Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Spec

őstag

válasz 30z.Samu #11560 üzenetére

Abszolút! Tegnap volt is egy jó meccsem, ami ráadásul korona szerzéssel végződött. A végjátékban pont egy szabadon álló nagy ház köré szűkült a kör, és ott bunkizták be magukat, szerencsémre fából. Szépen alájuk is pörköltem bogárral. Öröm volt nézni, ahogy az egész ház, meg a felhúzott kócerájuk is ég mint a zsír.
    Egyből elkezdtek kipotyogni belőle. Az egyik leesett a földre, azt leszedtem egy epic shotival. A másik meg tanulva a hibájukból elkezdett felmenni a felhők közé, de már téglából építkezett. Én meg meg se próbáltam lelőni, hanem megkerestem a kóceráj leggyengébb pontját, és AR-el rommá lőttem. Szépen leomlott alóla, ő meg lepottyant, és kampó :D
    Itt jegyzem meg, hogy szerintem ebben a szezonban mintha turbóztak volna a tűzön, vagy legalábbis a bogáron, mert mintha sokkal jobba égne. Gyorsabban is terjed, és nagyobb is a tűz, mint korábban.
    Már várom mikor kezdenek el sírni a kis pöcs építőmesterek, hogy ez így nem ok, nerfelje már az EPIC a bogarat, mert így nem lehet egy lécből összetákolt kajibával kivédekezni egy taktikai fegyverrel végrehajtott masszív támadást (életszerű, nem?).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés