- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz
paatrick #11553 üzenetére
Még az első 10 az nem ráz meg mert mindig gyűjtögetek és emiatt figyelek, meg settenkedek így elég gyakran benne vagyok, és lőszer is van, de úgy a 3- 5 ben már kezdek feszülni és bármit el tudok rontani de mire nyerni kéne már abszolút túlidegeskedem, és szinte biztos hogy vesztek. Főleg akkor nyerek amikor ki tudom lesni az ellenfelet és van hógolyólövőm, esetleg felszedtem valami goldinger fegyvert. Meg a háromban már próbálok randit összehozni amikor ők ketten találkoznak és én meg csak figyelek, de valamiért mindig engem találnak meg. Múltkor elment mellettem 2 méterre és nem lőttem le erre a másik rálőtt, ez beugrott mellém a szikla mögé ki kellett nyírnom erre jött ugrálva a másik fasz namondom pedig minden olyan jól ment. Meg ha a háromban építész van akkor segítek annak aki nem tud , és ha az elején van aki építve védekezik arra biztos hogy ráhajtok, azt nem hagyom ott. A mesterlövészeket is a 2.vh- ban úgy nyírták ki hogy töltényhüvelyeket vertek beléjük, az építészeknek nincs kegyelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gyúrósok ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1Tb Destiny Edition Elado
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest