó.
Azt látom, hogy a PvE elhal így. Megvolt a bevétel, nem kell több újítás bele vagy új kontent bele. -
GEIL
addikt
Ebben egyetértek veletek....elég erős suliba jár, de a baráti kör ( 9 fiú ) mindenki Fortnite-ot és PubG-t játszik és jó ha "képben van" az új dolgokban is.....( Esetleg Fifa vagy autós játékok...stb)....így mindenki a körben van és marad is.....a többi 12 fő lány az osztályban....
-
30z.Samu
félisten
Nem lesz szó szerint The end, ez biztos. Húzzák az ember agyát, ennyi. De mint írták itt korábban, jól csinálják, megmarad a hype. Bár bennem nagyobb hype lett volna ha még tegnap megtudom mi van, így is van, csak egyre nagyobb az elvárás. Most már kb csak a nagy dolog villantása az elfogadott.
-
markknight
veterán
-
GEIL
addikt
szia !
Vagyunk páran innen a fórumról a "40"-es korosztályból, akiknek 10 év körüli gyerekeik vannak.......együtt játszunk a srácokkal...stb.
Minket is foglakoztat szerintem, hogy mi is lesz a "jövőben".
Egyenlőre 100%-ot még nem tudni, de abban teljesen biztos vagyok hogy folytatódik a játék....több millió játékost és rajongót nem hagynak cserben....ahhoz túl jól ment ez a szekér is. Srácokkal meg kell addig értetni, hogy mi sem tudunk többet.....várni kell. -
orc88
őstag
Egyetértek, tényleg nagy függőséget okozott az én ismerősi körömben is sok gyerkőcnél, ez tény.
Ezt használják ki azok a Youtuberek, streamerek, weboldalak akik a klikkekért bármit képesek "megetetni" a fiatalabbakkal.
Lásd: "vége lesz a Fortnitenak"Más:
A fekete lyuk által dobált számokat ha behelyetesítjük a Visitor hangfelvételeibe, akkor a jelölt szavak egy újabb értelmes mondatot adnak ki:”The nothing is now inevitable"
-
orc88
őstag
Ritkán törlődik, de előfordulhat.
Pl. nekem 1x olyan volt, hogy minden indítás előtt újra le kellett töltenem a játék 2/3-át, hiába nyomtam verify-t, akármit nem akart megjavulni. (Itt topikban is meg van valahol a hsz-em) Újratelepítés sem segített, de utána a következő frissítés helyrerakta.Előfordulnak ilyen anomáliák.
-
pn4hvq
senior tag
Most, hogy idejutottam a gyerek gépéhez, megvan a megoldás: valamiért "eltávolítódott" a Save the World kiegészítés. Az Epic Launcherből újratelepítettem, így működik
.
Viszont nem hiszem, hogy a fiam direkt távolította volna el, nem szokott ilyeneket csinálni, amiről nem tudja, micsoda, megkérdezi. Lehet, hogy a Batmanes updatekor tűnt el (és akkor nem is tegnap játszott a StW-del, ahnem pár nappal korábban)?
Szerk.: ja igen, az én gépemen természetesen ugyanezért nem ment, mert azon nem is volt feltelepítve. -
orc88
őstag
Szia!
Amit egyszer megvásároltok, az örökre a tiétek marad!
Október 6 ennek az egész eseménynek a vége, tehát akkor alakul majd vissza a map, és akkor tűnik el a shopból a skin is. (És 99%, hogy nem nagyon tér vissza a közeljövőben / soha.)Viszont az időzónák sokszor trükkösek itt a Fortnite világában (a legtöbb dátumot más-más időzónában adják meg
) szóval okt. 5-ig célszerű megejteni a vásárlást ha biztosra akartok menni.
-
manu75
aktív tag
A deluxe edition-ben benne van a founder's pistol, egyik legjobb fegyver a játékban (saját vélemény). Meg persze plusz pinatakat tud nyitogatni meg a napi belépésekkor is egy ideig plusz ajándékok jönnek. Az első évben 30k vbuckot össze lehet játszani az stw-ben, utána ha elfogynak a küldik már csak napi küldikért jár 50-100 meg 1-2 hetente ad 150-300 körül talán.
-
orc88
őstag
Kezdésnek szvsz. simán elég a standard, később lehet upgradelni a nagyobbra ha kell.
StW-ben a küldetésekért, meg a napi belépésért is jár vbuck elég gyakran.
És igen, ha most megveszitek akkor járni fog a v-buck később is.
Az Epic Store-on kívül van olcsóbb és megbízható beszerzési forrás rá?
Ezt nem tudom, nézz szét Allkeyshopon, és dönts, hogy szerinted megbízható-e valamelyik. -
orc88
őstag
Szia!
Nincs információ, tologatják már
hónapokévek óta. Ami a neten kering az mind spekuláció.
Egy biztos, hogy egyre közeledik a megjelenés, mert az utóbbi időben sokkal több ráncfelvarrást kapott, és készülnek bizonyos változtatásokkal a F2P korszakra.Ha tetszik a játék akkor most még érdemes megvenni, mert lehet benne szerezni virtuális valutát (V-Buck) is ingyen, így bőven "visszahozza" az árát.
V-buckot viszont csak azok fognak tudni szerezni később, akik megvették a játékot F2P megjelenés előtt. Ha titeket ez a része nem érdekel, akkor szvsz. ráér megvárni, hogy ingyenes legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest