- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz
barcabome #6512 üzenetére
Mind az öt időpont elérhető itthonról is. Az EU&ME felirat csak iránymutatás, hogy melyik régiónak a legkellemesebb ez az időpont, de egyik koncert sem régiólockos. Az időpontok:
Péntek 1:00
Péntek 16:00
Szombat 06:00
Szombat 17:00
Vasárnap 0:00A koncertek előtt fél órával megnyílik az erre kitalált LTM, de szerintem az arany középút ha előtte 10-15 perccel indítod csak el, nehogy véletlenül véget érjen.
-
30z.Samu
félisten
válasz
barcabome #6225 üzenetére
Ha csak a controller a keresztmetszer, akkor parancsolj!
-
markknight
veterán
válasz
barcabome #5304 üzenetére
Ha jót akarsz akkor az összes játék csoportját hanyagolod facen. Mondjuk Fortnite csopi az nagyon az allja, az Apex meg a Cod csoport is megér egy misét. Én minden ilyen szarból kiléptem, még az SW csoportokból is, mert hihetetlen mennyi agyhalott, morcos troll van. A moderált és friss reddit teljesen jó nekem.
Sefneni: Nekem még mindig a cowboy lány kéne, remélem a héten ő is bekerül a shopba.
-
Wesder
titán
válasz
barcabome #4425 üzenetére
Nekem 5 csapdàs killem volt végjàték felé. Az autòszalon bejàrat felé tettem kettőt, a màsik oldalra még kettőt és bebujtam a sarokba. Néha kinéztem hogy jön e valaki, akkor csak felélőttem és hagytam hogy meglàsson. Vissza a sarokba, a szerencsétlen meg befutott a csapda alà.
-
30z.Samu
félisten
válasz
barcabome #4409 üzenetére
Na, gratula a winekhez, GG.
Nekem is Chapter 2-ben kezdtek összejönni a winek, stat alapján dob össze emberekkel a játék, és ahogy elnéztem, eddig elég jól működik ez. De azt hiszem Arénában nincs bot ,ha mindenképp szeretnéd elkerülni a bill+egeres embereket, akkor kapcsold ki a Crossplay-t. Bár ennek az a hátránya, hogy pl Team Rumble nem működik, ahhoz be kell kapcsolni. Egyébként ezt a részét nem igen értem, de hát mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest