Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37750) Qorthral válasza JJános (#37733) üzenetére


Qorthral
őstag

Olvasd el kérlek a mai korábbi hozzászólásaimat, ha még nem tetted.
Ha Webber csak 2. számú pilótának jó, akkor tavalyi teljesítménye alapján Vettel is csak annak jó (mivel nem igazán volt jobb tavaly Webbernél), ez pedig igen furcsán hangzik valakivel kapcsolatban, aki a kérdéses évben világbajnok lett... (Megjegyzem btw hogy F1es fórumokon Vettelt jellemzően csak 2010 negyedik legjobb pilótájának szavazták meg Hamilton, Alonso és Kubica mögött, ez azért jelzésértékű. Persze idén talán nem lehet kérdéses, hogy első lesz.)

Más: Alonso lehet, hogy látna lehetőséget egy RBR-es szerződésben, de biztosíthatlak, hogy nem írna oda alá, mint 2. számú pilóta a csodagyerek mögött. Márpedig Te ezt állítod:
"Bárki szívesen lenne ebben a mezőnyben a második számú pilóta az RBR-nél. Sztem. Bárki. Bármelyik pilóta! "
Nagy fenét. A mezőny kb fele biztos nem menne direkt 2. pilótának, ellenben a nagy lehetőséget látnák a VB címre és Vettel elverésére. Most komolyan? Ezek a srácok a legjobb élő autóversenyzők. Olyan egészséges egoizmus tombol bennük, hogy fel sem igazán merül, hogy ne vernének meg akárkit azonos feltételekkel. Közülük sokan verték is már Vettelt alacsonyabb szériában, sőt, F1ben is. Ergo ne akard bemesélni, hogy Hamilton, Button, Alonso, Schumi vagy akár Rosberg, Kubica, Kobayashi, Trulli eleve úgy menne az RBRhez, hogy rendben majd Vettelke mögött összeszedem a lepattanókat... Ezek a srácok tényleg hiszik, hogy bárkit le tudnak győzni (többen nem is alaptalanul), hinniük is kell!

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.