Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
FPS drop alatt mit értetek? A fél vagy tized másodperces megakadást, vagy az akár több másodpercig is tartó alacsony, mondjuk olyan 10-20 fps számot?
Én egy nem régi, de videókártya nélküli laptopon játszottam, és az előző chapter egész használható volt. Általában ott volt tartósabb fps esése, meg akadt is, mikor kiugrottam, de aztán a játék során egész jól tartotta a képességei szerinti 30-50 fps-t, természetesen a legalacsonyabb grafikai beállítások mellett, olyan 70%-os felbontáson. Na az új chapter az lényegesen rosszabb lett. Még lejjebb kellett vennem a felbontást 60%-ra és még így is alacsonyabb fps-en ment és többet akadt meg. Akár harc közben is, ami azért nagyon kellemetlen tudott lenni. Na nekem elegem lett az egészből. Bevásároltam egy xbox series S-t, és egy játékos PC harmad/negyed/ötöd árából most atomstabil 60fps-en megy a játék. Mondjuk a kiugrás itt is megterheli, de általában egy pillanatra leesik 50 vagy 40-re és egyből vissza. De ezt sem akadás jellegűen, hanem olyan észrevehetetlen módon. Ez azt jelenti, hogy szemmel nem is látom, csak ha a bekapcsolt fps jelzőre nézek, akkor látom, hogy leesett egy pillanatra, de aztán már vissza is áll. Játék közben stabilan 59 és a 60 fps között mozog harc alatt is. Ja és persze minden effekt be van kapcsolva, nem is tudom kikapcsolni. Csodálatosan látványos! Nincsenek grafikai hibák. Egyedül azt vettem észre, hogy többször nem esnek le a tárgyak. Kiütök egy asztalt vagy egy szekrényt és ottmarad a rajta lévő láda, ki tudom nyitni a levegőben. De ezt gondolom a fejlesztők baltázzák el.
Ugyanúgy monitorra van kötve és egér+billentyűzettel játszom. Tényleg, aki szenved a lassú hardver miatt pc-n, annak nagyon tudom ajánlani, mai számítógép árak mellett ajándék ez a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest