Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37751) PazsitZ válasza Motion_Blur (#37740) üzenetére


PazsitZ
addikt

(#37741) JJános: értő olvasás a barátod

A nem tud előzni részt még mindig tartom, bár a múltkor valóban meglepett, mikor sikerült megelőznie Alonsot.

Az, hogy mi lesz ha nem övé lesz a legjobb autó, majd reméljük kiderül, aztán ha tényleg egy ugyanolyan szintű autóval is tud dobogóra állni, amivel nem pole-ból indul, majd mondhatjátok, a "de én megmondtam"-ot. Ha meg mégsem, akkor ne aggódjatok, majd mondom én. ;)

A nagy hype megvolt az első színesbőrű pilótánál is, aztán most valahogy mégsem szorongatja a mostani isteneteket. De biztos ő sem volt idén a Pirelli gyárban azért nem megy neki.

[ Szerkesztve ]

- http://pazsitz.hu -

(#37752) Qorthral


Qorthral
őstag

Btw szerintem kissé elbeszéltek itt egymás mellett. Mindkét oldal mondandójában van igazság, de valahogy senki nem látja azt meg a másikéban, csak a sajátját erőlteti.

Vettel idei teljesítménye parádés, akármennyire is jó a kocsi és gyenge/elnyomott a csapattárs, a futamokat meg kell nyerni, a leggyorsabb köröket is meg kell futni, magától nem ér körbe az autó. Volt már az F1 történetében sok az idei RBRhez hasonlóan domináns autó, mégsem nagyon volt senki, aki ennyire tudott volna élni a technika adta lehetőséggel, mint Vettel. Ezt pedig nem elismerni súlyos elvakultságra/vakságra vall. Nagyon rendben van a srác idegileg, fejben, fizikailag, mindenhogy. A csapat hibátlan munkát végez mögötte és Vettel idénre összeszedte azt a plusz pár tizedet (ill. Webber veszítette el), ami ahhoz kell, hogy az egyetlen embert könnyen lerázza, aki hasonló képességű autóban ül, mint Ő.

Ugyanakkor mondhatjuk, hogy szerencséje van, hogy "csak" egy Webber a csapattársa, hiszen pl Senna vagy Prost kb az év összes futamát pole-ból nyerte volna 88-ban, ha nem épp a másik zseni a csapattársa... Ha Vettel kapott volna idén egy Hamilton/Alonso erősségű csapattársat, akkor más lenne a leányzó fekvése. Akár még 2007 története is ismétlődhetett volna, RBR 2 szék között a pad alá. De nem kapott. Lényeg a lényeg, a feladatát közel tökéletesen végezte. Tökéletesebben, mint hasonlóan jó helyzetben eddig bárki.

A másik oldal védelmében szólva ugyanakkor az is jogos, hogy egy ennyire domináns autóval egy alulmotivált/visszafogott csapattárs mellett nyerni zsinórban a futamokat nem olyan nagy dolog. Elvileg persze, gyakorlatilag dehogynem. Szóval jogos kritika Vettel felé, hogy bizony még bizonyítania kell. Az évek majd megmutatják, hogy neccesebb helyzetekben mit tud. A linkelt előzésektől én pl nem estem hanyatt, jellemzően sokkal frissebb gumin/gyengébb autók ellen/első körben elért előzésekről van szó. Van köztük szép, de személy szerint nekem még ilyen téren bizonyítani kell Vettelnek, mert hasonló erejű autók esetén túl sokszor láttam már beragadni ill. két esetben balesetet okozni.

A Vettel fanok szerintem vegyék elismerésnek a sok kritikát, mert mindig a legjobbakat kritizálják a legtöbben. Olyan úgy sem lesz, hogy ne kötnének sokan bele valamibe. Schumi, Senna, Prost kapcsán is rendre felmerülnek az érvek/ellenérvek miért volt jó/nem jó, szóval sosem lesz ez másképpen Vettel esetében sem.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#37753) Motion_Blur válasza Qorthral (#37752) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Itt pontot is tehetünk a civakodás végére, szépen összefoglaltad :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37754) JJános válasza Qorthral (#37750) üzenetére


JJános
addikt

Olvastam. Értem én, és a mellébeszélést is értem.

Meg van az oka.
Vannak akik be akarják bizonyítani, hogy kedvencünk nem is jó pilóta, hogy Webbert nyomják, hogy Vettel nem tud előzni.....satöbbi.

Csak azt nem értem, hogy miért nekünk van szegezve mindez a kérdés.

Gondolom, mert nehogy véletlenül jól érezzük magunkat.

Ez ellendrukkerség. El lehetne játszani a szavakkal sok mindenről, de mi látjuk Vettelben a tehetséget. Mi futamról futamra szurkolunk neki, és még sokaknak.
Lonzinak, mert jól nyomja. Buttonnak, mert egyre szimpatikusabb, Suminak, mert még mindig szimpatikus, és az is marad. Sorolhatnák mi mindenkinek, és miért drukkolunk, hogy az F1 az legyen, aminek lennie kellene.

Ha visszaolvasol én, illetve mi nem támadunk senkit. Minket viszont mindenfélével támadnak, csak mert drukkolunk valakinek? Csak mert mások mást szeretnének ott látni ahol Vettel van? Kérdések özöne zúdul ránk, és odamondogatnak. nekünk szegezik a kérdést, mintha mi tehetnénk mindenről. Gondolom, hogy az átjött, hogy ez nekünk nagyon nem tetszik. Igyekezünk érvelni, igyekezünk dolgokat megvilágítani, erre ha visszaolvasol még nagyobb közhelyek jönnek.

Én ma próbáltam kicsit más szemszögből megvilágítani valamit abból, ami tetszik nekünk Vettelben. Amiért szeretni lehet. Amiért becsülöm a profizmusát.

Többé nem teszem meg. Nem fogok ilyen kérdésekre válaszolni, Nem etetem a trollt, mert nem érdemes.

Alonsó ha szerződést kapna, persze gondolkodna, én azt szerettem volna kifejezni azzal, hogy bárki aláírna, hogy mégiscsak a legjobb autó az RBR, vagy a legjobbak egyike.

Pilótaváltás után majd többet tudunk meg egy-egy adott klub autójáról.
Kimit mikor menesztették a Ferraritól kiderült, hogy rajta kívül nem is tudja vezetni azt az autót szinte senki, vagy legalább is nem olyan eredményesen.

Nem tudom mi lenne, ha Vettel más csapatnál folytatná. De nem folytatja.
Ebben az évben brilliáns volt eddig, és nem fog leállni, mert nem olyan.

Bele lehet kötni persze bármibe, de én eléggé nehezen viselem. Remélem érted a mondandóm lényegét. Nálam az antidrukkerség nem elfogadott. :)

2007-05-06 óta itt!

(#37755) vikvuk válasza Motion_Blur (#37753) üzenetére


vikvuk
aktív tag

+1 topikgyilkos

A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.

(#37756) Qorthral válasza JJános (#37754) üzenetére


Qorthral
őstag

Persze, hogy értem a mondandódat. Szerintem túlságosan magadra veszed a dolgot.
Nem várhatod el, hogy ne legyenek ellendrukkerek. Mindig lesznek. Az éremnek két oldala van, Te a fejet szereted, mások az írást. Ez így normális és sosem lesz másképp. Aki mást szeret, sokszor persze túlmegy az értelmes határokon és pl "senkinek" nevezi Vettelt, aki a Ferrarinál Massától is kikapna. Az ilyenekkel nem kell és nem is éri meg foglalkozni.
Btw egyetértek azzal, hogy Vettel a legtöbb pilótánál precízebb és lelkiismeretesebb, a részletekre jobban odafigyel és bizony ez tizedekben mérhető előnyt adhat neki körönként. Ezek nagyon is fontos dolgok. Ugyanakkor ne gondoljuk, hogy egy Alonso, vagy akár egy Maldonado vagy D'Ambrosio úgy érkezik egy hétvégére, hogy na csak beugrom a kocsiba pár órára és aztán megyek vissza csajozni/cimbizni. Mindenki nagyon komolyan készül, ezt butaság vitatni... (Tudom, hogy nem Te tetted.)

Motion_Blur: Köszönöm!

vikvuk: Sorry, ha élvezted a trollkodást ill. parttalan vitát, ami itt ment, de szerintem érdemesebb volt "lezárni"... Persze aki szeretné, nyugodtan folytathatja, elvégre ez egy fórum, az pedig, amit írtam, csak egy vélemény, bár a lehetőségekhez mérten talán egész tényszerű és objektív :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#37757) Nowhereman válasza Qorthral (#37752) üzenetére


Nowhereman
őstag

Ha maga az atyaúristen lenne Vettel csapattársa, az se nyerhetne. Pszichés hadviselés egy kis elfusizással egyben.

Különben meg elnézést mindenkitől: a támadó első tengelye a védő hátsó tengelyével volt a szabály. Bezavartak írás közben.

Utánam a kondenzcsik!

(#37758) Xirtam válasza JJános (#37754) üzenetére


Xirtam
veterán

Szerintem meg nincs olyan, hogy legjobb kocsi. Legjobb csapat. Csak olyan létezik, hogy ki dolgozott a legjobban. Most 3 évig a RBR kapta el jól a fonalat. Reméljük jövőre nem így lesz.

(#37759) JJános válasza Qorthral (#37756) üzenetére


JJános
addikt

Túlságosan magamra vettem. Bocsi mindenkitől.
Na most ha elolvastad a felettem levő két hsz.-t, arra válaszolj kérlek helyettem.
Mert ezek azok a hsz-ek, amiket nehezen viselek el.

Az ostobaság csimborasszói. Bele a vakvilágba a kijelentés. :W

2007-05-06 óta itt!

(#37760) Qorthral válasza Nowhereman (#37757) üzenetére


Qorthral
őstag

Dehogynem. Hiszen "még" Webbernek is majdnem sikerült nyernie tavaly. Ha nincs a buta hiba Koreában, vagy egyszerűen csak jobban megy Abu Dhabiban, akkor övé a cím. Ne mondd nekem, hogy direkt így centizték ki Hornerék, hogy az utolsó futam előtt Vettel csak 3. az összetettben és onnan nyer :) Szóval szerintem egy Webbernél (pszichésen is) jobb pilóta meg tudná verni Vettelt, vagy legalábbis lenne rá esélye. Hogyne, tény, hogy az RBR Vettel győzelmét akarja, de Ők sem atyaúristenek.

Xirtam: Miért ne lenne legjobb autó? Idén nem sokan vitatják, hogy az RBR az. Ok, persze kell mögé a csapat és így együtt, a csomag az, ami a legjobb, de kétségtelenül van legjobb. Értem mit mondasz, a tervezőktől kezdve a takarítókig mindenki sokéves munkája együtt eredményezi, hogy egy autó, egy csomag legjobb legyen. De ettől még létezik ilyen és szerintem JJános is erre gondolt. Szerintem a pilóták 100%-a a RBR-t nevezné meg idei legjobb autónak, annak ellenére, hogy elképzelhető, hogy egyik versenyzőnek nem ugyanaz az autó a legjobb, mint a másiknak... Na de ezen ne flame-eljünk, szerintem érted mire akarok kilyukadni és én is, hogy Te mire.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#37761) JJános válasza Qorthral (#37760) üzenetére


JJános
addikt

Köszönöm. :)

És egy idevaló idézet, amin lehet gondolkodni: "A legtöbb ember a világon mindenkit meg akar változtatni, csak önmagát nem." :DDD

2007-05-06 óta itt!

(#37762) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37763) TESCO-Zsömle válasza Motion_Blur (#37762) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Photoshop?

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#37764) Pompi válasza TESCO-Zsömle (#37763) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Nyilván (de hát látszik is).

Feel Good Inc.

(#37765) Nowhereman válasza Qorthral (#37760) üzenetére


Nowhereman
őstag

Először is, ne fogjuk a koreai koppanásra a buktát, mint ahogy Massa vb.-je se kispiké simlijén ment el. Ha nem szarháziskodta volna végig az évet a csapat, akkor Koreában már világbajnokként csattant volna a falnak. A szezont kezdték a 20 másodperces kerékcserékkel, majd mikor véletlen Vettel is szívott miatta, hupsz! - minden kerékcsere szuperül ment. Utána jöttek a rögtönzések: Törökország - csak az időmérőre érkezett diffúzor, spórolj a benyával! ; Kanada - váltócsere(ez csak gyanús lehet), a versenyen addig korcsolyáztatják a használt gumikkal, amíg a kerékcsere után épp Vettel mögé jöhet vissza; England - szárnycsere; Belgium - a harmadik helyen egy kört váratják az interre állással, hogy a másfél kör hátrányban lévő Sebike előbb kaphassa meg az esőgumiját. Monza után álltak rá a mostan is futó pszichés hadviselés + elfusizás kombóra. Ha Berger a Mercit megfedi, mert Sumi egyébként jogos megdicsérése szerinte árt Rosbergnek(miközben azért a mercinél őnála se spórolnak a dicsérő szavakkal), akkor ne mondja nekem, hogy nem volt egy utolsó szándékos aljas húzás, hogy egyoldalú Vettel tömjénezésen túl, mint szakértő élő adásban előadja, hogy Webber hátracsúszásban egy olyan ronccsal, amelynek csak egy kereke éri a földet Alonsot akarta megtorpedózni. Ha egy kis csapatnyi aljalabanc tökéletes kánonban muzsikál, ne mondja nekem senki, hogy nincs karmester! 30 éve nézem a sorozatot, de ez a legteljesebb pszichés hadviselés amit ez idő alatt láttam, és egyetlen amelyet egy csapat a saját pilótája ellen viselt.
Ha meg ne adj isten meg pszichésen immúnis lenne valaki, még mindig tovább lehet lazítani a diffiművön...

Utánam a kondenzcsik!

(#37766) Nowhereman válasza Pompi (#37764) üzenetére


Nowhereman
őstag

Azér mondjuk Gimppel is összelehet ezt hozni...

Utánam a kondenzcsik!

(#37767) #70869248 válasza JJános (#37741) üzenetére


#70869248
törölt tag

Ezt olvsd el úgy is hogy nem Vettel drukker vagy hanem Webber drukker (ugye nem elképzelhetetlen hogy vannak) :)
Gondolj bele, hogy Vettel van a 2. számú versenyzői szerepre kárhoztatva...és sztem kapásból rá jössz, hogy miért nehéz elfogadni.
Az ember nem szívesen nézi, ha egy jó/kiváló qualitásokkal rendelkező versenyző eleve max 2. helyen szerepelhet (a csapat tervei alapján) az év végén. Még én sem szeretem az ilyet, pedig nem kedvencem Webber, illetve nem ő a kedvencem.
Értem és elfogadom a csapatok álláspontját ez ügyben, de soha nem fogok szimpatizálni egy ilyen döntéssel, mert szvsz az egyéni pontversenyben mindenkit le kell győzni. Vettel esetében ez kb 6 versenyző, a három élcsapatból ...és hát mínusz a 2. számú csapattárs.
Láttam egy hasonló esetet a motorsportban, ahol minden szél az egyik versenyzőnek fújt, és mégis a másik versenyző lett a világbajnok. Komolyan bosszantott, és nagyon nagy elégtételt éreztem amikor még is a kevésbé támogatott versenyző nyerte a VB-t.
Azóta jobban értem a saját érzéseimet is ezzel kapcsolatban, nem szimpatizálok az ilyen döntéssel, bár amikor már nem az első hely a tét, akkor könnyebben elviselem, illetve ha a csapattársnak nincs esélye az 1 helyre, és semmilyen más szempontból sem lényeges (szerződés-évvorduló-a győzelem ajánlása..stb) a helyezés, akkor még logikusnak is tartom.

Szal ha megbántva érzed magad a Vettel 'drukkerségedben', akkor próbáld átérezni milyen lehet annak drukkolni akinek már eleve le van osztva a vesztő lap.. :)

(#37768) kukinyo válasza Nowhereman (#37765) üzenetére


kukinyo
addikt

Honnan szedtél ennyi vicceset? Bohócot reggeliztél?

(#37769) kukinyo válasza #70869248 (#37767) üzenetére


kukinyo
addikt

"Ezt olvsd el úgy is hogy nem Vettel drukker vagy hanem Webber drukker (ugye nem elképzelhetetlen hogy vannak"
Biztos vannak Webber drukkerek is de nem azok között akik most itt ágálnak Vettel ellen.
Egyszerűen az irigység beszél belőlük mert nem az ő kedvencük nyert.Az ellendrukkerek mindig divatot csinálnak az éppen aktuális legjobb versenyző lejáratásából.Nem tudják megemészteni hogy az ő kedvencüknél is van jobb.De ez így is van rendjén.
Én is nehezen viselem ha Hamilton nyer.Bárki más nyerhet csak ő nem.

(#37770) JJános válasza #70869248 (#37767) üzenetére


JJános
addikt

Hidd el, hogy értem.

Csak ezért, vagy ez ellen Webbó kell tegyen. Ha elfogadja a másodhegedűs szerepet, az ő dolga. Az Webbó, és menedzsere dolga, hogy hova szerződik, és mennyiért, és minek.
Aki pedig ilyen versenyzőnek drukkol akinek ki vannak osztva a lapok, az örüljön a legapróbb sikernek.
Én örülök, ha Lonzi felér a dobogóra, örülök Sumi ötödik helyének.

Amikor Sumi sorra nyerte a VB-ket, akkor ugyan ez volt. De azt senki nem irigyelte mennyit dolgozott, mire a Ferrari oda ért a csúcsra. Hány évet kellett neki gürizni?
Én már akkor drukkoltam neki amikor először beleült a Benettonba.

Milyen unalmas verseny, mert mindig ugyanaz nyer, jött a válasz. NEKEM NEM VOLT UNALMAS! Én élveztem, ahogy most Vettel sikereit.

Jöhet a vád, hogy mindig annak drukkolok aki nyer. De ez nem igaz.

Én tudok örülni akkor is ha épp utolsó leszek. Öreg is vagyok, kevés is vagyok az rfactorhoz, de nagyon szeretem csinálni. :)

2007-05-06 óta itt!

(#37771) Pompi válasza Nowhereman (#37766) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

És még sorolhatnánk a képszerkesztő programokat amivel meg lehet...

Feel Good Inc.

(#37772) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

(#37773) #70869248 válasza JJános (#37770) üzenetére


#70869248
törölt tag

De akiket itt felsorolsz azok nem umond 2. számú versenyzők.
Alonso, MS mind egyenrangú..minimum egyenrangú besorolást kapnak,..Alonso esetében inkább 1. számú versenyzőjéről beszélhetünk a csapatnak.
Ne mond hogy ..hogy teszem azt Massa drukkerek, amikor át kellett adja a futamgyőzelmet Alonso-nak akkor örüljenek a részsikernek...
Nyilván nem örülnek.
Webber sem azért fogadja el ezt a szerepet, mert ez neki jó...dehogy jó. ..ha lenne jobb elszerződne. Anno MS mellett Rubinho kimondottan másodszereplő volt (A1 ring ugye és egyebek), amikor éveken keresztül siránkozott, de újra és újra leszerződött akkor én is szapultam.
Itt most kicsit más a helyzet, sztem itt most Vettel-t 'megcsinálják'...és még jól is teszik egyébként, nincs bajom Vettel-l, gyors, okos, teszi amit kell...de sztem hagyhatnák Webber-t szabadon futni, és támogatni ahogy megérdemli, mert Webber is gyors...és már Vettel-nek nincs szüksége semmire hogy megverje a mezőnyt, egyenlőre nála van a legjobb autó/csapat, a legfiatalabb világbajnok és kétszeres, babakék neki az ég.
Miért kellene félteni? Miért van szükség 2. számú versenyzőre? MS erőből elverte a csapattársait, Irvine-Salo-Rubinho-Massa....nyertek versenyeket, ültek pole-ban, de az embernek megvolt az az érzése hogy MS-t nem kell félteni csöppet sem.
Itt Vettel-nél van egy kis zavar az erőben.

(#37774) kukinyo válasza Pompi (#37772) üzenetére


kukinyo
addikt

:R

(#37775) #70869248


#70869248
törölt tag

Nem szeretek átlinkelni (sry), de ez tetszik :D

(#37776) válasza Pompi (#37772) üzenetére



addikt

Yeah, végre, már nagyon vártam. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#37777) 7600 GS válasza #70869248 (#37775) üzenetére


7600 GS
addikt

A valóság kegyetlen. :DDD

(#37778) Gabesz1019 válasza #70869248 (#37775) üzenetére


Gabesz1019
senior tag

:C

(#37779) Robi BALBOA válasza #70869248 (#37775) üzenetére


Robi BALBOA
őstag

Lassan tippmix-en arra is lehet tenni, hogy a stewardokhoz megy e Hami a következő futamon vagy boxutca áthajtás vagy stop&go esetleg black flag. :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/

(#37780) -Mike- válasza Robi BALBOA (#37779) üzenetére


-Mike-
addikt

Úriember biztosra nem fogad.

(#37781) Robi BALBOA válasza -Mike- (#37780) üzenetére


Robi BALBOA
őstag

Hát igen Hami egy elég biztos pont, ilyen szempontból.
Jó, hogy agresszív, meg megy hajt rendesen, kell is ez, jó látni, hogy valaki nem csak a DRS zónára támaszkodik, de ő már túlzásba viszi, régen is egy kicsit túlzásba vitte, ezért is ment el pár jó versenye, de idén ehez még egy jó adag balszerencse/magánéleti gond(ok) is társult és így katasztrófa amit művel.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/

(#37782) andy83 válasza #70869248 (#37775) üzenetére


andy83
aktív tag

Nagyon komoly!!! Köszi! :C

facebook.com/SzeretekMozizni

(#37783) Nowhereman válasza #70869248 (#37773) üzenetére


Nowhereman
őstag

"De akiket itt felsorolsz azok nem umond 2. számú versenyzők."
- leesett, hogy mégsem érti? Vannak emberek, akik csak valami imádat tárgyat keresnek, aztán szimplán attól éveznek el, hogy istenük nyer. Az egybites világképüket megzavaró dolgok istenkáromlásnak, a megzavaró személyt minimum hülyének tekintik. Vallási fanatikusok, politikai pártkatonák kritika mentes hadserege nem létezhetne nélkülük. Szinte mázli, hogy a fórumot nem lepték teljesen el.
Különben szerinted mikor nyert utoljára a mostohagyerek? Mert az emlékeimben 1989-ig kell visszatekerni míg egy jóval enyhébb szituban nyerte meg egy mostohagyerek a VB.-t. Hiába, nem megy az autó, ha a szerelők tesznek róla.

Utánam a kondenzcsik!

(#37784) Nowhereman válasza Robi BALBOA (#37781) üzenetére


Nowhereman
őstag

A balszerencse mellé még tedd még oda a bírói pártoskodást...

Utánam a kondenzcsik!

(#37785) kukinyo válasza Nowhereman (#37784) üzenetére


kukinyo
addikt

"mellé még tedd még oda"
Tedd még oda egyszer :DDD
Egybites :F

Ami természetesen mindig őt segítette...

(#37786) AMD Power


AMD Power
titán

F1: Button a csúcson

Érdekes egy cikk.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#37787) proof88


proof88
addikt

(#37788) Nowhereman válasza kukinyo (#37785) üzenetére


Nowhereman
őstag

1

Utánam a kondenzcsik!

(#37789) kukinyo válasza Nowhereman (#37788) üzenetére


kukinyo
addikt

Látom az 1-es már megy.Szép teljesítmény ;]
Viszont felhívnám a figyelmed arra hogy ha te sértegetsz,különböző jelzőkkel illetsz valakit(kiket) akkor ne csodálkozz azon hogy ez vissza is megy és bizony viseld el.
Mert ezt idáig minden alkalommal te kezdted.
Semmivel nem vagy te különb ember itt bármelyikünknél.
Ha még is ezt hiszed akkor felvilágosítalak hogy nagyon tévedsz.
Te ugyan olyan elvakultan hiszel Hamiltonban mint mi Vettelben.Egyértelmű hogy soha nem fogunk közös nevezőre jutni.De mi nem mondjuk senkire hogy gyengeelméjű veled ellentétben.Ha mégis,az csak azért van mert miért is hagynánk magunkat?

(#37790) bendeguz76


bendeguz76
aktív tag

most olvasom népsport német lapértesülés szerint rosberg a ferrarinál?ki mit :Y hallott rola?

bendeguz_HUN

(#37791) kukinyo válasza bendeguz76 (#37790) üzenetére


kukinyo
addikt

(#37792) Xirtam válasza bendeguz76 (#37790) üzenetére


Xirtam
veterán

Ősszintén engem nem zavarna. Mert lassan jobb, ha 1 autóval állunk rajthoz. Massa teljesítménye kb. a nullával egyenlő. 2009 . . .FAIL

(#37793) bendeguz76 válasza Xirtam (#37792) üzenetére


bendeguz76
aktív tag

hát én is örülnék neki shumi mellé jönne egy fiatal csiko az öregre terveznék teljesen az autot jövöre nem is de utána elkenhetné a vettelke száját.ijjj de birnám. :C

bendeguz_HUN

(#37794) Flashcash


Flashcash
Közösségépítő

(#37795) VD válasza kukinyo (#37791) üzenetére


VD
őstag

De szép is lenne! :K

(#37796) Jarod1


Jarod1
addikt

(#37797) TESCO-Zsömle válasza Jarod1 (#37796) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Jóga-B... :U

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#37798) baluka26 válasza Jarod1 (#37796) üzenetére


baluka26
veterán

Ha ez igaz lenne...akkor lenne pár világbajnok a mezőnyben. Már csak hasonló képességű verdák kellenének :)

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#37799) rocket válasza Jarod1 (#37796) üzenetére


rocket
nagyúr

De minek.
Inkabb a tehetseges fiatalok kapnanak lehetoseget, mint F1-et magasrol letojo alkoholistak.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#37800) kukinyo válasza Jarod1 (#37796) üzenetére


kukinyo
addikt

Remélem 2-3 évet aláír. :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.