-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
.OM.
aktív tag
Egyszerűen nem akar esni sniper part. Elvileg nagy járművekből kéne, de semmi.. Tanker, busz, tűzoltó..
Vagy?ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
Sikerült tegnap kipróbálni az új játékmódot.
Csak 3+1 kört futottunk a 19-es nehézségen, de baromi sokáig tartott. Az ellenfél olvadt, a csapdák kitartottak. Az első két kör után még elment 5 perc a gyűjtögetéssel, de utána már olyan erődünk volt, hogy nem is kellett javítani, építeni. A nappalok persze továbbra is 10 percesek voltak, és nem lehet átugrani..
Persze a végén nem is kaptam XP-t, mert 25-ös vagyok. A 40-es nehézségen meg meg sem bírok mozdulni..
Át is nyergeltem Plankerton-ra, hogy szétüssek pár járművet és generátort. Kiesett a rifle és a pistol küldi-matik fele egy pálya alatt.
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
Másnak is eltűnt tegnap a barátlistáról mindenki?
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
válasz Hunbeast87 #48 üzenetére
Tegnap sikerült egy partiban játszani egy barátommal, aki történetesen PS4-en játszott. Simán felvett barátnak és én csatlakoztam az ő session-jéhez. Mondjuk szegény bénán célzott a csákánnyal nagyon..
A játék crossplatform.ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
Cross-platform a játék?
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
válasz Bazsi1987 #45 üzenetére
A Mimic az a lila színű láda és átalakul zombivá. Elég nagyot üt és sok a HP-ja. Nyitás közben már hallani, hogy morog..
A pálya legszélén ahol van lejtő és rendszerint néhány bányászható szikla már 2* találtam Mimic-et. Ha nyitási kísérletre morog, építsd körbe, hogy ne essen ki a pályáról a loot ha megölted. Érdemes pár csapdát és alacsony falat is letenni köré.
Felfedezős Outlander-rel könnyebb, átlát a falakon pár másodpercig a skill-jével. Lila köd lesz a helye..[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
válasz Hunbeast87 #40 üzenetére
Lehet rosszul fejeztem ki magam, sry - PC és Upgrade lenne
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
-
.OM.
aktív tag
Tegnap kiértem végre a 2. térképre. Fel is húztam egy piramist, 1 oldalt hegy, 3 oldalt ostyásan, 1-1 halálos alagúttal. (milyen jó az angol neveket magyarra fordítani.. )
Persze az egyik oldalon a hegy tetejére érkeztek a nyomik, be is potyogtak a bázis közepére. Még jó, hogy hover craft-tal (naezthogyfordítsam) be tudtam védeni az utolsó héj bevédésével, sok rögtönzött csapdával.Más:
A támogatói csomag megvételével (~90 USD) a plusz két alap változat szintén játszható a korai hozzáférés alatt? Vagy azok majd csak a későbbi normál indulással nyílnak meg? Mert megvennénk 2 haverral, de félő ők csak hónapok múlva játszhatnak.. Szóval tud valaki valami biztosat erről?[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
Miért fog bele valaki egy 19-es nehézségű pályán fából építeni falat az atlas köré?
Szerencsére volt elég vasam körbe építeni a dobozát..
Letettem a belső részre fali nyílvetőket.
A külső alacsony falra villámos fali védelmet.
Kijjebb pedig gázost plafonra, árkáddal.Nagyon jól működött, csak egy Shredder tudott átjönni, mert az egyik ninja a falak felé húzta..
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
válasz Bazsi1987 #21 üzenetére
A felesleges tervrajzokat érdemes a Kollekcióhoz adni. Utána meg betörni. Bár ezek a külső (menü) tárolóban vannak, ami 150 - 250 méretű.
Nem lehet, hogy a belső (TPS) tárolód a szűk? Az kb 60 férőhelyes és rendszerint tele van. Abból csak lövöldözés közben tudsz a mapokon kipakolni. Ott a legyártott fegyverek, csapdák és a nyersanyag van. A nyersanyagokból érdemes kidobni, amiből már van 2*99 db. Fegyvereket és csapákat nem érdemes kidobálni, hiszen be lehet törni nyersanyagért.[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
Nem olvastam most frissítésről vagy bővítésről.
Hol tartasz a játékban? Én az első térképet lassan befejezem, de ahogy a stream-eket néztem, még az ellenfelek felével nem is találkoztam.Amúgy szerintetek van értelme a fejlesztéseknél és a képességeknél specializálódni? Eddig nekem sokkal több pontom volt, mint skill, így az összeset ki tudtam rakni.. Vagy később hiányozni fognak a már elköltött pontok?
[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
Először Outlander-rel nyomtam, mert megtetszett a kincskereső perk, ami mutatja, hogy vannak rejtett ládák.
Most viszont Solider-rel, mert nagyon kell a sebzés és a gránátok.Használ valaki Builder-t?
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
Elérhető "early access" formájában a játék.
Első kipróbálás után elmondhatom, hogy van benne elég tartalom és lehetőség. A jelenlegi formájában teljesen játszható.
ex .Oldman.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest